UPDATE Ultima ora: Comuna Lunca - Un muncitor este prins la trei metri sub pamant.

07 Noiembrie 2019, 12:18 | 7995 vizualizări | 16 comentarii
Car Universal
Un muncitor este prins la trei metri sub pamant.

UPDATE: Bărbatul( 41 de ani) a fost găsit. Din păcate acesta nu prezintă semne vitale. Se lucrează pentru extragerea lui din canalul având de 3-4 metri. Imediat cum va fi scos, medicii vor începe manevrele de resuscitare.

Lunca, Teleorman:
Muncitor prins la trei metri sub pământ!
Pompierii fac eforturi să ajungă el!

Un muncitor a fost prins sub un mal de pământ, la aproximativ trei metri adâncime!
Bărbatul face parte din echipa de muncitori care lucrează pentru canalizare.
În acest moment, pompierii teleormăneni fac eforturi să ajungă la el.
La fața locului se află și un elicopter SMURD.
Revenim cu amănunte!

Citeşte şi
Comentarii (16) Adaugă comentariu
iote marian pe 10-11-2019 12;36 pe 10 Noiembrie 2019, 13:10
#16
Dumnezeu ia la El pe cei buni.
Am lucrat cu decedatul mai multi ani.Bag mana in foc ca Viorel nici nu bea nici nu fuma,era un familist convins.Sincere condoleante familiei indurerate iar Fiicei lui sa fie tare,sa -si faca un viitor luminos incat tatal ei sa fie mandru de acolo de sus din cer.

Brezescu Lenu pe 09 Noiembrie 2019, 16:57
#15
Cine a greșit să plătească la fel
Bună ziua.Condoleante familie greu indurerate care este la al doilea copil decedat.Daca omul nu a avut protectie seful de echipa,directorul de șantier sau cum se numește nu stia?.Ne scarmam cu mâna dreaptă la urechea stângă. Păcat de acel om.Poate gresesc dar eu doresc celor care sînt vinovati să treacă și ei prin aceeași durere.Dinte ptr dinte.....De-abia pleacă tineretul afara.Ce să votăm dragilor pe cei care ne mint frumos .Numai știm că de cnd tot votăm spre bine nu a fost mai niciodată indiferent de culoarea politica...
Un om pe 08 Noiembrie 2019, 20:57
#14
Vice
Nu are viceprimar,sa pus pe minciuni și îmbârligături cu niște oameni de afaceri.Le promite multe și cere comisioane
. pe 08 Noiembrie 2019, 19:48
#13
.
Lunca mai are viceprimar????
Mircea Ștefan pe 08 Noiembrie 2019, 08:20
#12
Ștefan
D zeu sa te odihneasca Viorel,păcat de tinerețea ta.D zeu are plan pentru toți.Asta ți a fost destinul.Se fac doar supoziții,NU ESTE firma vicelui cea care se ocupa de canalizare .Este o firma din OLT.Dar păcătoșii calcă pe cadavre,doar sa i strice imaginea vicelui.Pacatosi, care merg și la lacasul de cult.Constantinescu Florin(REFLE) nu mai scrie cu majuscule,scoți in evidentă doar ca ești analfabet!
anonimous pe 08 Noiembrie 2019, 03:10
#11
hotii dravu
sa va iau familia in p**a cu primaria lunca moare lumea din cauza lor si ei stau cu bastonu la soare
Plătitor de taxe pe 07 Noiembrie 2019, 21:27
#10
Fără cuvinte
D.l cracea sunteti la putere este firma unui fost pnl.ist, face.ti lumina, unde erau cofragii metalici in fata poliției, sa nu se fure?
JON pe 07 Noiembrie 2019, 21:18
#9
MORTUL E DE VINA
CRED CA SE VA CONSTATA,CA PERSOANA DECEDATA NU ERA NICI ANGAJAT CU FORME LEGALE SI PRIN URMARE NU AVEA CE SA CAUTE IN CANAL DECI VECHEA VORBA ROMANEASCA MORTUL DE DE VINA CUM ESTE POSIBIL CHIAR ASA CORUPTIA LA CEL MAI INALT NIVEL DIN ULTIMI 30 ANI AUZI FIRMA VICE PRIMARULUI CUM DRQ TOCMAI EL A CASTIGAT LUCRAREA MANCAVAR PUSCARIA

DACA SAR FACE DREPTATE NU AR MAI FI LOC LA RAHOVA SAU JILAVA DE PRIMARI SI NEPOTI NEPOATE ETC



Rty pe 07 Noiembrie 2019, 20:37
#8
Accident
Firma este a viceprimarului de la Lunca, c*rios sa vedem dacă va răspunde?
Vali pe 07 Noiembrie 2019, 20:15
#7
Flori Constantinescu
Îți cunoaștem scrisul analfabetule!4 clase ai!
Cornel pe 07 Noiembrie 2019, 20:12
#6
A murit instantaneu
Malul care s.a surpat pe bietul om l.a omorât instantaneu. Santul avea 5...6 metri . Cupa excavatoarelor nu mai ajungeau sa sape. Au scarmat dupa el cu lopetile la mâna. Pompierii au ajuns imediat dar groapa nu era stabilă si le.a fost greu sa intre.oricum totul era in zadar.
. pe 07 Noiembrie 2019, 18:15
#5
.
Acum asteptam sa vedem cine raspunde,a cui este firma unde lucra,daca era angajat,daca avea instructajul facut si semmat etc.....
JON pe 07 Noiembrie 2019, 17:08
#4
FIRME PE GENUCHI
PAI FIRMA SE DESFINTEAZA DUPA TERMINAREA LUCRARI SA NU AIBE CINE RASPUNDE DE EVENTUALELE DEFECTIUNI PROBLEMA ESTE AUTOSTIUTA IN TURNU LA REABILITAREA SOSELELOR IN ORAS AU PARTICIPAT N FIRME CARE AU DISPARUT USOR USOR SI LUCRARILE STAGNEAZA ACELASI LUCRU SE VA INTAMPLA SI LA CETATEA TURRIS ABUREALA JAF SI SPALARE DE SUME IMPRESIONANTE PARCA SI VAD CUM O SA NEO DEA IN BOT BULGARI



Pai pe 07 Noiembrie 2019, 16:26
#3
Cand
Cand dracu' or intelege ca poti sa sapi sute de km de sant fara norme de protectie si in doar 1 metru se poate surpa? Nenea ingi mingi zice lasa bre Gheorghe ca nu se intampla nimic...ca io cand faceam proiecte si santuri tu te jucai tzurca in nisip!!! Acum sa raspunda penal!!!
Tinel pe 07 Noiembrie 2019, 14:11
#2
FIECARE TREBUIE SA RASPUNDA ACOLO UNDE MUNCESTE
Suntem pe primul loc in Europa la accidente de munca.Totul se face cu carpeli si cu binecunoscuta lozinca,”Lasa,ma,ca merge si-asa”.Lucrari facute haotic,unde nu raspunde nimeni.Specialistii au cam disparut,au ramas doar groparii.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.