Pompa de la Victoria a fost reparata de catre specialistii Primariei pana s-a ales prafu' si de pompa si de apa.

30 Septembrie 2019, 05:25 | 2517 vizualizări | 7 comentarii
Car Universal
Pompa.

Foarte multi turneni consumau apa de la aceasta. De ceva timp, pompa este defecta si nu se stie cand si daca o sa fie reparata. 

Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
Sile Pietroi pe 02 Octombrie 2019, 09:30
#7
Lui Carmen
Amice, ești stupid! Ia un somnifer și culcă-te, ești obosit!
Carmen. pe 01 Octombrie 2019, 08:36
#6
Lui Nuta (barbat sau femeie??sau doar idiot?)
Ai ghicit ceva, sunt barbat, dar numele e real. Curva nu sunt, nici cu**ar.( daca as fi ti-as zice ceva despre femeile din familia ta) DAR CA TU ESTI UN DOBITOC, URMAS DIN FAMILIA LUI TUDOR POSTELNICU, ESTE EVIDENT!CE SA COMENTEZ LA ..."COMENTARIUL" TAU? NU, BAI PROSTULE, NU-MI TREBUIE O FABRICA PENTRU REPARAREA UNEI AMARATE(??) DE POMPE, CI DOAR CEVA DIN EA.(DACA "SPECIALISTUL" CARE A SCRIS ARTICOLUL AR FI SPUS IN CE CONSTA DEFECTUL AS FI FOST SI EU MAI PRECIS. ASA CA, DU-TE-N PULA MEA DE PROST!
Nuta pe 30 Septembrie 2019, 19:38
#5
Inginerii
Măi Carmen, tu esti o coorva masculină și văd că ție îți trebuie o fabrică pentru repararea unei amărâte de pompe de apă. Eu cred că numai inginerul din fruntea orașului o poate rezolva.
Carmen. pe 30 Septembrie 2019, 18:46
#4
Gluma proasta.
Zau ca ma faceti sa rad! Si eu am luat de multe ori apa de la aceasta pompa. In plus, ma si pricep la asa ceva. Ce ma amuza este faptul ca specialistii din Primarie o repara!?Nu zic ca nu exista cativa oameni in Primarie care ar trebui sa se priceapa, dar IN PRIMARIE NU EXISTA NICI UN ATELIER DOTAT CU STRUNGUEI, FREZE, APARATE DE SUDURA SI ALTELE, NECESARE !MAI DOMNILOR INGINERI CLAUDIU CRACEA, CONSTANTIN BICIU, LIVIU NEAGU, GEORGICA PAUNESCU CVOI NU CONTROLATI CE SE SCRIE PE ACEST SITE?
Dănuț cuclea zis koyu pe 30 Septembrie 2019, 18:09
#3
Sclavii lui dragnea
Asta arată cât de retardați pot fi sclavii ! Băi, lingăi convinși, cumpărați o pompă ! Că la ce meseriași lucrează la voi, pompa aia nu se mai poate repara. Ce j**uri,ce lepre! Ce să le ceri unor sclavi și lui dragnea,iar acum lingăii proastei europene?
ion pe 30 Septembrie 2019, 17:41
#2
fintana
de ce nu o repara inginerul de este lider pnl sau alti priceputi?



Gae pe 30 Septembrie 2019, 11:04
#1
"INGINERUL"
Luați legătura cu "inginerul "CUCLEA care are o vastă experiență în domeniu
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.