Un tanar de 30 de ani, prins drogat la volan.

09 Septembrie 2019, 14:32 | 3310 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal
Un tanar a fost prins drogat la volan.

Un tânăr de 30 de ani, din Roșiorii de Vede, care consumase substanțe psihoactive, a fost depistat de polițiștii rutieri sâmbătă, 7 septembrie, la volanul unei mașini, pe strada Izbiceanu din localitate, informează IPJ Teleorman. Potrivit sursei citate, în urma testării cu aparatul DrugTest a rezultat o valoare pozitivă – “cocaină”, tânărul fiind condus la spital, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive, urmând a se propune soluție prin Parchet.

În urma controlului efectuat de către polițiști în autoturismul cu care tânărul se deplasa, în interiorul acestuia a fost descoperită o ţigaretă conţinând materie vegetală ce părea a fi cannabis, țigareta fiind ridicată în vederea cercetărilor.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere de droguri de risc, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie propusă soluție prin Parchet.

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.