Cartierul Magurele - Un tanar a furat 100 de lei din buzunarul prietenului de pahar.

29 Octombrie 2019, 23:07 | 2752 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Cartierul Magurele - Un tanar a furat 100 de lei din buzunarul prietenului de pahar.

Un bărbat în vârstă de 52 de ani din municipiul Turnu Măgurele a sesizat patrula de siguranță publică din cadrul poliției municipale cu privire la faptul că, în timp ce se afla pe strada Libertății din localitate, un tănăr i-a sustras 100 de lei din buzunarul pantalonilor.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul și tânărul au consumat împreună băuturi alcoolice, iar tânărul de 28 de ani, profitând de neatenția persoanei vătămate, i-ar fi sustras din buzunarul pantalonilor 100 de lei.

Tânărul a fost identificat și a recunoscut că a sustras banii de la apelant. În urma controlului corporal efectuat de către polițiști, asupra tânărului au fost găsiți cei 100 de lei reclamați ca fiind sustrași.

În cauză se efectuează cercetări, urmând ca la finalizarea acestora să fie propusă soluție prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Turnu Măgurele.

Pentru a nu deveni victima hoților, polițiștii ne recomandă să nu purtăm portofelul, banii ori telefonul mobil în buzunarul de la spatele pantalonilor. Totodată, se recomandă să nu purtați bani sau valori în buzunarele laterale ale hainelor, paltoanelor sau gecilor, acestea fiind locurile cele mai vulnerabile și cel mai des vizitate de către hoți.

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
Mario pe 03 Noiembrie 2019, 05:33
#6
Mesajul ala
Intra cine vrea iese cine poate, era scris de noi cand eram copii
Alex pe 30 Octombrie 2019, 16:37
#5
Impacare...
Ala de a furat banii e unul cu o mana 'ciunga' si piciorul la fel..ii zice 'fulgerica' iar cel pagubit e unul cu picioarele 'terminate', abia merge, ii zice Coca.. ala nu avea in viata lui 100 lei la el, cred ca nu a mai vazut banii astia de cand era tanar..iar cel de a luat banii are pensie de handicap destul (exagerat) de mare..si a fost pus sa fure banii de unul din copiii lui salvator, apoi ala a luat banii..informati-va mai bn inainte sa scrieti articole. Nu s-a mai facut dosar penal pt ca unchiul lu' ala paralizat a dat 'asa zisa paguba' de 100 lei persoanei vatamate..asa ca...
Aşa şi äşa pe 30 Octombrie 2019, 16:23
#4
Intra cine vrea si iese cine poate !
Este un mesaj de foarte multi ani, eu sunt din cartierul magurele si va spun ca nu sunt numai ciori sunt mai multi ti**ni in oras decat in magurele si aici sunt foarte multi oameni frumosi cu caracter si familii frumoase insa e zicala aia : nu exista padure fara uscaturi ! Si apropo de mesajul ala cu intra cine vrea si iese cine poate este de multi ani de cand eram pustani si era pentru baietii care veneau dupa fetele din magurele nu pentru a buzunarii oamenii sau alte prostii, asa ca nu mai comentati aiurea daca nu stiti !
Alex pe 30 Octombrie 2019, 10:10
#3
Zici Cartierul Măgurele, TE KACI și tragi apa ....
Sunt numai ciori spurcate, numai hoți în cartierul acesta ..... Era un mesaj: "intră cine vrea, iese cine poate.....", am înțeles mesajul : îți fură tot ce ai, te fură cu totul cel de lângă tine !
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.