PSD Turnu Magurele - cel mai slab rezultat din judet. PNL si USR au depasit PSD.

13 Noiembrie 2019 | 2776 vizualizări | 17 comentarii
Rezultate alegeri.
Rezultate alegeri.

 Turul doi al prezidentialelor poate sa reprezinte inceputul sfarsitului pentru PSD Turnu Magurele.

Click aici pentru rezultate alegeri.

Comentarii (17) Adaugă comentariu
CETATEANUL RESPONSABIL. pe 18 Noiembrie 2019, 17:12
#17
Lui Mitica se la macelarie.
Bai, cacat imputit, nu-s deloc bosorog! Iti va confirna nevasta-ta!Prostul dracului.
sa inceapa lumea pe 17 Noiembrie 2019, 23:17
#16
sa-si dea...
seama!? nu-mi vine sa cred... si-au dat turnenii seama ca traiesc de atatia ani, in frig si saracie si ca si-au batut joc toti primarii, toata administratia locala de ei, ca le-au plecat copii si nepotii numai si numai din cauza psd-ului adica al noului, nu partid comunist, ca atunci aveau loc*ri de munca, ci al noului partid bolsevic de dupa revolutie... oricum au cam transformat orasu in lagar rusesc lasand lumea in frig si fara loc*ri de munca, despartiti de copii si nepoti plecati toti cine stie p unde... mare mi-e mirarea... un singur lucru poate sa faca pnl-u si usr-u sa mai ridice orasu macar nitel: investitii! si nu cu toti mafiotii textilelor sau firme de kkt ci cu investitori seriosi... #dragneamoriinpuscarie
Mitică de la măcelărie pe 17 Noiembrie 2019, 08:16
#15
Pentru cetățeanul responsabil
De ce nu iei pastilele la timp? Pizda mă-tii de boșorog împuțit, ați distrus orașul ăsta tot votând mafia PSD și tot voi sunteți cu gura mare???
Un CETATEAN-ALEGATOR RESPONSABIL. pe 15 Noiembrie 2019, 18:27
#14
Auzi, bai, pulica" presedinte"
NOI, ALEGATORII DIN ROMANIA, SUNTEM DUMNEAVOSTRA, NU VOI. VOI SUNT TATAL TAU SI MA-TA CARE AU FACUT UN BASTARD SI NI TE-AU LASAT NOUA SI EI AU PLECAT IN GERMANIA SA FACA PE "DIASPORA" DACA ERAI UN PROFESOR ATAT DE BUN DE CE NU TE-AU LUAT PE TINE SA-I INVETI SI SA-I MEDITEZI LA FIZICA SI PE COPIII NEMTI. PUTEAI SA AJUNGI MAI MARE DECAT MAX PLANCK. DE EXEMPLU.JAVRA NAZISRA!
CETATEANUL EDUCAT SI RESPONSABIL. pe 15 Noiembrie 2019, 14:03
#13
Lui Alex Dima.
Esti jalnic, stimabile! Daca tu esti cel cu reportajul de la PROTV, vai de mama lor de massmedia(mediatori,meditatori, comedianti, cacanari)! Daca tu te pretinzi turnean sarac si prost, in privinta prostiei te aprob, cu precizarea ca este valabila pentru tine si pentru cativa ca Brasoveanu &&. Cat despre saracie mintiti ca porcul de iohahanis, sunteti bogati ca niste paraziti ce traiesc pe spinarea celor ce va prefaceti ca le plangeti de mila! MUIE, HOTILOR!
. pe 15 Noiembrie 2019, 09:15
#12
.
Simionescu Adrian, acest baiat lipit de functii numite,prieten cu jupanul, s-a suparat pe pesedisti si acum s-a mutat cu totul la Dunare. Culmea nesimtirii, a arogantei mai posteaza si pe turnucustiri despre cat de bun a fost el, ca el a asigurat scorul mare al PSD pana acum. Cta josnicie din partea ta, Simionescule Dar stii ca Dumnezeu le pune in ordine.
Nebunul din coceni pe 14 Noiembrie 2019, 07:49
#11
Lui Flex
Bine că nu din cauza lui Decebalus per Scorillo!
AleX Dima pe 13 Noiembrie 2019, 21:58
#10
Răspuns pentru FLEX
Da, eu sunt cel care a postat primul mesajul și sunt foarte supărat pentru că locuitorii orașului nostru NU VĂD SĂRĂCIA în care trăiesc datorită Ciumei Roșii dar probabil ne merităm soarta: și săraci și proști ! Așa popor, așa Conducător ca PSD / Dragnea / Dăncilă ....
Ct pe 13 Noiembrie 2019, 20:17
#9
Po
Echipa condusă de simionescu Adrian a fost cea mai buna a PSD -ului,iar de cind a venit Valentin Dragnea a distrus și societățile comerciale(ferma salcia) z,CIT și PSD-ul.nu uitați ferma salcia este in insolventa și 115 oameni sunt acasă,iar Dragnea senior promitea bunăstarea romanilor
Df pe 13 Noiembrie 2019, 19:04
#8
Pi
PSD-ul de la turnu Măgurele a fost aservit intereselor lui Valentin Dragnea
Eu pe 13 Noiembrie 2019, 18:55
#7
Exista speranță și pentru Turnu!
Poate îi luminează Dumnezeu pe locuitorii orasului și pricep și ei că suntem cea mai săracă zona din țară, pentru ca suntem conduși de PSD de 30 de ani.
Ct pe 13 Noiembrie 2019, 18:36
#6
Mz
Nu mai este organizarea lui simionescu Adrian
FLEX. pe 13 Noiembrie 2019, 16:04
#5
Lui ALEX (Dima cumva?)
Auzi, bai, pulica care o dai pe aritmetica: numai ca PNL si USR vor fiecare ciolanul NUMAI pentru ei si niciodata nu vor admite sa-l imparta! De ce? DIN MOTIVE DE MERKEL SI MACRON.
Brasoveanu pe 13 Noiembrie 2019, 13:38
#4
Cancer localizat,urmeaza operatia
Inca putin si si vom reusi sa mai cernem din pleava asta PSD_ista.Si nu oricum,sa dea socoteala la cum au marit pretul apei,al gunoiului,cum se cheltuie banul public,si cum s-au terminat banii pentru asfaltare?Sau se amana finalizarea pentru campaniile de la locale si parlamentare?Sa nu sfarsiti ca seful vostru,cel fara de mustata.In acelasi timp,asteptam si schimbarile din institutiile bugetare.
AleX pe 13 Noiembrie 2019, 11:55
#3
IATĂ SCLAVII PSD CARE SE DUCEAU LA MITINGURI SĂ SUSȚINĂ CIUMA ROȘIE
http://m.turnucustiri.ro/stiri-locale/11353-video-aura-atheneu-si-pruna-marinel-doua-exemplare-din-categoria-protestatar-pesedist-ne-scriu-cititorii
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.