Mo(hanu)su' va da totul voua, dar vrea sa-i duceti numele mai departe.

17 Noiembrie 2019, 10:23 | 3112 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Mohanu.

Tataie l-a facut primar pe tati si tot el, sa-i dea Dumnezeu sanatate, ne face mari si pe noi. Nae Mohanu a pus o conditie esentiala pentru ca tot ce a strans sa nu se piarda: nepoatele sa poarte si numele lui - Rotaru dupa tata si Mohanu dupa tataie. E foarte bine! Mohanu ne da o mana de ajutor prin faptul ca lasa urme ca prostul. Acum stim unde ajung o parte din banii ciorditi de fostul primar. 

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
Insideversion pe 18 Noiembrie 2019, 23:53
#5
Sperietoarea de ciori
Da unde dracu ati gasit fotografia imbecilului asta?...ca te si sperii cand o vezi. Parca e moartea scăpată de la balamuc, nu i-ar mai muri nimeni înainte...
adi pe 18 Noiembrie 2019, 20:30
#4
1
Mohanu este un comunist nenorocit. Muie PSD! Mai dai bai Mohanule nota 2 dacă te închini la ora de sport?
Goguta pe 17 Noiembrie 2019, 16:35
#3
?!
MOARTE USOARĂ!!!REGRETE ETERNE!!!
Oarba după el pe 17 Noiembrie 2019, 15:41
#2
Moacă de garoi hoț și mincinos
Nu știu când vom afla cât a reușit să fure acest personaj,dar poate vom afla cum și de unde a făcut agoniseala și pe unde a plasat-o.Întrucât,ginerică se confruntă cu niște dosare penale(deh,de unde să învețe ceva bun),iar fică-sa a plecat din ”satul” ei,ruptă-n fund,ne dăm ușor seama cam ce i-a putut pielea acestui garoi.Iar faptele se văd cu ușurință,doar ne uităm în jurul nostru și vedem marile realizări.Mai rămâne să-și justifice averea,atunci când vor fi întrebați.Sau poate cred că asta nu se va întâmpla niciodată? Greșit,așa au crezut mulți,și azi stau în altă parte decât la domiciliu.
. pe 17 Noiembrie 2019, 14:11
#1
.
Un fest frumos. Felicitari, domnule senator!Cracea da banii altor fete !
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.