Recorduri la plata apei. Consum zero - redistribuire - 4,2mc

02 Decembrie 2019, 08:46 | 2814 vizualizări | 12 comentarii
Car Universal
Apa.

Daca ai consum zero si platesti 4,2 mc, cat costa mc de apa?! Suntem inconjurati de un fluviu, de cel mai mare rau din tara iar primaria a reusit sa faca o problema din apa. Daca eram in Sahara, pretul nisipului era o problema. 

Citeşte şi
Comentarii (12) Adaugă comentariu
Dica pe 14 Decembrie 2019, 02:52
#12
Psd
La stadionul armatei exista apometru? La hotel este? La ....? Cea mai mare aberatie! Nu consumi dar platesti!
Cosmin pe 02 Decembrie 2019, 23:48
#11
Pt UNU #5
Nu mai fa spume la gura știm că ești angajatul Apaservului
Nico pe 02 Decembrie 2019, 21:01
#10
Minciuni
La apa servi nu s-au dat prime niciodată și nici salariile nu sînt mari,iar salariații societății plătesc ca voi toti .nu mai lansați zvonuri care nu sînt adevavarate
Regheton pe 02 Decembrie 2019, 19:59
#9
Ce faci m aaaa!
Pai trebuie să țină fufe ca ale Prorocu, toată ziua nu știe decât să se plimbe prin oraș...

. pe 02 Decembrie 2019, 19:17
#8
.
Calculați voi: Luna Octombrie uit sa dau indexul.In contorul de la scara indica consumul 100 M3, dar adunat pe scara conform indexului transmis de locatari reies 90m3 consumați restul de 10 m3 sunt ai mei nedeclarați.Diferentnta se redistribuie vecinilor.Deci este plătită.Luns Noiembrie declar indexul corect și plătesc ce nu am plătit luna trecuta.Atunci nemernicilor de la Apaserv le va fi plătită de doua ori apa, chiar ne cred prosti? Haideți să găsim o cale să plătească ei pt hoția asta.La țiganii de la Bîlci și cișmea pe strada din noi plătim apa lor, este corect?????
ion pe 02 Decembrie 2019, 18:41
#7
pentru 2 si 3
ia veniti,poate c*ratati si voi caminele de ce aruncati in canalizare si poate spuneti care din vecini fura apa.sa aveti parte de bani cite prime au luat salariati de la apa serv.

UNU pe 02 Decembrie 2019, 18:09
#6
asa 2
Cat pretul mc de apa sa stati voi linistiti ca apa potabila nu s face asa ieftin. Mai ales daca este din Dunare unde se pi a si se ca a zeci de milioane si se deverseaza ce se deverseaza in ea.

Da daca este sa se ia dupa voi ar trebui sa va aduca si un bax de apa plata pe luna.
UNU pe 02 Decembrie 2019, 18:06
#5
asa
Deci-daca ala este plecat si in Madagascar,ARE OBLIGATIA DE A TRIMITE INDEXUL si de A LASA LUCRATORUL SA CITEASCA APOMETRELE. De unde sa stie aia ca tu esti plecat la munca ando Spania? Da voua va place sa va dati mari si tari p aici. Ei trec o medie si o factureaza. Daca ar sta dupa toti care sunt plecati pe te miri unde nu ar face 100 de facturi pe luna.
Cosmin pe 02 Decembrie 2019, 16:30
#4
Un audit la Apa Serv
Caz concret: vecinii sunt plecati in Spania, pe factura la apa le apare 5 mc coeficient repartitie si 4,5 mc canal in conditiile in care au zero consum de apa! Bai oameni buni voi aveti simtul ridicolului???
Plata apei sfinte pe 02 Decembrie 2019, 13:49
#3
O mare nesimțire
Haideți sa ne unim sa numai plătim deloc sa u sa anunțăm protecția consumatorilor dobitocii ăștia au rămas fără bani de prime de sfârșit de an nu va e rușine mai e puțin și veniți sa cereti votul amărâților de le lăudați și ultimul bănuț din buzunar rușine sa va fie. Ce masuri iau consilieri PNL va place ce fac astea sau doar mergeți sa ridicați mana. Santem un oraș fără stăpân o gașca de hoți și lumea chiar proasta o sa ne pună sa plătim și aerul de îl respiram sa mai facă bani de furat.
Aurel pe 02 Decembrie 2019, 10:21
#2
Să mergem peste ei,singura soluție la nesimțire
Nu cred că într-o astfel de situație mai sunt prea multe de comentat.Totul se face într-o mare bătaie de joc la adresa cetățenilor.Nu știu decât să fure și să incarce organigramele din toate instituțiile publice,cu tot felul de foști,rude,amante,prieteni și cunoștințe pe criterii politice, cu toții niște neisprăviți.Împreună cu cei ce îi numesc și acceptă situație.Prețul apei pe m2 din Turnu Măgurele este cu siguranță unul dintre cele mai mari din România.De ce,și care sunt motivele,explicațiile mișelești ale incapabililor care au stabilit aceste măsuri de majorare?Deh,unora le face rău atâta libertate.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.