Video Casa de vacanta a Vioricai Dancila - Malin Bot.

18 Noiembrie 2019, 00:20 | 3650 vizualizări | 17 comentarii
Car Universal
Casa Vioricai Dancila.

Aşa arată o vilă mică de PSD-istă, femeie şi mamă care luptă pentru fiecare român. Da, ştim, noi facem miştouri de ăştia, şi ei şi-au trecut toată țara pe numele lor.

Citeşte şi
Comentarii (17) Adaugă comentariu
Marin pe 22 Noiembrie 2019, 12:31
#17
O intrebare
Dar despre ce s-a întâmplat la Timișoara nimic? De ce? Uitasem: E guvernul meu, primarul meu din cauza ăsta nu scrie domnul Crăcea nimic.Vede vila lui Dancila dar ce s-a întâmplat la Timișoara nu vede.
Alo alo pe 21 Noiembrie 2019, 18:51
#16
Kaiserul
Va aberati p aici degeaba. Cati ani a avut Viorica salariu mare? 9 ani bai gainarilor- europarlamentar. Darrrrr barbatul ei cat castiga? Mult bai gainarilor. Este normal sa isi permita o vila asa mare. Nu a furat, nu a dat in cap nu a facut nikic ilegal. Va freaca asa pe voi. Da Bot asta de unde are el bani sa faca aceste investigatii? Cine il plateste? Im rest sa luati barzoiu la ciufulit
Nae pe 20 Noiembrie 2019, 21:54
#15
Simpatizanții ciumei roșii
SCULERULE n-ai nicio vină. Mă mir cum te suportă pământul la căt de prost ești. Faci o analiză "profundă " prin care dai dovadă de multă "inteligența "specifică ciumei roșii. Nici nu meriți replică.
ILIE SCULERU. pe 20 Noiembrie 2019, 17:40
#14
NISTE INTREBARI.
Stie cineva cati ani a fost dna Viorica Dancila europarlamentar si cati bani a incasat de pe urma acestui post?Poate cineva sa explice cum de a venit dl Jean Claud Junker la Buc*resti sa-i spuna neamtului nostru voiajor ca este pregatita cu tot guvernul pentru a i se incredinta o inalta misiune? Eate cineva in stare sa ne spune pe ce bani se plimba dna Carmen Iohannis cand il insoteste pe scumpul ei sot peste hotare si in tara?
Mihai pe 20 Noiembrie 2019, 17:30
#13
Răspuns pt "Un CETĂȚEAN"
La cât de retardat pari și analfabet, sigur ești votant al Ciumei Roșii, tu să muncești 10 vieți și nu o să faci nici pe sfert din cât are Rapandula de Veorica Dăncilă, tu trăiești de pe o zi pe alta, nu ai o chiftea în stomac, îți bate vântu' în buzunare și îți cântă greierii în pantofi dar susții o asemenea ANALFABETĂ .....



ÎȚI MERIȚI SOARTA: SĂ MORI ȘI SĂRAC ȘI PROST ..... amin !
Un CETĂȚEAN pe 19 Noiembrie 2019, 21:55
#12
Malin Bot
UN DESCRERAT AL TIMPURILOR NOASTRE . ACEST PUPINCURIȘT AL LUI DINȚI DE CAL, DE LA SIBIU , FOST PRIMAR ACTUAL PREȘEDINTE ȘI DORNIC VIITOR PREȘEDINTE.. SA NE MAI LASE CU MORALITATEA .
Nebunul din coceni pe 19 Noiembrie 2019, 09:08
#11
Lui .
Dar de copii traficați pentru organe nimic-nimic? Mă, vouă nu vă e rușine? Dar despre Dragnea, Vâlcov, Oprișan, Mazăre, Duicu, șamd nu sufli o vorbă guzgan roșu ce ești. Bă, ați belit-o începând cu 24 noiembrie. Pușcăria vă paște.
Un scafandru din Brasov,cu CARTIER de 5 lei pe 18 Noiembrie 2019, 20:15
#10
Plecata din Videle,Doamne fereste pe la Cotroceni
Totuși,nu cred ca un om sanatos la cap si onest,isi poate face casa printr-o zona greu accesibila ca aceea.Sau,poate au vazut prea multe documentare despre loc*rile in care

isi facea tot felul de ascunzatori,nenorocitul de Hitler.La cata minte are duduia asta,in cel mai fericit caz,isi putea face o casa la sosea in Videle,ca la Alexandria am vazut cine si-a facut.
Pai futui pe 18 Noiembrie 2019, 16:57
#9
Painea masii
Analfabeta cu casa cat un bloc si ceas cat o roaba de pensii numai din nemunca... daca voua va place amarata asta futui gura masii de lichea analfabeta sa va spalati cu ea p cap atunci, astia prosti care o votati... exact ca ti**nii, numai ca asta si.a facut din banii statului astuia care e aproape in faliment... a stat atatia ani la Bruxelles si invata luna viitoare engleza firar a dracu de proasta in ce limba a vorbit cu aia afara!? cum frate!?
Popa cu botezul pe 18 Noiembrie 2019, 16:07
#8
Bezna din capul PSD-istilor
Căsuța Veoricai este puțin mai mică decât cea a pușcăriașului Dragnea,și de câteva ori mai mare decât toate cele 5 sau 6 case ale lui Iohannis.Ooof,ce repede musca prostii?!
Ilie de la scularie pe 18 Noiembrie 2019, 14:04
#7
Proastă ciumei roșii
Cred că este un caz unic în țara cum o analfabetă a putut să acumuleze o asemenea avere, la căt de proastă este, din cauza politicii promovate de pușcăriașul DRAGNEA în județul teleorman. Județul este condus oricum numai de proști puși de DRAGNEA. Este valabil și pentru turnu măgurele.
ilie de la scularie pe 18 Noiembrie 2019, 13:15
#6
cocioaba
De ce va legati de "saracuta"de ea? Are si ea, acolo, o "casuta", o "cocioaba".
Alin pe 18 Noiembrie 2019, 11:50
#5
Pentru Nuța, proasta satului !
Făăă proasta satului, vila Veoricăi Dăncilă e în Poiana Brașov, nu e într-un cartier de ciori sau undeva pe coclauri .....

La cât de proastă ești, sigur ești votant PSD, ești prea proastă și retardată, nu-ți dai seama că valorează de câteva ori mai mult !
Constantin Balanescu-Peris. pe 18 Noiembrie 2019, 08:17
#4
Minciuna botista.
ACEASTA ESTE CASA MEA! VERIFICATI LA PRIMARIE.
. pe 18 Noiembrie 2019, 07:49
#3
.
Faceti si un serial cu alea 6, pardon,5 si una eliminata ale lui Iohanus ! Javrele dracu, ati mirosit sange ?
Nuti pe 18 Noiembrie 2019, 01:05
#2
Casa Dancila
Vino in comuna Drăcea si Cringu si vezi ca sunt vile mai mari dacă faci o știre din asta.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.