Ultima ora: Ioan Niculae minte de porneste combinatul. Donau Chem functioneaza fara sa faca zgomot si sa scoata fum.

17 Octombrie 2019, 12:56 | 4189 vizualizări | 8 comentarii
Car Universal
Donau Chem.

Donau Chem, conform spuselor lui Niculae, trebuia sa fie repornit in data de 15 octombrie. Reluarea activitatii s-a amanat la 1 noiembrie. Lipsa personalului calificat este principala problema la care se adauga banii si, mai nou, gazul. 

Ioan Niculae a promis ca reporneste nu unul, ci toate combinatele chimice. 

De frica puscariei, magnatul e in stare sa promita si repornirea UVCP-ului.

De la un cititor - Pentru a simula repornirea ii dau o idee salvatoare lui Ioan Niculae: SA CUMPERE DE LA ALTE COMBINATE (EVENTUAL IMPORT) UREE SI AZOTAT DE AMONIU VRAC PE CARE DOAR SA LE INSACUIASCA SI APOI SA LE LIVREZE CA FIIND FABRICATE IN COMBINAT! CE ZICETI, MERIT O PRIMA PENTRU IDEE?

Citeşte şi
Comentarii (8) Adaugă comentariu
LIVIU OLTEANU. pe 18 Octombrie 2019, 07:21
#8
Lui "Andrei"
Nu ai inteles nimic, amice! Ana are destula dreptate. Sunt mai multe aspecte, pe care si tu si altii le amestecati. 1-Utilitatea si necesitatea functionarii acestei intreprinderi nu mai trebuie argumentata atat pemtru agricultura=hrana pentru cetateni, munca si venituri tot pentru cetateni, venituri la buget (local si de stat), invatamant pentru cei care vor lucra in Combinat. 2- Ca trebuie sa fie achitate datoriile restante la salariati, la furnizori si la stat, cu indexarile legale este alta "mancare cu peste". Mai mult chiar, intrucat marfa produsa la vremea respectiva a fost vanduta in totalitate, in sumele incasate erau cuprinse si aceste datorii. Inseamna ca cineva si-a insusit acesti bani si pentru asta trebuie sa plateasca! 3-Sunt destui specialisti cu pregatire medie si superioara care ai-au gasit servicii in alte parti, chiar mai slab platite si care "nu vor sa dea vrabia din mana pe cioara de pe gard" si sa se intoarca fara sa aiba garantii solide pentru stabilitate.

Cucliano Piticot pe 18 Octombrie 2019, 06:55
#7
Pt Andrei
Care bani la bugetul primariei .Rudarul,datoreaza primariei peste 5 milioane de lei la impozitul pe teren,si citeva mil bune salariatilor,Esti pe alta lume,flacau.Si inca ceva,combinatul nu poate fi pornit,in conditile in care Nicolaie este proprietar.
Stefanel pe 17 Octombrie 2019, 23:28
#6
Pentru chimisti
Ce repede ați redevenit bătaia de joc a porcului de niciolaie. VA-ȚI ÎNTREBAT CE SE VA ÎNTÂMPLA CU ORELE SUPLIMENTARE EFECTUATE?
Ana pe 17 Octombrie 2019, 23:26
#5
Vai de capul tau Andrei
Ai minte de gaina. De fe crezi ca a intrat combinatul in faliment. Tocmai ca nu a platit salariile si impozitele si taxele, deci nici muncitorii nici orasul nu beneficiaza cu nimic de pe urma lui. Doar patronul care fura banii tuturor. Asa ca ciocu mic ca ati intrat la apa
Nelu pe 17 Octombrie 2019, 19:46
#4
Mincinos ordinar
Pai cine mai crede in minciunile lui poate amaritii aia fara creer care se uita la antena3
Andrei pe 17 Octombrie 2019, 16:43
#3
Vai de capul tau!






Asta de la turnucustiri, este cel mai mare pesimistsmile) El vede numai combinatii si conspiratii! Cand sunt vesti bune pentru oras, el le pune intr-o imagine negativa! Ingrasamintele este o afacere profitabila, mai ales ca ucraina este scoasa din joc, era competitorul nostru direct!

Ar aduce foarte multe benificii orasului cu deschiderea combinatului (salarii, impozite, banii la bugetul primariei)

Dar multi sunt niste complexati, nu va convine cand “orasul o duce bine”, nici atunci cand nu “merge bine”...
Gore pe 17 Octombrie 2019, 16:24
#2
Merge parca ar sta
A pornit pe silentios si scoate fum de la tigari
Bozgoru pe 17 Octombrie 2019, 15:15
#1
Pt tuneni și nu numai
Încă o data ați dat dovada ca nu aveți DEMNITATE
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.