Turnu Magurele - Corabia. La olteni se poate. Turnu - stapaneste mafia.

10 Decembrie 2019, 08:40 | 3287 vizualizări | 14 comentarii
Car Universal
Gara Turnu Magurele.

Primaria Corabia si Consiliul Judetean Olt au facut demersuri ca trenul sa circule pe ruta Corabia - Caracal. La Turnu Magurele se fac demersuri ca trenul sa nu mai circule. Orasul este mult mai mare ca un municipiu sau Turnu a ajuns satuc?!

Citeşte şi
Comentarii (14) Adaugă comentariu
Marin Culcica. pe 14 Decembrie 2019, 12:03
#14
O idee.
Daca se va reusi repornirea CIC s-ar putea relua circulatia pe calea ferata. Ar fi destula marfa de transportat. Si daca s-ar infiinta si un tren direct Turnu Magurele- Buc*resti s-ar gasi si calatori.
Proorocul. pe 12 Decembrie 2019, 14:17
#13
Justitiarului.
Hai sictir, ma cunosti foarte bine! Ti-am mai spus si alta data, nu sunt din Turnu Magurele, am lucrat 15 ani in oras si de 3 ani am plecat in Ardeal, de unde sunt de bastina. N-am putut vietui in ti**nia voastra.Daca iti voi afla numarul de telefon am sa te sun. Si un sfat: nu mai face pe justitiarul, esti un mafiot!
Justitiarul pe 11 Decembrie 2019, 18:27
#12
Ptr, cacatul de proroc
Rahat cu ochi ai grija ce vomiti pe gură, dacă aflu cine ești iti blestemi ziua cand te_a cacat mată, j**u dracului.
Justitiarul pe 11 Decembrie 2019, 14:42
#11
Boului de la pozitia 10
Calm prostul satului, să nu_ti plesnească vro vena, a început PNL c*rățenia va intrat morcovul cu iepure cu tot in c*r.
Proorocul. pe 11 Decembrie 2019, 12:20
#10
Justitiaruiui.
La "adrisant" am scris acelasi nume pe care si-l dadea unul care se lauda prin anul 2014 (cred ca nu ma insel) ca este un mare zmeu ce nu va avea liniste pana nu-l va vedea dupa gratii pe un mafiot care ucisese un om-desi nu cred ca sunteti aceeasi persoana. Acela era un naiv laudaros, pe cand tu esti un dobitoc. Un comentator ti=a pus o intrebare: PE CINE PIZDA MATII SA MAI TRANSPORTE TRENUL PE VESTITA RUTA CUIBUL MAFIEI SI-AL PROSTIEI-ROSIORI, DE VREME CE TOTI IDIOTII SI-AU LUAT MASINI, IAR DE LA AUTOGARA SPRE BUCURESTI(nu stiu daca nu circula si spre Rosiori) CIRCULA MASINI DIN ORA IN ORA, IAR MARFA IOC??Iar remarca ta cu PSD IMI STARNESTE MILA PENTRU TARTACUTA CE-O SOCOTESTI CAP! HUOOO, PROSTULE!
Justitiarul pe 11 Decembrie 2019, 09:16
#9
Unui călător prost de bubuie
Se vede din avion că esti psd ist prost răsuflat, mă refeream la situatia generala a județului, nu la un amarat de tren.
Un calator. pe 11 Decembrie 2019, 08:25
#8
Unui "justitiar"
Tu in ce tara traiesti, nu stii ca "ciuma rosie"(??) nu mai este la putere de mult?(parca a fost vreodata?!). Acum puterea apartine "partidului meu pop**ar" brun(feldgrau)Daca si la alegerile locale va castiga P(rostia)N(e)L(imitata)la Turnu Magarele se va face si aeroport si se va incepe construirea liniei de metrou Turnu Magurele-Buc*resti.Mare cretin esti! Pe cine sa mai transporte trenul, dobitocule?
Justitiarul pe 10 Decembrie 2019, 17:58
#7
Jaf
Ciuma roșie ne_a izolat de restul țării Teleorman a ramas cel mai prapadit judet.
UN CETATEAN=Mos Ion Roata. pe 10 Decembrie 2019, 14:53
#6
Simple divagatii.
Orice activitate comerciala-si transportul pe calea ferata este o activitate comerciala- se bazeaza pe niste calcule de rentabilitate.Eu, CETATEANUL LIPSIT DE INFIRMATII,intreb: exista suficienti calatori care sa justifice activitatea? Daca exista, intr-adevar vina STATULUI (indiferent ca este public sau privat) este mare! Daca nu, ce sa faca trenul, sa se plinbe gol de la Rosiori la Turnu Magurele? Ca sa fiu mai bine inteles, pentru comparatii, dau cateva exemple: distrugerea serelor, a fabricii de conserve, a sistemului de irigatii, a fermelor pentru producerea legumelor si zarzavaturilor, etc. CONSTITUIE DELICTE DE SUBMINAREA ECONOMIEI NATIONALE!

Astept obisnuitele injuraturi cu"antiPSD, anti Dragnea si etc)
Sandu pe 10 Decembrie 2019, 10:32
#5
au terminat totul
Fac tot posibilul sa distruga tot!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.