Video Jale mare. Mortu' e depus la sediul PSD.

13 Octombrie 2019 | 3420 vizualizări | 2 comentarii
Mortu' s-a depus la sediul PSD.
Mortu' s-a depus la sediul PSD.

La sediul PSD este jale mare.

Un teleormănean din Roșiorii de Vede a depus o coroană de flori în fața sediului PSD din localitatea sa după căderea Guvernului Dăncilă. În același sediu, fostului ministru de Interne Carmen Dan își are cabinetul parlamentar, Roșiorii de Vede fiind și localitatea sa natală.

Pe coroana de flori depusă în fața sediului PSD, bărbatul a scris: ”PSD, fără regrete sau lumânări. Ca să nu cheltui, luată din cimitir, de la soacră”.

Gestul bărbatului a venit în urma succesului moțiunii de cenzură de joi, atunci când guvernul condus de Viorica Dăncilă a fost demis prin votul a 238 de parlamentari.

Comentarii (2) Adaugă comentariu
Anti-PSD Ciuma Rosie pe 13 Octombrie 2019, 11:51
#2
Votați masiv USR-PLUS la urmatoarele alegeri pentru a distruge Cancerul PSD
PSD E CANCERUL ROMÂNIEI !!!!!



DACĂ VREȚI O SCHIMBARE, IEȘIȚI OAMENI BUNI LA VOT ȘI NU MAI VOTAȚI CIUMA ROȘIE CARE NE-A DISTRUS: PSD+ALDE, Pro-România sau PMP !



Votați USR-PLUS !
Insideversion pe 13 Octombrie 2019, 11:33
#1
Prostia e in doliu
Chiar ca-i jale mare daca au înghițit tastatura si n-au comentat nimic. Le-a tăiat tuta netul eventual si i-a pus pe idioți sa-i faca acea campanie degeaba, este clar ca si-o va lua la greu la alegerile prezidențiale.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.