Politia Rutiera Turnu Magurele pune in pericol viata calatorilor din microbuze. Politistii sunt complici cu patronul firmei de transport - ne scriu cititorii.

13 Septembrie 2019, 12:24 | 4488 vizualizări | 11 comentarii
Car Universal
Lavcom.

Firma de transport persoane, nu cartofi, se numeste Lavcom.

Politia rutiera ii protejeaza afacerea. Microbuzele rudarului circula fara a respecta un orar, asa cum ar fi normal si legal, si incarcate la refuz. Domnii politisti de la rutiera, impreuna cu seful lor, care le vede in fiecare dimineata la 7.30 cand pleaca la serviciu, se fac ca nu vad aceste ilegalitati. Cu toate ca incalcarea repetata a legii poate duce la suspendarea licentei. Dar de fapt cum sa sufle in ciorba rudarului cand acestia i se adreseaza cu ,,boss".

Citeşte şi
Comentarii (11) Adaugă comentariu
Vulpe pe 27 Iulie 2023, 15:04
#11
Șoferi care fac pe rosiori
Șoferi care fac pe rosiori sunt și nesimțiți și nici bilete nu da
Alex pe 15 Septembrie 2019, 20:15
#10
Pentru rudar
Ce școala are rudarul de a reușit în viata? Amante,rudarese,masini dar analfabet!
Super pe 15 Septembrie 2019, 18:11
#9
Idiot
Mai mihăilă tata,sunt convins ca dupa exprimare nu ai mai multe clase decat trenul care o ducea pe violeta la scoala de moaște de la mitroi ! Cat despre tine..... !?
Pt mihai pe 15 Septembrie 2019, 17:52
#8
Surpriza
Mihaita,se vede ca in viata ta nu ai mers cu taxiul.Oricum asta nu justifica prostia ta si fara de legile altora !
mihai pe 14 Septembrie 2019, 18:51
#7
cainele moare de drum lung si prostul de grija biletelor
cand mergeti cu taxi cate bilete primiti?
T pe 14 Septembrie 2019, 15:34
#6
Surpriza
Si firma dnei viceprimar din segarcea vale violeta,nu da niciodată bilete . Mergeți de la Segarcea Deal la Turnu și dacă se da un bilet,mare lucru ! Asa a ajuns Violeta mare politician din asistentă medicală mediocră, școlit la mitroi .
Calator pe 14 Septembrie 2019, 12:43
#5
Pt voi
Apropo,cui nu-i convine sa nu se urce si sa mearga cu taxiul,nu cred ca forteaza pe cineva sa circule cu autobuzele LAV.Am impresia ca sunteti niste frustrati si invidiosi.
Amira pe 13 Septembrie 2019, 23:59
#4
Microbuze
Nu se dau bilete . localități poiana, Ciuperceni... Evaziune fiscală!!
Lita-Segarcea-Lunca-Saelele pe 13 Septembrie 2019, 16:12
#3
UNA DIN FIRMELE OAMENILOR PSD
Transport ca in anii 30.Din cate stiu,firma de transport persoane,cu microbuze cu numere de inmatriculare LAV,are legatura cu socrul lui Dragnea,Petrache Prodana.Defapt,acesta firma este si a fost de mare folos PSD,in procesul electoral(carau ca si alti prieteni ai PSD,oameni la vot).Referitor la corectituninea transportului de persoane,nu numai ei,ci toti transportatorii dinspre Turnu Magurele catre comunele si satele judetului,inclusiv taximetrele,NU DAU BILETE,banii intrand in buzunarele lor si ale PSD,facand evaziune fiscala.Ne aude cineva?!Cine da autorizatii pentru aceste firme trebuie sa verifice atat corectituninea si respectarea statiilor din traseu,siguranta calatorilor,c*ratenia interioara a masinilor,cat si modalitatea de taxare a calatorilor si drumul banilor din aceasta afacere.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.