Cea mai buna spalatorie auto este a familiei Dragnea.

24 Septembrie 2019, 06:04 | 4895 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Spalatorie auto.

Chiar dacă este absolvent al Facultății de Transporturi, secția Autovehicule Rutiere, Liviu Dragnea a ajuns la munca de jos. Încarcerat la Penitenciarul Rahova, unde execută o pedeapsă de trei ani și șase luni dictată în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman, fostul președinte al PSD își dedică mare parte din timp unei activități care pentru mulți poate părea surprinzătoare.

Liviu Dragnea spală dubele pentru deținuți
Mai concret, de când a primit acordul de a lucra în garajul auto al Penitenciarului, Dragnea este obligat să spele cele 30 de dube cu care sunt cărați deținuții în fiecare zi și care se întorc adesea extrem de murdare. Aături de ceilalți nouă condamnați care lucrează la garaj, fostul lider social-democrat are grijă ca mașinile destinate transportului deținuților să fie în perfectă stare, de aceea este nevoit să le schimbe zilnic uleiul și, bineînțeles, să le curețe.

„Dubele în fiecare zi trebuie spălate, curățate, verificate, pentru că deținuții, când merg la instanță, lasă acolo tot felul de mizerii, de la resturi de mâncare până la țigări. Să speli cele 30 de dube îți ia câteva ore bune, pentru că sunt foarte mari. Ei au program de lucru normal, de opt ore. Oricum, este mai bine pentru ei să iasă la muncă, pentru că stau în afara celulei opt ore, și nu o oră cât au voie la plimbarea zilnică”, a declarat Mihaela Neacșu, prim-vicepreședinte al Sindicatului Național al Lucrătorilor din Penitenciare, pentru bugetul.ro.

sursa: fanatik.ro

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Mihai viteazu pe 25 Septembrie 2019, 19:15
#2
Marele jeg
Asta trebuia pus la sapat gropi...si carat rahat ...sa fie umilit asa cum si el a umilit poporul roman...acest izmenar imputit sa stea acolo vreo 10-15 ani....LA MULTI ANI..FLAUSATULE..
Pistol cu apa pe 24 Septembrie 2019, 09:55
#1
Merita si mai multa umilinta
Cu ocazi asta,dupa ce va iesi,speram ca peste multi ani,sa aiba si un loc sigur la spalatoria lui Cireasa.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.