Liceele din Turnu Magurele - locul unde patruleaza copiii proxenetilor pentru a racola fetite. Politia Turnu Magurele e complice.

27 Septembrie 2019, 05:49 | 4649 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Prostitutie.
Nu puteți ascunde la nesfârșit  - comentariul zilei
Poliția e complice cu infractorii proxeneți
Ce activitate are Serviciul de Ordine Publică al Poliției Turnu Măgurele? Nu mai sunt văzuți pe străzile orașului, așa cum erau odată. Aceste fapte sunt frecvente, iar Poliția nu poate spune că nu cunoaște acest fenomen, dar și pe cei se ocupă cu astfel de lucruri. Zilnic, în fața liceelor sunt copii de rromi, minori. Să vă dau câteva indicii??? Uitați-vă la mașinile extrem de scumpe care circulă prin oraș, la casele care se construiesc și la apartamentele cumpărate de către țigani, acolo unde stau cazate viitoarele victime ce sunt sau urmează să fie traficate. Curând vor ieși la suprafață și nume, numai că odată cu dezvăluiri, vor urma și destituiri sau dosare pentru tăinuitori. SRI, DIICOT știu și au informații despre aceste practici, și au chiar destule indicii. Urmează și rezultatele.
Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
Dh pe 28 Septembrie 2019, 20:42
#5
Dh
Sper sa ajunga televiziunea cat de c*rand sa ancheteze si pe la noi.
Margelatu pe 27 Septembrie 2019, 21:07
#4
Moartea proxenetilor
Ba rominia prosti lasi parșiviiii ba luati atitudine eu sînt bătrîn am trăit în multe vremuri daca nu faceti voi ceva astea ciorile spurcate vi se urca in cap de tot . Dacă ciorile din oras erau in serbia le dădea foc ca la șobolani.
Tzepesh pe 27 Septembrie 2019, 17:24
#3
Ploitia, Jandarmeria, Prachetul, DESFINTATE!!
Cerem REFERENDUM NATIONAL, pentru DESFINTZAREA CELOR MAI CORUPTE SI MIZERABILE TOTAL INUTILE, INSTITUTII ALE ROMANIEI: POLITIA, JANDARMERIA PARCHETUL!!!AFARA TOTI ALTII MAI BUNI IN LOC!!!
Eu pe 27 Septembrie 2019, 12:49
#2
Hai să nu mai găsim tot felul de motive
băi,milițianule,îți trebuie nume?Dar i-ați întrebat de unde au bani pentru casoaiele și mașinile alea foarte scumpe?!LUați-o ușor pe fir,și veți găsi și nume și fapte.Așadar,puneți mâna pe treabă și justificați-vă salariile din care vor ieși pensiile alea nesimțite și nemeritate.
Tu pe 27 Septembrie 2019, 09:12
#1
u
Vorbiți prostii ! De ce nu dati un singur exemplu de fetita racolata de la scoala/liceu si obligată sa se prostitueze sau dusa in strainatate pentru ada ceva?

A sesizat cineva poliția pe această temă si nu sau luat măsuri ?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.