Turnu Magurele - Dorel, seful de santier de pe Strada 1 Mai.

19 Octombrie 2019, 09:46 | 3873 vizualizări | 12 comentarii
Car Universal
Geiger.

Pe strada 1 Mai, specialistii contractati de Primaria Turnu Magurele au uitat sa monteze geigere pentru apa pluviala. Bineinteles, Danut a gasit explicatia: sunt doua tehnologii de plantare geigere. Danut Cuclea: "Pe Strada Fratii Golesti s-a facut la nivel de piatra sparta. Pe Strada 1 Mai s-au turnat doua straturi de asfalt, s-a decupat si s-au pus capace de canal. Si acum se va decupa, se va planta geigerele." Concluzia: Celentano din fruntea Primariei ii ia apararea lui Dorel. 

Citeşte şi
Comentarii (12) Adaugă comentariu
Catalin pe 27 Octombrie 2019, 22:53
#12
Pentru turnu cu stiri
Oni dumitrana cel mai mare proxenet cand te duci la puscarie nemernicule alo dga diicot
Un CETATEAN #3=#7 pe 23 Octombrie 2019, 17:14
#11
Nebunului din coceni.
Cand am zis eu ca am tras la ju?! Tu, daca esti, sau te simti bou, afirmand ca ai tras la jug, te priveste, dar nu trebuie sa te lauzi!
Nebunul din coceni pe 22 Octombrie 2019, 08:11
#10
Cetățene
Auzi băi nea Caisă, tu crezi că numai tu ai tras la jug până în 1989?
Un CETATEAN #3 pe 21 Octombrie 2019, 07:26
#9
Domnule "doctor"
Esti penibil, stimabile! Cred ca ai nevoie de un psihiatru. Eu nu sunt fan Cuclea si nici nu fac parte din echipa lui si nu sunt salariat al Primariei sau al unei S.C. subordonata C.L. Nu sunt turnean dar am avut CEVA contributie la ridicarea fostului catun-port la un nivel superior (inainte de 89) DAR TU CE-AI FACUT PENTRU ACEST ORAS? CRED CA NICI TAXELE SI IMPOZITELE NU TI LE PLATESTI!
UNU pe 20 Octombrie 2019, 09:02
#8
Pentru asta al satului
Aici se diacuta doar de cum se monteaza geigerele nu de cum a drosttus psd ul orail. Psd ul a dostrus orasul ajutat de oameni. Asa ca lasa vrajeala. Daca acum Cuclea face ceva asta nu inseamna ca trebuie sa l luam la misto pt asta. Sa vedem dupa ce a cazut guvernul cum se ca razbuna Sica si va taia PNDL ul si orasul va ramane neasfaltat.

Este un raspums la rece nu cu ura cum se abereaza unii pr acest site. LA RECE, daca nu ganditi asa veti ramane tot im buda- parerea mea
Pulea pe 20 Octombrie 2019, 08:49
#7
Pentru sfatul medicului
Bai boule ! Se vede de la o postal ca esti Cracea. Hai doctor, ca ATI mai robotic!
Sfatul medicului pe 19 Octombrie 2019, 22:37
#6
PSD,specialiști în distrugere și furt
Și totuși,împotriva faptului că niște secături încearcă să-i mai dea o limbă incapabilului Cuclea,voi,toți cei care citiți și știți cum se fac astfel de lucrări,ce așteptări aveți de la conducerea PSD-istă a orașului??Vă mai solicit încăodată,dacă ne poate spune cineva,să ne indice o realizare semnificativă,făcută corect și la timp,în toată perioada cât au fost la conducerea orașului(aprox.30 de ani)??Nu ați realizat că s-a ales praful de întreg orașul,împreună cu viața tuturor cetățenii,ăia care au mai rămas??

Nu ați remarcat că până și capul mafiei PSD,însuși Jupân Dragnea,solicită dizolvarea PSD??Deh,se dezice până și de cei ce l-au ajutat să fure cu atâta putere??Ăsta e PSD,ăștia sunt oamenii care îl alcătuiesc.
Un CETATEAN de pe strada 1 MAI. pe 19 Octombrie 2019, 13:56
#5
In completarea lui UNU.
=Bine, bine, dar Dorel cine este?

=Daca autorul articolului nu ne spune, il rog pe Dorel sa raspunda el!

Multumesc anticipat!
UNU pe 19 Octombrie 2019, 10:54
#4
Asta cu site ul
Cuclea are dreptate. Asa se face. Daca era careva din voi mai priceput, castigati alegerile si executati cum voiati voi.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.