Galerie foto - Ghena de gunoi de la L7 - ne scriu cititorii.

01 Decembrie 2019, 21:49 | 3003 vizualizări | 12 comentarii
Citeşte şi
Comentarii (12) Adaugă comentariu
CIVIC 2. ( revin) pe 06 Decembrie 2019, 17:21
#12
Pt. #9, SANDA și #6.
Mesajul meu a ' intrat' accidental. Fraza era o ÎNTREBARE... se sfâșea cu "? ''. . Critici acum " e FR. bine" dar educație electorală apropiaților

faci? . Iertare MIE, neatentul și... BRAVO # #7 +#9. . Replica pt. CIVIC #6, ar fi fost : accepți gunoi-în-Orașul-tău, că. 'uite și alții au.? (la Munte pubele răsturnate și URȘII atacă votanții__ăsta-i argument.?)
Kunta Kinte pe 03 Decembrie 2019, 16:26
#11
Lui civic 2
Gogule lasă dracului beutura că vorbești în dodii! Sanda Marin a spus ceva, tu ai întors-o ca la Ploiești. De unde ai ajuns tu la concluzia că SM a votat pe piticul porno?
civic 2 pe 02 Decembrie 2019, 23:50
#10
BRAVA #6 #7 (#9 critici acum.? Fr.BINE.!)
Păi, Sanda #9 ai tăi ea votat șâ Tu pă ăștia....
Sanda Marin pe 02 Decembrie 2019, 19:50
#9
Polaris _o firma mafita condusa de infarctori
Intreg orasul este un GUNOI.La containerele de gunoi si in jurul lor,cainii,pisicile si oamenii scormonesc zilnic gunoiul in cautarea hranei si a altor lucruri de imbracaminte si incaltaminte.Strazile in lucru sunt invadate de noroi,frunze si resturi menajere.Iluminatul public este in multe zone aproape inexistent.Este fara prea multe discutii si constatari,imaginea si rezultatul capacitatii eforturilor conducerii Primariei Turnu Magurele.
. pe 02 Decembrie 2019, 19:34
#8
.
Așteptați să se schimbe toți directorii fi apoi dați în judecată pt tot ce au furat.Deja și început cu Inspectorul șef al poliției, este trimis prin tara,ha ha ha, prieten cu Dragnea.
Altu pe 02 Decembrie 2019, 18:52
#7
Hai ca nu e rau
LA VOT se Pot drege ORAȘU.
civic pe 02 Decembrie 2019, 15:10
#6
Despre poze cu nereguli în Turnu
La TV sau vazut cazuri multe cu Brașov și orașe din zona cu gunoi și pubele răsturnat e de urs. E peste tot gunoi. Urșii care amenință localnici și cauta de mâncat și umbla pe străzi sau cu bulgari care sa treacă noaptea la noi în Turnu. Sa caute prin ce aruncam noi. Teleormanu sta bine între județe în tara noastră.

Vasile pe 02 Decembrie 2019, 14:21
#5
Etalonul civilizației
Știți care este etalonul civilizației unui oraș? Să aibă o toaletă și o baie publică. Turnu Măgurele nu are nici una nici alta, probă că mentalitatea celor de la conducerea orașului a rămas la nivel de făcutul nevoii în boscheți ori în fundul c*rții. Dar ceea ce este cu adevărat cumplit este faptul că ăia au ajuns acolo aleși de cetățenii orașului.
unul pe 01 Decembrie 2019, 23:17
#4
mileniul 3
Asa arata tot orasul!Rusine!
Mihai pe 01 Decembrie 2019, 22:12
#3
Faceți plângere la DSP & DNA pt a cerceta cum a fost atribuit contractul firmei Polaris
Faceți-le pângere în Bukurești la Direcția de Sănătate Publică & Direcția Națională Anticorupția pentru a cerceta cum a fost câștigat contractul de către POLARIS, a fost organizată o licitație publică sau nu ???

Faceți-le cât mai mulți oameni plângeri, Astfel vă răzbunați toți cei ați fost Executați Silit de către această firmă mafiotă de Salubritate de la Constanța adusă de Pușcăriașul Dragnea în cârdășie cu Pușcăriașul Mazăre !
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.