Gara Turnu Magurele, Regiotrans, Lavcom, Transalutus si Mafia PSD.

06 Decembrie 2019, 23:40 | 3135 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Gara Turnu Magurele.

Regiotrans este o firma de transport persoane pe calea ferata. Aceasta societate a fost a lui Comana, unul dintre interpusii lui Dragnea, si a facut transport calatori pe Turnu - Rosiori. Lavcom nu avea curse, in acea perioada( in ultimul an doua curse) pe distanta Turnu - Rosiori. 

"Documente obţinute de RISE de la Ministerul Transporturilor arată că CJ Teleorman, sub semnătura preşedintelui Liviu Dragnea, centraliza informaţiile de la primari şi aviza acordarea rutelor feroviare din judeţ către Regiotrans. Deci, către colegul lui de facultate", arată RISE Prioject, într-un material publicat recent. 

Pe calea ferata, in prezent, din 15 decembrie nu mai intoarce trenul, transportatorul este firma statului.(societatea feroviara trebuie capusata si distrusa de catre firmele auto)

Trebuie mentionat ca pretul unui bilet pe calea ferata Turnu - Rosiori este 6,8 lei, iar pe auto 10 lei. Ce sa mai zicem de ce reduceri se acorda pe calea ferata si abonamente. Transalutus este o alta societate de transport persoane interesata sa nu aiba concurenta pana la Bucuresti. 

Cum calatorii sunt din ce in ce mai putini, lupta este foarte dura pentru a rezista pe piata. In cazul de fata este vorba de Mafia PSD si imbogatirea peste noapte. 

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
V-o pe 07 Decembrie 2019, 21:55
#3
Gm
Dragnea s distrus PSD/ul,Teleormanul,turnu Măgurele gara . Trbuia salvata odrasla Ștefan Valentin Dragnea.
Costel pe 07 Decembrie 2019, 08:52
#2
Lavcom
Eu sunt un fost sofer al firmei lavcom este adevarat el nu are licenta pentru toate trasele va puteti intersa unde plateste autogara rosiori un nenorocit faci biletul dupa bunul plac si nu il controleaza nimeni de ce la el nu vine anaful niciodata nici caiet de sarcini nu are rudar spurcat si cu dragnea in frunte
iom pe 07 Decembrie 2019, 00:52
#1
uoooo
Totul este facut foarte bine de mafia Psd.Distrugerea caii ferate pe aceasta ruta era premeditata de mult.Mafia rosie a premeditat si distrugerea orasului pentru a putea domina lumea saracita!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.