Ioan Niculae - misiune indeplinita - industria ingrasamintelor chimice este pusa la pamant.

09 Decembrie 2019, 06:06 | 4177 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Donau Chem.

Industria ingrasamintelor chimice din Romania este redusa la un singur combinat, Azomures Targu Mures. Ultimele combinate chimice, in stare sa functioneze, au incaput pe mana lui Niculae. Puscariasul a facut in asa fel incat le-a pus pe butuci. Boala lunga, moarte sigura. Datorii peste datorii, evaziune fiscala, gajate la banci, forta de munca calificata a fost bataia de joc a infractorului si autoritatilor( ex. Prefectura Teleorman si Primaria Turnu Magurele). Misiunea lui Niculae este sa distruga industria chimica romaneasca pentru a lasa locul altora pe piata. Combinatele sunt oprite de foarte mult timp fara nicio speranta de repornire. Doar un investitor serios poate da o sansa acestor societati, numai ca Niculae nu vrea acest lucru. 

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
Ghioagă pe 10 Decembrie 2019, 20:23
#5
Combinat
Nicolae e prins la strimtoare cu Donau chem. Dacă vrea sa scape de faliment trebuie sa demonstreze că dorește asta. Să creeze loc*ri de munca, să convingă judecătorul sindic prin măsurile ce le va întreprinde ca dorește redresarea combinatului, că va începe achitarea eșalonată a datoriilor pe o perioadă de.....x ani, pina la aprobarea planului de reorganizare în februarie. Ca să păstreze muncitorii și să prezinte planul de reorganizare pentru aprobare, trebuiesc plătite salariile indiferent daca pornește sau nu pina atunci. In caz contrar toți oamenii vor pleca la fel că acum 4 ani și nu se vor mai intoarce, neavând in februarie principalul obiectiv al planului de organizare, personalul muncitor fara de care nu se poate îndeplini acesta, urmând inevitabil declararea falimentului, scoaterea la licitație și cumpărarea acestui combinat, cel mai probabil de către investitorul de la Azomures ( Ameropa )
Ion si atat pe 10 Decembrie 2019, 08:03
#4
O sa va treziti la anul
Boala lunga,moarte sigura.Unii si-au facut mari iluzii si au zis sa mai incerce odata.Din pacate,situatia nu e grozava,iar lucrurile nu vor sta asa cum si-au dorit muncitorii si toti cei care au venit in graba la CIC Turnu Magurele.Aceleasi minciuni,aceeasi neseriozitate,si totul e o hotie sora cu gogoritele aruncate de ani buni de cei din PSD.
localnic pe 09 Decembrie 2019, 16:12
#3
E bine
Cit mai mult sa stea și sa-i ia banii prostovanului!ca și el a dat atâtea țepe
ilie de la scularie pe 09 Decembrie 2019, 13:48
#2
anunt
Nu dau nici o sansa de repornire.Pana una alta actualii angajati produc aer comprimat,dar incaseaza leafa de la Niculae.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.