Marius Baciu, antrenorul echipei Turris, ridicat cu mascatii si suspect intr-un dosar. Cine va fi urmatorul antrenor?

14 Noiembrie 2019, 08:21 | 1466 vizualizări | 8 comentarii
Marius Baciu, antrenorul echipei Turris, ridicat cu mascatii si suspect intr-un dosar.

Marius Baciu, antrenorul echipei de Liga a doua, Turris Turnu Măgurele, a fost săltat, miercuri, de trupele speciale ale poliției, la scurt timp, după terminarea partidei pe care formația din Teleorman a disputat-o cu FC Snagov, pe stadionul din Colentina. Polițiștii și procurorii Parchetului București îl suspectează pe tehnician de implicare în mafia pariurilor.

UPDATE. Surse GSP.ro din lumea fotbalului susțin că Marius Baciu era urmărit de mai multă vreme de organe de poliție, într-un dosar instrumentat de Parchetul de pe lângă Tribunalul București, și că FRF, prin Departamentul de Integritate, avea informații că Marius Baciu joacă frecvent și pe sume mari la pariuri. Federalii au sesizat apoi autoritățile. Există și varianta că Baciu ar face parte dintr-o rețea mai amplă de trucare de meciuri pentru pariuri!

 Surse autorizate susțin că Baciu a fost prins chiar și cu bilete pe care era plasat pronosticul 1/2 la meciul de azi.
 
 Simona Prescorniță, procuror și purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel București, a vorbit despre situația antrenorului.

„A fost pus în aplicare un mandat de aducere pentru audiere pe adresa lui Marius Baciu. Tot ce pot să vă spun e că nu este în discuție un dosar pentru mafia pariurilor. Nu vă pot oferi nici detalii despre alte persoane publice”.

Potrivit primelor informații, ar fi vorba despre un dosar al Direcției de Investigare a Infracțiunilor Economice (DICE), dosar aflat sub instrumentarea procurorilor de la Parchetul București.

Surse judiciare au declarat pentru ȘTIRIPESURSE.RO că antrenorul ar putea fi implicat în chestiuni economice care țin de club, posibil de transferuri și de banii care au intrat în club, dar nu exclud și posibilitatea unor aranjamente în privința meciurilor pe care le-a disputat echipa din Teleorman, club care este patronat de Valentin Dragnea, fiul fostului lider PSD, Liviu Dragnea.

Citeşte şi
Comentarii (8) Adaugă comentariu
Li pe 16 Noiembrie 2019, 19:43
#8
Ci
Valentin Dragnea a fugit din România iar baciu este vinovatul de serviciu
Aexandru Gheorge (Sandu Goaza) pe 16 Noiembrie 2019, 01:22
#7
Baciu Spahagar
Baciu este un sphagar notoriu, mie, mi-a cerut mielul la soopt, sunt Sand Gaoza, tatal footbalului teleormanean.
Madalin pe 14 Noiembrie 2019, 20:54
#6
Alooo
Baaa proastelor vede-ti ca baciu e liber si nevinovat
Cu pe 14 Noiembrie 2019, 19:43
#5
Mk
Pe ce a pus mina Valentin. Dragnea s-a ales praful ,la fel si cu ferma salcia unde apăsat 115 oameni fără venit.
Vergil pe 14 Noiembrie 2019, 19:06
#4
Pentru cei ce nu vedeau decât TURRIS
Sunt destul de mulți pe care nu îi interesa viața comunității,lipsa loc*rilor de muncă,mizeria din oraș,lipsa orcărei investiții majore,prețurile nejustificate ale tuturor utilităților,ci numai echipa de fotbal și rezultatele ei.Spuneam acum ceva timp,că Baciul ăsta,antrenorul,nu va sta mai mult de două etape,dar nici chiar așa.Băi,fraților,trăim într-o țara de hoți și de escroci.Sau poate așa merg lucrurile în zona și jurul lui Dragnea.Presupun că Dragnea jr. nu era străin de aceste lucruri.
Madalin pe 14 Noiembrie 2019, 14:30
#3
Sezi bland kr@keo
https://www.gsp.ro/fotbal/liga-2/video-marius-baciu-a-fost-eliberat-prima-reactie-a-antrenorului-as-vrea-sa-vedeti-persoana-care-m-a-reclamat-si-sa-trageti-voi-concluziile-ce-spune-avocatul-582865.html
Erik pe 14 Noiembrie 2019, 11:40
#2
Eeeeee
Acum a-ti vazut dragi turneni de ce am plecat eu de la club! Se ingrosase gluma.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.