13 perchezitii de amploare in Teleorman si Olt.

12 Septembrie 2019, 12:47 | 2383 vizualizări | 3 comentarii
Perchezitii.

13 percheziţii domiciliare sunt desfăşurate, în această dimineaţă, de poliţiştii şi procurorii din Olt, la 13 adrese din Olt şi Teleorman, într-un dosar ce vizează o evaziune fiscală de aproximativ 1.500.000 lei.

Perchezițiile sunt în Drăganesti-Olt, Dăneasa și comuna Scrioștea din judeţul Teleorman, informează Realitatea de Olt.

Acţiunea este desfăşurată de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din Olt, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt.

Vizaţi sunt doi bărbaţi în vârstă de 21 şi 52 de ani care vindeau mobilier urban, confecţionat fără documente sau care chiar nu exista, unor instituții ale statului. Prin aceasta modalitate, cei doi ar fi creat bugetului de stat un prejudiciu în valoare de aproximativ 1.500.000 de lei.
„În fapt, în perioada 2010-2016, doi bărbați, de 21 și de 52 de ani, ambii din orașul Drăgănești-Olt, fiind administratori la mai multe societăţi comerciale, ar fi înregistrat în evidențele contabile ale acestora facturi fiscale de achiziții mărfuri, care nu aveau la bază operaţiuni reale. Totodată, aceștia nu ar fi evidenţiat în documentele contabile veniturile obţinute în totalitate", a explicat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.

Şase persoane urmează a fi conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, în vederea audierii și dispunerii măsurilor legale.

Activitățile se desfășoară cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Olt.

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
Daniel pe 22 Septembrie 2019, 21:15
#3
Treaba autoritâților!
Nu a fost nimic public datorită faptului,câ pe unul din ei, îl sugi tu constant!
Vasile din Lunca pe 12 Septembrie 2019, 18:04
#2
Saelele
Mai este Cosmin și Ana Baur din Saelele care nu are acte pe mobilierul care îl vinde.
Laura Mita Kovesseala. pe 12 Septembrie 2019, 16:41
#1
Secret de stat?
Pe data de 06.08.2019, Politia de frontiera insotita de mascati a efectuat doua descinderi la domiciliile unor mafioti din municipiu. Coincidenta sau nu, in acele zile a fost retinut de catre Politia de frontiera un autoturism Audi ce fusese furat din Anglia. Intre timp pe acest site au aparut o serie de stiri poate mai putin importante, dar despre aceasta actiune, nici pomeneala. Oare, DE CE??
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.