Tinerii pleaca peste hotare, pensionarii scumpesc apa in tara.

02 Decembrie 2019, 22:13 | 2528 vizualizări | 11 comentarii
Car Universal
Pensionar Apa Serv.

Tinerii pleaca in cautarea unui loc de munca, pensionarii din Apa Serv maresc pretul la apa. Acesta este PSD Turnu Magurele. 

Citeşte şi
Comentarii (11) Adaugă comentariu
PUȚ între BLOCURI. O idee. pe 06 Decembrie 2019, 16:35
#11
Proletari (cei) FURAȚI LA APĂ, UNIȚI-VĂ.!
Uniți-vă, ' dea-valma' dar nu veți reuși. . Cu ...52,31% vot de.. PROLETARI din toate Țările, UNIȚI - VĂ.?.?. Ciumați - rău-de-bine... nu se poate.! .. Sunt captivii ideologiei ROȘII. . EXISTĂ un vaccin : COPIII de grădiniță și Școlarii să-i... RE-SPELE la Creer.. Asta-i o soluție...
UN CETATEAN. pe 05 Decembrie 2019, 15:06
#10
Lui gogu=ion tampitul.
Pentru asemenea comentarii ca ale tale, cea mai buna replica-argument ca fabulezi este ca sa te bag in p***da matii impreuna cu Dragnea & Co-pe rand sau la gramada, cum preferi. Auzi, animal cornut, pe Dragnea l-am vazut numai la televizor, nici pomeneala sa-l fi avut vreodata prin apropiere, o explicatie fiind aceea ca nu sunt din Turnu Magurele.Si-acum o treaba mai serioasa: dupa cate stiu la APASERV, CARE NU ESTE FIRMA PARTICULARA, NU POT FI ANGAJATI PENSIONARI.
Posesor de. . PUȚ în c*rte. . lîngă Turnu pe 05 Decembrie 2019, 13:49
#9
Proletari~FURAȚI LA APĂ, UNIȚI-VĂ.!
CU AȘA REPLICI "NEDEMNE"... APA SERV VĂ APLAUDĂ. . meritați

să vă fure și va băga în apă chiar și "H" (hidrogen).. ÎN CE SECOL SUNTE-ȚI.?
Ion pe 04 Decembrie 2019, 20:11
#8
Pentru cel ce se crede cetățean
După cum te exprimi dai dovadă că.nu ai invatat lectia de la cel care te a invatat sa scrii si ai ramas tot maimutoi care plângi după Dragnea sant sigur ca nu ai facut nimic in viata ta ai lins tot timpu la Dragnea si la bordeiul Apăserv la tov Voinică linge mai departe sa fii sănătoș ca nu te poate opri nimeni Esti liber
UN CETATEAN. pe 04 Decembrie 2019, 08:08
#7
Lui gogu idiotul.
I-auzi fratele meu, gogu munceste sa-mi dea mie pensie! Bai boule, in primul rand inca nu am ajuns la pensie. In al doilea rand, eu muncesc pentru ajutoarele pe care le primeswc lepadaturi ca tine, niste mafioti ordinari. Tu nu muncesti pentru pensiile altora, multi dintre actualii pensionari au muncit din greu si poate primesc niste pensii amarate.In al treilea rand, nu am treaba nici cu PSD, nici cu APASERV-care este un pol al hotiei-dar nici cu LEPADATURI ca tine si ca multe alte javre din acest targ al puturoseniei.Hai sictir!
Gogu pe 03 Decembrie 2019, 19:34
#6
Pai are legatura babalacule
Bravo nefericitule daca tot ai ajuns la o varsta fii respectuos cu cei tineri care acum muncesc ca sa primesti si dumneata pensie Are perfecta dreptate pentru ca an conducerea.Apa serv se află destui pensionari caVoinila zis Pinguinu care nu sta acolo pe salariul minim Sa ti fie rusine lîngă Paseist cum nu vezi ce se intampla acolo s au nu te intereseaza ca vine poștașul cu pensia. ? SA il împăcați pe Voinică si sa ii dati nevestele sau nepoatele după caz ca altu ca el nu mai găsiți RUSINE SA VA FIE
unu pe 03 Decembrie 2019, 18:14
#5
pt postacul 4
Esti lingau psd? Ala care apare in poza este directorul de profesie Cosma,care mai este si pensionar cu salariu gigant si pensie la fel.Pentru unu ca el platesti tu apa cit nu face

Un cetatean. pe 03 Decembrie 2019, 12:01
#4
Nici prea tanar-inca nu batran.
#1+#2+#3= NISTE LEPADATURI NENOROCITE PE CARE NICI IN BALAMUC NU-I PRIMESTE.CE LEGATURA ARE REALITATEA CU SUBIECTUL SI CU NISTE RETARDATI CA VOI? AUZI, PLEACA TINERII PESTE HOTARE SI RAMAN PENSIONARII SA SCUMPEASCA APA (???!!!!) BAI, NENORCITILOR, SE VEDE CA VOI N-O SA APUCATI BATRANETE. BATA-VA DUMNEZEU DE LEPADATURI!
La pușcărie Cozma pe 03 Decembrie 2019, 01:28
#3
Imcompetenta
Vor vedea ei"saracutii"!

La alegerile din vara cu tovarășu Cozma sa nu aiba mari surprize!
unu pe 02 Decembrie 2019, 23:08
#2
hotii
Cit mai furati de la cetatenii orasului?Tupeu si nesimtire aveti,
Foarte mult BOTOȘANI pe 02 Decembrie 2019, 22:46
#1
Niște porci aroganți și cu tupeu
Ce-ați făcut măi băieți,iar ne dați poze cu giboni???Secăturile astea pleacă de la butoane numai bătuți sau legați.Chiar nu se găsește nimeni să meargă peste acești nemernici?In loc să cumpărați rechizite,cărți,haine și încălțăminte pentru copiii și nepoții voștri,medicamente pentru părinții și bunicii voștri,economii pentru un bilet la tratament sau o vacanță,dăm banii unor incapabili care ne fură și ne sfidează de ani de zile.Plătim apa mai mult decât c*rentul sau gazele.Nu se va termina așa,vă garantez,veți vedea.Nu,nu e o amenințare,ci doar o certitudine.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.