Danut Cuclea a facut un control la Spitalul Municipal Turnu Magurele. Concluzia controlului - Turnenii spun lucruri trasnite.

08 Septembrie 2019, 08:41 | 4304 vizualizări | 7 comentarii
Car Universal
Spitalul Municipal Turnu Magurele.

Iata ce scrie pe pagina de Facebook a Primariei Turnu Magurele - ZVONURILE LEGATE DE LIPSA MEDICAMENTELOR DIN SPITALUL T. MĂGURELE NU SUNT ADEVĂRATE
PRIMARUL CUCLEA.D. A VERIFICAT ASTĂZI( n.r. 03.09.2019).

Cand vine vorba de sanatate, Danut o da in zvonuri. Noi credem ca nu e sanatos la cap. E un zvon. 

Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
Vasilica pe 11 Octombrie 2019, 12:55
#7
asistenta sefa de la camera de garda
Blonda la care faceti referire este Vasilica, pasarica sec*rista, cea care destrama casnicii, pentru a se instala ea ferice si a practica sex in trei, impreuna cu buna ei prietena si amantul prospat vaduvit!



Asta e blonda inalta de la cg, creatura fara scrupule e lasata sa faca legea in spital. Ea decide cine sa faca garzi si cine nu, se tine de scenarite si reclamatii cu pacientii.



I s-a urcat puterea la cap, se crede Dumnezeu. Nu-i vine nimeni de hac, creaturii?
Alina pe 10 Septembrie 2019, 20:19
#6
Camera de garda..restart
Toata lumea trece pe la garda in relatia cu spitalul.ce parere aveti de persoanele de acolo? In special de aia inalta blonda de zici ca este printesa p zdi.zici ca este spitalul ei parca turbeaza daca intrebi ceva
Duhul lui Nicu. pe 09 Septembrie 2019, 08:17
#5
Lui tel dahov (???)
In Turnu Magurele trebuie schimbati toti cetatenii, nu numai cei din Primarie, ci toti de la cel cu tata-n gura, pan'la cel cu barba sura si sa fie creat omul nou, multidezvoltat, multieducat, multiinvatat, membru al poprului unic muncitor. CRETINULE!
Adi pe 08 Septembrie 2019, 16:12
#4
Pentru dl.primar Cuclea
Domnule primar Cuclea Dănuț, îți doresc să ai parte de același tratament ca și pacienții Spitalui Turnu Măgurele ( de la controlul efecuat in urma cu cateva zile) si in aceleasi timp cred ca o să fii tratat si tu ca oricare cetățean turnean.
tel dahov pe 08 Septembrie 2019, 15:10
#3
oras mic si dezorganizat
Schimbati toti din primarie de la a la z si refaceti orasul.
Irina pe 08 Septembrie 2019, 09:20
#2
Cuclea sa faca un control si in Primaria Tr.Magurele
Astfel de oameni nu mai traiesc in realitatea zilelor noaste,ci in lumea lor de mediocritate și hotie.Rusine pentru toti cei care au condus orasul si judetul Teleorman,timp de aproape 30 de ani.

Teleormanul,loc fruntas la lucruri si fape rele,si loc codas la cele bune,care defapt,nu exista.Trebuie sa iesim din mocirla in care ne-a tinut PSD atata timp.
E pe 08 Septembrie 2019, 09:11
#1
Ascunderea gunoiului sub preș nu este o soluție bună pe termen lung
Pacientul doar a povestit ceea ce a pățit, iar noi, restul care am trecut prin aceeași poveste, știm adevărul, indiferent de cât ar vrea primarul sa ascundă gunoiul sub preș.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.