Grav accident de circulatie pe DN 54 Turnu Magurele - Islaz.

25 Septembrie 2019, 21:18 | 6693 vizualizări | 14 comentarii
Car Universal
Accident rutier.

Astazi dupa-amiaza a avut loc un grav accident de circulatie in apropiere de raul Olt. Un autoturism a fost lovit de un microbuz de transport persoane. Autoturismul era condus de Matoi Corina. Microbuzul are numarul de inmatriculare TR-MUS. In autoturism era si un copil minor. Conform surselor noastre, in microbuz erau calatori peste numarul admis de lege. 

Citeşte şi
Comentarii (14) Adaugă comentariu
Pentru Ionut pe 28 Septembrie 2019, 22:12
#14
Informeaza-te
Inainte de a scrie ceva informeaza-te, cel cu microbuzul a fost de vina, pentru ca el a intrat pe contrasens lovind sandero. De ce e nevinovat? Soferita ce trebuia sa faca, sa zboare pentru a-i da lui prioritate sa calce linia continua, sau vina ei era ca se afla pe sosea? Trebuia sa ii ceara voie celui cu microbuzul sa circule? Pentru asta este vinovata? Acum mai noi daca mergi in drumul tau, corect esti vinovat!?

Doamne, mare iti este gradina, si mult prosti sar gardul!

Doamne fereste sa nu faca nevasta ta accident, sa te vad ce faci tu? Toti sunteti viteji si corecti dar nici unul nu va puneti macar un minut in locul lor!

Bine ca prostia nu doare, ai sta numai internat la terapie intensiva!
Ionut pe 28 Septembrie 2019, 02:15
#13
Prost ala cu microbuzu
Nu cred ca si_arfi dorit domnu macasoi sa faca acident nevasta sa cu mine . Ala cu microbuzul în primul rînd era nevinovat. Si nu ne facem dreptate singuri.
Petru Nu exist pe 27 Septembrie 2019, 08:10
#12
Esti doar un copil
Si daca l-a batut ce ? Nu merita? Era mai bine daca ii omora copilul si sotia, nu? Nici atunci nu trebuia sa spuna nimic si sa faca nimic? Nu cred ca isi doreste cineva sa treaca prin ce au trecut acei doi soti, murindu-le un copil de doi anisori si acum din cauza acestui nemernic sa le moara inca unul! DACA ESTI PROST MAI BINE TACI! Daca erai tu in locul lui ce ai fi facut, il lui in brate si il pupai?

Acest individ nu are dreptul sa conduca un microbuz transport persoane, nu are atestat! Pe langa faptul ca este redus mintal!

De ce nu recunoasteti cei care mergeti cu el ca este pericol public, conduce aiurea, sta cu telefonul in mana si se chinuia de mult sa faca un accident.

Nu exist pe 27 Septembrie 2019, 00:29
#11
....
Eu 2...vorbesti numai aiurea in puii mei...barbatul femei a sarit la soferul microbuzului la lovit...si a deschis si portbagajul masinii...ce vroia sa scoata ranga...eu am fost acolo, am vazut tot...soferul a fost lovit..a cazut pe miljocul soselei...banii din buzunar i-au cazut, telef la fel..Intr-un caz ca asta nu se procedeaza asa sa luam lumea la bataie.Vb numai cacaturi...numai lasa dracu comm aiurea daca nu stii nimic, mai bine taci.
Euu 2 pe 26 Septembrie 2019, 19:46
#10
Totul e politic
Nu a fost nici o bataie acolo ..nu sa dat nici un pumn . Soferul microbuzului a dat cu capul de bord la impact si apoi mintea ca a fost lovit... dar el ori cum e inconstient atat timp cat baga 50 de copii in autobuz si merge cu viteza si cand pune frana tine decat o roata .
LIVIU OLTEANU. pe 26 Septembrie 2019, 17:57
#9
O DORINTA.
Am citit pe Internet ca UN STUDENT DIN TURNU MAGURELE -PETRU MITROI- A CREAT UN MEDICAMENT EXTRAORDINAR PENTRU TRATAREA ARTICULATIILOR BOLNAVE, INVENTIA SA FIIND CAUTATA DE MARI FIRME FARMACEUTICE STRAINE. PROPUN REDACTIEI SA REPRODUCA PE ACEST SITE TOT ARTICOLUL SI SA NE SPUNA MAI MULTE DESPRE ACEST TANAR GENIAL.
Mu!e PSD pe 26 Septembrie 2019, 17:24
#8
Multi aici i-au apărea fara cunoștință de cauză !
Mereu i-a oameni în plus ! De foarte multe ori am văzut că era absolut plin, oameni în picioare din spate până în față, și de bilet sau ceva bon numai spun, nu am văzut niciodată așa ceva de la această firmă ! A-ți trebui desființați, aveți numai autobuze care nu ar trebui să aibă ITP, dar dacă inca merge la Izbiceni profitați. Să vă fie rușine, puneți oameni în pericol pentru că patronul este un AVAR ! RUȘINE MAFIA PSD !
Muie PSD pe 26 Septembrie 2019, 17:17
#7
Multi aici i-au apărea fara cunoștință de cauză !
Patronul mereu permitea șoferilor să i-a mai mulți călători fata de loc*rile disponibile ! Un nemernic, au la firma respectivă numai autobuze care NU AR TREBUI SA TREACĂ DE ITP, de mai multe ori am văzut că autobuzul era foarte plin între scaune, din spate până în fața numai persoane in picioare. Sa va fie rușine, ar trebui să fiți închiși deoarece puneți viața oamenilor în pericol. Și încă ceva, sa taie și bilet oamenilor, sa nu mai încaseze direct in buzunar.
Un INS. pe 26 Septembrie 2019, 16:11
#6
Observatii...colaterale.
Nimeni nu zice nimic ca Turnu Magurele a devenit un fel de El Dorado pentru toti puturosii, bisnitarii si mafiotii din localitatile invecinate. Dupa orele 8 incep sa c*rga coloanele de masini dinspre Izlaz(Moldoveni, etc), Odaia( Lita etc), Magurele (Ciuperceni, Flamanda etc)pentru a-si face cumparaturile la oras-ei nu pot decat la PENNY, PROFI. Sunt destui cei care intra in aceste unitati pentru a cumpara doar paine si tigari, dupa care formeaza bisericute unde se discuta despre ce altceva decat despre marirea pensiilor?! Apoi se intra la crasme la cateva berici cu mititei, doar nu se tem de Politie, ca de.."Politia e cu noi!". Ca in catunele lor stau pamanturile nemuncite, nu-i priveste, e treaba guvernului, ca daca nu le da bani cat le este pofta, baga motiunea. Despre toate acestea n-ai ce zice, doar e democratie si stat de drept. Daca te referi la faptul ca o buna parte din autoturismele lor circula fara rovineta, ITP si RCA sau cu ele false, vorbesti degeaba, nimeni nu asculta!
Nu exist pe 26 Septembrie 2019, 12:31
#5
....
... eu am fost in microbuz...eram toti pe scaune...2 pers in picioare atat...care state-au fix in fata.Din fericire noi nu am avut nimic..Baietelul si mama lui s-au lovit la cap si aveau sange la nas.Multumim Domnului ca am scapat toti cu bine, am tras o sperietura grava.Masinile se repar.Numai dramatizati aiurea daca era grav, grav...slava Domnului ca nu au patit nici ele si nici baiatul nimic grav.Am fost acolo...Mai mult m-am panicat de baietel sincera sa fiu.Bine ca nu a fost grav rau, asta ne mai lipsea..
mihai pe 26 Septembrie 2019, 11:26
#4
legea de la islaz
daca au bani cred ca fac legea cu pumnul rusine sa va fie matoi islazeanule
Turiss pe 26 Septembrie 2019, 09:28
#3
.
Oare cand o sa postati un articol in care titlul sa reflecte in totalitate stirea in sine? Exagerari,inducere in eroare...e chiar asa mare foame de accesari?
O pe 26 Septembrie 2019, 06:23
#2
Intrebare
De ce ziceți ca e grav ? A murit cineva ? In ce consta gravitatea ?
AaMuie PNL pe 26 Septembrie 2019, 06:15
#1
Y
Am fost in autobuz. Nimeni nu a fost vatamat.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.