Ce sanse are combinatul chimic Donau Chem Turnu Magurele sa fie repornit. Ameropa (Azomures), un posibil investitor.

11 Decembrie 2019, 08:26 | 4094 vizualizări | 14 comentarii
Car Universal
Donau Chem.

Comentariul zilei - Nicolae e prins la strimtoare cu Donau chem. Dacă vrea sa scape de faliment trebuie sa demonstreze că dorește asta. Să creeze locuri de munca, să convingă judecătorul sindic prin măsurile ce le va întreprinde ca dorește redresarea combinatului, că va începe achitarea eșalonată a datoriilor pe o perioadă de.....x ani, pina la aprobarea planului de reorganizare în februarie. Ca să păstreze muncitorii și să prezinte planul de reorganizare pentru aprobare, trebuiesc plătite salariile indiferent daca pornește sau nu pina atunci. In caz contrar toți oamenii vor pleca la fel ca acum 4 ani și nu se vor mai intoarce, neavând in februarie principalul obiectiv al planului de organizare, personalul muncitor fara de care nu se poate îndeplini acesta, urmând inevitabil declararea falimentului, scoaterea la licitație și cumpărarea acestui combinat, cel mai probabil de către investitorul de la Azomures ( Ameropa )

Citeşte şi
Comentarii (14) Adaugă comentariu
Goe. pe 19 Decembrie 2019, 16:18
#14
Coanei zoitica.
In comentariul tau la "etc" intri si tu?
Zoe pe 18 Decembrie 2019, 12:17
#13
Pt autodeclaratul Dobitoc #9 (11, 12, etc)
Am discutat cu marele si seriosul investitor care e dispus sa cumpere combinatul cu 1 euro, sa l impaieze impreuna cu porcii mistreti care il conduc si sa il duca la muzeul comunismului ca exponate reprezentative pentru epoca fierului in tara lui Dragnea
LIVIU OLTEANU. pe 18 Decembrie 2019, 09:27
#12
Erata.
Replica mea este pentru p(r)ostacul care isi zice"nu suport papagalii", adica#10. Oricum, tot prost ramane!
LIVIU OLTEANU. pe 17 Decembrie 2019, 14:26
#11
Dobitocului #9
Bai, boule, UN OM SE IDENTIFICA PRIN NUME SI O ADRESA pentru a-l gasi daca doresti sa-i strangi mana sau sa-i dai in cap. Ori cei care posteaza ca tine pot fi niste roboti dotati cu Inteligenta Artificiala, niste stafii, sau, cum esti tu, niuste paiate care in loc de cap au un dovleac plin cu cacat. Auzi, domnule,ce-mi spune el despre conventii ONU(macar stii ce inseamna aceste initiale?)Prostul dracului!
Nu suport ”papagalii ” pe 17 Decembrie 2019, 11:14
#10
Tovaraselului LIVIU OLTEANU
Am scris cu litele mari ca sa se remarce si cui ma adresez.Eu propun sa raspunzi strict la tot ceea ce am sa-ti sciu acum.

CEEA CE STIU,SI DORESC SA IMPARTASESC SI ALTORA CA TINE ESTE DIN DREPTUL INTERNATIONAL,ARTICOLUL 10.ARTICOL AL CONVENTIEI PENTRU APARAREA DREPTURILOR OMULUI SI A LIBERTATILOR FUNDAMETALE CARE PREVEDE... .PUNE MANA SI CITESTE,CA PUTE RAU A SCLAVIE SI PROSTIE IN TOT CEEA CE AI VRUT SA-TI IASA DIN TIUGA.Mai,baieti,ignoranti,prost pregatiti si plin de aroganta,terminati odata cu amenintarile si propunerile voastre de intarziati mintal,ca nu traim in jungla de animale nevertebrate pe care si-a dorit-o incatusatul Dragnea.Vremurile s-au mai schimbat si vor schimba mereu,cu si fara opozitia voastra de tembeli.Pacat,nu ati inteles nimic,dupa 30 de ani de asazisa democratie.
LIVIU OLTEANU. pe 15 Decembrie 2019, 12:29
#9
Unii care stiu mai bine de ce tac?
Azomures produce si ingrasaminte complexe NPK care sunt mai valoroase decat cele azotoase care se pare ca sunt singurul sortiment ce se mai poate fabrica la noi. Nu mai sunt la c*rent, dar stiam ca fabrica NPK 2 a fost distrusa. DE CE? Dracul stie care a fost motivul! Ca mai sunt si alte motive, destul de serioase, ca nu vrea nimeni sa se bage in aceasta afacere (nu ca ar fi vorba de mafiotul Ioan Niculaie) iarasi e lucru bine cunoscut. Dar faptul ca se baga unii in comentarii imbecile, politizate, este intolerabil! Iar daca tot vrem sa ne dam mari justitiari, ar trebui sa cerem DNA sa lamureasca legalitatea sursei de finantare a acestui site mizerabil care functioneaza in conditii contrare prevederilor constitutionale. Asa ca,stimati PNL-isti si USR-isti, acum cine va mai opreste sa actionati pentru binele tarii si al cetatenilor ei? Va spun eu: prostia care bubuie in capatanile voastre!
Marin Culcica. pe 13 Decembrie 2019, 16:41
#8
O idee.
Dupa cum se stie, DlClaudiu Cracea i-a vandut asociatia agricola lui Ioan Niculaie. N-ar fi o solutie ca acum Ioan Niculaie sa-i vanda dlui Cracea Combinatul de ingrasaminte chimice? Este cat se poate de clar ca Dragnea si PSD nu ar putea sa-i puna bete-n roate, asa cum nu i-au pus cand a construit parcul fotovoltaic. Un mare avantaj ar fi ca din echipa dlui Cracea fac parte dnii ingineri Biciu Ctin si Paunescu Georgica care au lucrat in Combinat.Problema fondurilor necesare nu cred ca s-ar pune deoarece ar avea sprijinul total al guvernului si al dlui presedinte.
Bogdan pe 11 Decembrie 2019, 20:09
#7
Băieți,mai și gândiți!
Nu este suficient câți oameni au murit și câți s-au îmbolnăvit de pe urma acestui mastodont chimic,timp de aproape 50 de ani?Plus cei ce nu au lucrat acolo,dar au inhalat atâția ani,gazele din combinat.Nemernicii ăștia de politicieni trebuie să găsească soluția.Să deschidă porțile orașului pentru toți investitorii.Avem Dunărea la doi pași,gazele lafel,forță de muncă a fost suficientă.Ce să înțelegem,că a fost rea voință și ordine din partea unui pușcăriaș,pentru a nu intra nimeni în această zonă.Treziți-vă cetățeni până nu vă veți trezi în beznă și deșert!
ilie de la scularie pe 11 Decembrie 2019, 14:56
#6
prea tarziu
Din pacate e prea tarziu...Dac-ar fi ce bine-ar fi....
Fara sperante pe 11 Decembrie 2019, 11:02
#5
Faliment in orice situatie
NICIODATAAAA !Se vrea o resuscitatre a unui mor in putrefactie,sau o continuare a postirii cetatenilor,cu tot felul de inventii si gogosi?Metodele sec*ritatii inca functioneaza.
localnic pe 11 Decembrie 2019, 10:17
#4
interesant
Ar fi o adevărată minune! Și cam singura sansa,deocamdată pur teoretica,de a scăpa de sec*ristul ăsta. Ameropa ar însemna investitii ceea ce milogul ăsta nu va face niciodată.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.