PSD va pierde Primaria de la Turnu Magurele.

13 Octombrie 2019, 20:56 | 3442 vizualizări | 7 comentarii
Car Universal
Primaria Turnu Magurele.

Partidele care au reusit sa darame Guvernul PSD vor ca urmatoarele alegeri locale sa se desfasoare in doua tururi. La ultimele alegeri, europarlamentare, opozitia de la Turnu Magurele a depasit PSD. 

Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
Morosanu pe 14 Octombrie 2019, 10:30
#7
Votați masiv USR-PLUS la urmatoarele alegeri pentru a distruge Cancerul PSD


Futu-vă-n inimă cu pesedeu' de ciumați, beli-mi-ați banana de sclavi, tremură chiloții pe voi că pierdeți alegerile .....
S.F.D. pe 14 Octombrie 2019, 10:27
#6
Punctule,iesi din fierbere !!
Nu am sa inteleg niciodata de ce o tineti gaia matu cu Cracea asta?A condus ceva din sfera bugetara?Replica asta falimentara cu spalatii pe creieri din zona,care au votat si inca mai voteaza niste ratati si incapabili,am mai auzit-o.Iar pe ”banca de rezerve” a istoriei va ramane vesnic PSD,impreuna cu toate ideile falimentare si de distrugere de vieti,constiinte si civilizatie.Iti place atunci cand iesi din tara,sau nu ai depasit granitele judetului?Pacat de tot ceea ce ai scris sau ai debitat cu puterea mintii,nu ai reusit sa dai dovada de ceva minte in plus fata de cei de care spui ca voteaza PSD,in orice situatie.Sunteti de plans,nici macar de amuzament.
Fane pe 14 Octombrie 2019, 09:31
#5
Lui punct
Dacă o să fie două tururi pentru primar atunci chiar s-a terminat cu voi căcaților! Stai să intre ăștia cu bisturiul în clica voastră de penali de prin instituții și primării, și să vezi jale!
Sandu pe 14 Octombrie 2019, 08:03
#4
Hotii
Jos clanul cuclea
. pe 14 Octombrie 2019, 07:54
#3
.
Mintiti ca deobicei. La Turnu PSD a castigat europarlamentarele in toate sectiile si va castiga si alegerile locale, dupa ce PNL_PD-L va guverna un an. Pana si unii turneni se vor convinge ce bine a fost si ce rau o sa fie. Cracea, vei sta din nou pe banca de rezerve,unde iti este locul, chiar daca spargi bani pe gratare cu baietii, ei te mananca, te beau si voteaza PSd, ca ei sunt destepti si tu esti prost.
Anti-PSD Ciuma Rosie pe 13 Octombrie 2019, 22:55
#2
Votați masiv USR-PLUS la urmatoarele alegeri pentru a distruge Cancerul PSD


DACĂ VREȚI O SCHIMBARE, IEȘIȚI OAMENI BUNI LA VOT ȘI NU MAI VOTAȚI CIUMA ROȘIE CARE NE-A DISTRUS: PSD+ALDE, Pro-România sau PMP !



Votați USR-PLUS !
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.