Ultima ora: Moment istoric - Mafia PSD incheie un ciclu. Cine vrea sa priveasca - Ultimele zile cu tren la Turnu Magurele.

06 Decembrie 2019 | 3133 vizualizări | 13 comentarii
Gara Turnu Magurele.
Gara Turnu Magurele.

Distrugerea municipiului Turnu Magurele continua in ritm alert. In fiecare an se intampla cate o minune. De la orasul unde intoarce trenul, Turnu a ajuns orasul unde trenul nu o sa mai existe. Municipiul este dus in urma cu foarte mult timp. Trenul a ajutat la dezvoltarea orasului. Faptul ca trenul nu o sa mai vina este un semn clar al cancerului care o sa omoare Turnu Magurele. 

Comentarii (13) Adaugă comentariu
. pe 09 Decembrie 2019, 07:46
#13
.
Vine Crcea, porneste CFR, combinatul, IME,fabrici si uzione, vine diaspora acasa, uraaaaaa! Hai, sictir, nebunilor! Toti idiotii s-au strans langa dementul de Cracea cracanel care a facut pe el !M...E PNL !!!!
Cg pe 06 Decembrie 2019, 22:09
#12
Mtterminat
S-aterminat cu PSD-ul,s-a
Nebunul din coceni pe 06 Decembrie 2019, 20:35
#11
Lui Liviu Olteanu
Crezi tu că PSD ar fi avut carieră pe timpul lui Ferdinand și Brătianu? Ce aia a calului bați câmpii?

ion pe 06 Decembrie 2019, 20:11
#10
uooo
Lingailor Psd,nu va e rusine de cum arata orasul?Care e salariul lu Cuclea, dar a lu Cone?
Floridor pe 06 Decembrie 2019, 19:18
#9
Ciuma rosie.
Va'n gat de bosorogi,cum ma este de vina Iohannis ca orasul moare,este de vina diaspora ca nu au votat-o pe proasta de Dancila,bai nenorocitilor,din "96 orasul si judetul este condus de comunisti,este de vina pnl-ul sau Cracea pentru ca nici-un investitor nu a poposit in oras,de vina edte Mohanu,Cuclea si Dragnea,ei sunt groparii aceatui oras,ei sunt nenorocirea de care trebuie sa scapam la urmatoarele alegeri.
Ioan pe 06 Decembrie 2019, 15:47
#8
Replică
Văd pe unul care își spune,,Chimiștii" scriind cu litere aldine niște aberații mai mari decât vârsta lui. Cum că de vină pentru situația jalnică în care a ajuns orașul ar fi de vină diaspora și tinerii, PNL, KWJ, numai cei care au condus destinele locale, în speța pesediștii, nu au nici o vină. Pentru cei cu asemenea rațiune, nu are rost să cauți contraargumente. Doar o vorbă: crăpați !
chimist2 pe 06 Decembrie 2019, 15:20
#7
din cauza psd
Se stie ca pesedeul venea cu bani de acasa si pt pensii si pentru social si pentru tot. Cand dadea mariri din banii lor era, ca ei veneau cu banii aia, acum cu peneleul nu mai are cine sa aduca banii, ca doar pesedeul are.
Insideversion pe 06 Decembrie 2019, 14:06
#6
Pentru imbecilul care a scris primul comentariu
Mai, idiotul dracu, cine si de la ce partid conduce primaria si tot județul de ani si ani, cine nu a lasat investitori in judet?...si as avea inca o mie de întrebări, dar timpul nu-mi permite... Se vede din avion ca esti rahat de pesedist abject, aleaga-se praful de tine si tot neamul tau de cretini!
Mitică de la măcelărie pe 06 Decembrie 2019, 13:24
#5
Lui # 1
Să ți-o trag la clanță postac PSD-ist! După ce ați ruinat orașul mai și aveți tupeu! Morții voștri de jigodii, de data asta chiar aveți de că vă teme! Pușcăria vă paște. O să faceți Sfintele Paști cu Dragnea la Rahova!
Elena pe 06 Decembrie 2019, 12:43
#4
Orașul Turnu
Totul este o ruină in orașul nostru,Casă Armatei,fosta posta,Casă de cultura,Cinematograf,în oraș au rămas numai batrani
LIVIU OLTEANU. pe 06 Decembrie 2019, 11:55
#3
Mare noroc cu acarul Paun.
Daca nu era P.S.D. pe cine mai dadea mafia vina pentru propria hotie si prostie? Sarmana tara care ti-ai incredintat destinele unor mafioti care-si zic liberali! Unde sunteti voi ION I,C.BRATIANU SI REGELE FERDINAND SI REGINA MARIA?
TITUS pe 06 Decembrie 2019, 11:25
#2
STYL
CRACEA ESTE VIITORUL CANCER AL ORAȘULUI TURNU MĂGURELE!
CHIMISTII pe 06 Decembrie 2019, 11:19
#1
DECI NU MAI CIRCULA TRENU NU MAI PORNESTE COMBINATUL
DECI NU MAI CIRCULA TRENU NU MAI PORNESTE COMBINATUL O SA NE LUAM GANDUL DE LA PORNIREA COMBINATULUI DACA ASTIA OR SA VANDA SI CALEA FERATA....PACAT...CE ORAS FRUMOS AM AVUT PE TIMPUL LUI CEAUSESCU...UITE CE VA FACE DIASPORA ...COPII VOSTRI VA CONDAMNA LA O MOARTE USOARA IN TIMP SCURT ...SA MAI VOTATI CU PNL SI CU IOHANIS ....ATI VRUT PNL ...NA PNL

DE CE NU SE VA MAI DA SOCIAL?? DIN CAUZA PSD??

DE CE SE VOR MICSORA PENSIILE? DIN CAUZA PSD?

DE CE NU SE VOR MAI MARII SALARIILE ? DIN CAUZA PSD??

VI SA PROMIS CA TAIE PENSIILE SPECIALE...IA ZICETI CUM A RAMAS VA DATO PE LA BOT..IDEEA

O SA VA VINA COPII ACASA DIN DIASPORA O SA FIE BINE??? IA SA VEDETI CE O SA VA DEA COPIII SA MANCATI ..K-RI..

ORICUM SUNTEM SIGURI CA NU PREA O SA VA FIE BINE

DE CE VA LASATI MANIPULATI VRETI SA VA VINDETI TARA??

BANUIESC CA SUNT COPII CARE SI-AR VINDE SI PARINTII PENTRU CATIVA EURO IN PLUS ....PACAT
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.