Bataie in magazinele second-hand.

01 Decembrie 2019, 11:00 | 4089 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Magazin second-hand.

Saracia turnenilor a facut din magazinele second-hand un loc unde se dau lupte crancene pentru trentele aduse din Occident. Calitatea produselor este superioara chinezariilor si preturile de cateva ori mai mici. Toata lumea isi gaseste imbracaminte si incaltaminte. 

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
Dan pe 05 Decembrie 2019, 13:23
#6
Frați codrea șmecheri pe burta goală
Faceți petreceri dați banii la lăutari și nu vreți să dați 30 de lei să vă ridicați pachetele de la autogara turnu măgurele rușine
Fl.T pe 01 Decembrie 2019, 20:40
#5
Dupa 30 de ani se poate si mai rau
Ooooo,dragi turneni,dar astfel de magazine SH sunt peste tot in Romania.Clientii lor fac parte din toate paturile sociale,si sunt din ce in ce mai multi,iar magazinele mai multe si cu marfa de calitate sau de o calitate slaba.Intradevar,este un fenomen care a explodat de mai multi ani,si nu e doar o alegere in functie de pret sau de cat sunt la moda,ci pur si simplu o obtiune pentru calitate si diversitate.Tot lafel de adevarat este si faptul ca in unele magazine marfa este demodata ieftia si de proasta calitate.Totul este la libera alegere a ficaruia dintre noi.Iar treaba cu saracia e in alta parte.Priviti cum arata orasul,spatiile comerciale,preocuparile cetatenilor si felul in care sunt imbracati.Totul este trist,vechi si mizerabil.Asta pote fi o explicatie corecta a saraciei.
Turnean 100% pe 01 Decembrie 2019, 18:38
#4
STIMATA REDACTIE,
La fiecare postare,intr-un chenar verde,ne spuneti ca veti verifica ceea ce a scris oricare dintre cei ce au ceva de spus.Buuun,dar ceea ce se scrie de catre niste ingramaditi frustrati si nesimtiti de prin Rosiori,cine verifica si daca isi dau seama la ce dau drumul in spatiul public?Este cineva care are interesul sa abata atentia la ceea ce se scrie in articol?Urat,va decredibilizati si nu veti mai avea clienti care sa-si spuna o opinie de luat in seama.Sunt atatea lucruri importante de luat in seama,ca niciun cancan de niciunde,nu poate fi mai important.
Gogu Pesedistu pe 01 Decembrie 2019, 16:05
#3
Footeo pe banii tai
Multumim domnului inca liber, inca primar, Valerica Caciumaru, pentru alocarea de bani, unui cretin ca Alexandru Gheorghe-zis Sandu Goaza, pentru performantele footbalului rosiorean, Goaza traieste o frumoasa Aventura de dragoste, cu nevasta ti**nului de la ConsilulJudeatean, fosta amanta a puscariasului Marineci, Cristiana Sclau-Piper, vice primareasa, Valeriaca Craciumar, iubindu-se sincer cu koorwa localaP.S.D., Ileana-Mooinela, Fosta AXE.... grin grin grin
Laura pe 01 Decembrie 2019, 14:38
#2
magazin second hand
Vă aşteptăm cu drag la magazinul nostru " Avantaj Second hand Turnu Măgurele " in fiecare zi cu o gama super variata de produse foarte bune calitativ . Mulțumim pentru publicitate !!!
anghel pe 01 Decembrie 2019, 12:16
#1
$$
cu ce sa cumperi si din sh daca n ai bani ?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.