Exclusiv - Cartierul Magurele: un loc periculos. Autoritatile locale protejeaza infractorii de tot felul.

19 Septembrie 2019, 09:09 | 4977 vizualizări | 16 comentarii
Car Universal
Cartierul Magurele.

Cartierul Magurele este recunoscut pentru numarul mare de infractori, de la proxeneti la hoti din locuinte, masini, autocamioane, talharii, jafuri, etc. Tot ce vrei in domeniu se gaseste in acest cartier rau famat. Turnucustiri.ro va porni o campanie despre acest cartier si nu o sa punem punct pana nu se aplica legea. Pana aici! Rugam magurenii sa comenteze pentru a forta autoritatile sa isi faca datoria. Asteptam informatii si pe adresa email  admin@turnucustiri.ro sau pe pagina de facebook.

Citeşte şi
Comentarii (16) Adaugă comentariu
Marius pe 09 Octombrie 2019, 15:46
#16
Aloooo!!!
Băi nene am dat din întâmplare peste acest rahat dar am citit toate comentariile şi acum observ cât de proşti sunt unii.Să mor eu bă numai ziceți că,furăm noi sau batem sau ne dăm şmecheri ş.a.m.d pentru că,şi voi românii faceți la fel.Nu este niciunul mai presus.Suntem toți cu acelaşi păcat!!!Şi incă ceva #Ruşine pentru aia care au injurat persoanele de Etnie Romă!!!Pentru cultura voastră in Parlamentul României sunt doar Români şi tot fură băi ăştia.Din cauza lor a ajuns țara asta un rahat!!!!Că,nu ați ştiut cum să luptați pentru drepturile voastre!
Strada Mihai Viteazu pe 28 Septembrie 2019, 15:12
#15
Domnule Comandant
Cea mai urita strada, cea mai famata, dece?Pentru doua case de ti**ni cei mai nenorociti din tot orasul Zarnaianu si Salvatoru ...Toti stiu asta, inclusiv politistii ...DE FRICA lor rar dau prin acesata zona ...Intro zi animalul de slavatoru le dadea m**e ...politistii tineri...fara experiuenta ...de teama sa nu aibe probleme nu se iau de acestia si ocolesc zone ....D.lor Comandanti...credem ca ai trimiteti in cartier...ia cautatii...o sai vedete la pasarela ...sau in cel mai fericit caz la sosea...in loc*ri insorite ca sa lasat racoarea dormitond in masini zau jucinduse pe telefoane .....BAAAA...MOI VA PLATIM SALARIILE IMOPUSE PRIN IMPOZITE ...AVETI GRIJA DE COPII SI FAMILIILE NOASTRRE ...NU ASTEPTATI SA SE INTIMPLE CA LA CARACAL ...IMPUNETILE POST FIX IN ZONA CIMITIRULUI ...unde femei singure si copii sunt tilhariti .
Wtf pe 24 Septembrie 2019, 23:15
#14
Pai
Ăsta este Teleorman
Lulu pe 24 Septembrie 2019, 00:00
#13
Rusine
Daca maine imi cumpar o bicicleta,ma intreaba cineva sigur de unde amavut bani.

Ciorile isi fac case si nu au o zi pe cartea de munca,dar nu ii intreaba nimeni cum de si.au permis

Totul e permis de un sistem infect condus de oameni murdari. Nu politie,nu proc*rori,nu nimic...romanul e laş. Si ti**nul profita cand vede ca nu le face nimeni nimic
Cristi pe 23 Septembrie 2019, 13:05
#12
Car
Bă gunoaielor e greu cu țiganii .. sunteții învidioși pe țigani că au bani,case tot ce vrea p**a lor ..... baaaiiii înfecților ..
Anonim pe 22 Septembrie 2019, 00:08
#11
magurele
Acum ceva timp am fost batuti de niste persoane de ednie roma am fost la politie si acestea au spus ca nu pot face nimic ca sunt minori doar ca sa le amendeze parinti adica in fiecare zi aud prieteni ce se plang ca sunt hartuiti pe magurele si polita nu isi face de loc datoria perchezitioneaza pe cine nu trebuie acum 2 zile am fost legitimat de un politist si perchezitionat. Sunt persoane care umbla cu cutit la ele si nu sunt gasiti iar pe cei nevinovati ce umbla cu cutit la ei le fac dosare penale si acel cutit este folosit doar pentru auto-aparare sau sa i sperie mai exact pe cei ce incearca sa se lege de ei. Turnu Magurele a ajuns un oras de c***t de cati-va ani incoace fortele de ordin nu-si face deloc datoria trebuie sa luam noi civili atitudine impotriva persoanelor ce incearca sa ne injoseasca sau sa ne agreseze.
Tavan chioru pe 21 Septembrie 2019, 23:01
#10
Ba astea chiar fura
Ciorile astea libidinoase au furat toate muștele după groapa de gunoi si acum le dreseaza sa fure din germania se iau au trimis 10 tiruri pline cu muște și tintari.
Pt autor pe 20 Septembrie 2019, 23:03
#9
Ce te asteptai?
Sa se dea 'pe goarna' unul pe altul? Daca stii tu exemple concrete da-le pe fata, direct. Nu astepta sa se spuna singuri.. halal articol!
Tavi pe 20 Septembrie 2019, 16:15
#8
Baa
Nu va tine sa le ziceti in fata. Au si oameni peste tot
Tigani pe 20 Septembrie 2019, 00:19
#7
Tigani
Sa ma pis pe morții la toți țiganii, poliția sa ia masuri .
Plângi pe 19 Septembrie 2019, 20:29
#6
Hai sa ți dau 1 leu sa ți cumperi o pâine
De ce suferi? Noi avem și tu nu
Madalina pe 19 Septembrie 2019, 14:45
#5
Bine ar fi
Este adevarat ce scrie in acest articol pe unde mergi dai de numai de ti**ni cand mergi pe strada trebuie sa il ocolesti tu ca ei nu se da din drum si tot ei sunt cu gura mare daca le zici ceva ...au masini scupe si alte chesti pe ce bani si.au luat ei masini de sute de milioane ...duc romance la produs ca le vrajeste cu cine stie ce si se dau mari smecherii pe spatele lor...cine draq va credeti voi ....sa se c*rete magurelea sa fie pusa la punct
Senty montana pe 19 Septembrie 2019, 14:37
#4
Forta magurele
Cei mai bombardieri si smecheri sunt pe măgurele
Off pe 19 Septembrie 2019, 13:16
#3
Pai
Omul sfinteste locul...pardon pangareste locul...asa si cu indienii...
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.