"Romania, te iubesc" - Județul Teleorman, pol al sărăciei, în ciuda potențialului uriaș. „Copiii sunt infractori”

13 Septembrie 2019, 22:21 | 3491 vizualizări | 8 comentarii
Car Universal
Teleorman.

Deși are un pământ bun pentru agricultură și este mărginit de Dunăre, județul Teleorman este unul foarte sărac, din care mulți locuitori pleacă.

Și nu este singurul în această situație. În această vară, echipa de la „România, te iubesc!” a fost prin multe locuri din țară și au aflat de ce județe întregi sunt poli ai sărăciei, fără infrastructură și cultură. Emisiunea `România, te iubesc!” revine în forță duminică la ora 18 cu un nou sezon. Cel de al 23-lea.

Când turcii au trecut Dunărea în sudul Munteniei, au numit aceste ținuturi „Deli Orman”, adică „pădure nebună”. Cu timpul, numele a fost adaptat, împământenit și azi avem Teleorman. Județul Teleorman.

Mai mult, aici>>stirileprotv.ro

Citeşte şi
Comentarii (8) Adaugă comentariu
psd pe 17 Septembrie 2019, 21:59
#8
Ciuma Rosie
pai voi daca chiar credeti ca vaca de dancila o sa iasa presedinte inseamna ca sunteti mai creduli sau mai tampiti decat ea. Cine dracu credeti ca o s-o invite pe dobitoaca aia undeva in U.E. O s-o luati la mwe barbar... sper la Parlamentare sa va rupeti gatu d tot fiindca da faliment tara la cat ati imprumutat-o. acelasi partid comunist nu plateste datoriile tarii ci o imprumuta pana la faliment si mai da si auru care a mai ramas rusilor. atata demență e imposibil.
Anti-PSD Ciuma Rosie pe 15 Septembrie 2019, 22:44
#7
Parașutei Sugătoare Natasa Kracipizdovna
CIUMA ROȘIE TREBUIE DESFIINȚATĂ !

Tu ești o sclavă pupinkuristă, o năpârcă asistată social care trăiește din pomenile oferiete de Ciuma Roșie!

Sper să te duci după DRAGNEA la Rahova să-i ții companie
Natasa Kracipizdovna. pe 15 Septembrie 2019, 16:39
#6
Ciumei bubonice AntiContraProTampit.
Auzi, bai, absolvent al liceului agricol-specialtatea BOUAPIS se zice "cretin", nu "cretit"! Sau n-ai vrut sa folosesti numele care ti se potriveste? Ca sa stii iata de ce esti enervant:-Tu nu scrii ceva care sa arate ca esti normal la cap.Aceleasi prostii lipsite de inteligenta si fara pic de umor;-Afirmatii care n-au nici o legatura cu realitarea cum ar fi =la mitingul asa zisei diaspora spuneai ca vor veni milioane de romani, dar iata ca pentru alegerile prezidentiale romanii din strainatate nu vor sa se inscrie nici macar un sfert de milion: in primul comentariu zici sa iesim masiv la vot sa votam contra PSD, dar contra lui Dancila mai conc*reaza vreo 11 bembelei!; pe care sa-l votam?(macar stii care sunt acestia?);-deci, cine vreaTREBUIE SA-L VOTEZE PE ALTUL, NU PE DANCILA. PE BULETINUL DE VOT NU ESTE SCRISA OPTIUNEA "ANTI PSD" Sa intelegem ca PSD si clanul Dragnea sunt entitati distincte? In puscarie nu se baga partide, ci niste indivizi!Pentru tine este potrivita POROSCHIA! AMIN
Anti-PSD Ciuma Rosie pe 14 Septembrie 2019, 20:33
#5
Răspuns pt Cretitul / idiotul util de mai jos
SPER SĂ TE DUCI ȘI TU DUPĂ DRAGNEA wink

Caută definiția "IDIOTULUI UTIL", exact asta ești tu....
Romania pe 14 Septembrie 2019, 20:26
#4
Te iubesc
Duminica,ora 18:00,Pro-tv!
Zoia KosmodemiansKaia..i pe 14 Septembrie 2019, 13:52
#3
IDIOTULUI autointitulat CIUMA ROSIEANTIPS
Am rasuflat usurat, iar a iesit nebunul pe strada.Credeam ca a ramas satul fara caini!
Anti-PSD Ciuma Rosie pe 13 Septembrie 2019, 22:40
#2
PSD & CLANUL DRAGNEA SĂ PUTREZEASCĂ ÎN PUȘCĂRIE !
Sper ca Liviu Dragnea, mizeria asta de cea mai joasă speță, să putrezească în pușcărie, să iasă de acolo cu picioarele înainte în 4 blăni iar alături de el să-i i-a pe toți orcii zombificați care s-au "vândut" pe 1 kg de făină și 1 L de ulei....



IEȘIȚI MASIV LA VOT ȘI VOTAȚI ÎMPOTRIVA CIUMEI ROȘII PSD CARE NE-A SĂRĂCIT !!!!!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.