Probleme in paradisurile fiscale ale familiei Dragnea. Peste 375 de milioane de euro a scos jupanul din tara.

07 Septembrie 2019, 05:57 | 5567 vizualizări | 14 comentarii
Car Universal
Probleme.

Informație/Dragnea ar fi scos din țară, începând din 2012, peste 375 milioane de euro! Pe numele cui sunt banii și de ce a tăbărât pe Kovesi.

Cea mai mare parte a banilor ar fi pe numele băiatului. Și sunt în bănci din paradisuri fiscale. Conform surselor din piață, decizia Departamentului de Stat al SUA de a-i include pe copii pe lista de interdicții alături de tatăl lor are legătură cu aceste aspecte financiare și cu tentativele de a cumpăra bunăvoința unor oficiali americani. De remarcat, spun cunoscătorii, că toți trei sunt considerați chiar de Mike Pompeo, secretarul american de Stat, drept persoane implicate în „acte semnificative de corupție”.

Mai mult, începe să se confirme informația că procurorii DNA, sub conducerea Laurei Codruța Kovesi, dăduseră de urma unor sume de bani și începuseră demersuri pentru a bloca acești bani. Aceasta ar fi fost miza uriașă a eliminării lui Kovesi din fruntea DNA, dar și a tentativei grosolane de a-i bloca accesul la funcția de procuror-șef al Parchetului European, poziție din care poate să continue investigațiile!

-----------

 Liviu Dragnea și cei doi copii ai săi au interdicție de intrare în SUA din cauza implicării în acte de corupție! Comunicat al Departamentului de Stat al SUA.

 Liviu Dragnea și cei doi copii ai săi, Valentin Ștefan Dragnea și Maria Alexandra Dragnea au interdicție de intrare în SUA din cauza implicării în acte de corupție, arată un comunicat oficial al Departamentul de Stat al SUA. Dragnea și cei doi copii săi au fost desemnați chiar de Mike Pompeo, secretarul american de Stat, drept persoane implicate în ”acte semnificative de corupție”.

 ”Acțiunea de astăzi transmite un semnal puternic că SUA sunt angajate să susțină lupta anti-corupție și susținerea statului de drept din România”, se mai arată în comunicatul oficial al Departamentului de Stat din SUA.

Astfel de desemnări din partea administrației americane sunt însoțite, de obicei, și de măsuri precum înghețarea conturilor din SUA, dar comunicatul Departamentului de Stat nu menționează astfel de măsuri.

sursa: comisarul.ro

Citeşte şi
Comentarii (14) Adaugă comentariu
moromete pe 12 Septembrie 2019, 11:13
#14
oare chiar vroia sa faca ceva dar pentru cine
daca vroia sa se ia de "multinationale" chiar o facea asa cum a facut cu justitia, dar jocul asta cu "politistul bun si rau" nu mai tine, cu exceptia "trecerii" platilor sociale pe spatele sclavilor si emitearea de legi ce-ti baga efectiv pumnul in gura cam ce a facut pentru "pulime"
Dreams pe 11 Septembrie 2019, 08:37
#13
Ciocobun
375 mil de coco? Pe cine mai impresionează această sumă? Atât în RO cât și în SUA, marea corupție începe de la miliarde de coco...! Dragnea chiar dorea să dea cu multinaționalele de pământ și să îndrepte ceva în țara asta... De aceea teama tuturor era imensă. De aceea e la racoare în acest moment...!
Unu pe 10 Septembrie 2019, 01:57
#12
Prust
Ilie,ma pis pe tine si pe daniel,doi prosti! Am scris bine ?
Grigore Ureche pe 08 Septembrie 2019, 08:57
#11
Fam. DRAGNEA e o familie de infarctori
Să li se dea un timp pentru justificarea întregii averi,după care,tot ceea ce nu poate fi justificat,să fie confiscat.Și hai să nu mai pomenim atât această familie,și să lăsăm justiția și celelalte instituții de control și cercetare ale statului să-și facă datoria cu c*raj și onestitate.Și cu aceeași măsură să fie cercetați și sancționați și toți cei ce i-au stat prin preajmă și l-au ajutat să fure atât cât a furat.Nu-i așa,tovarășe Mohanu?!Și Simionescu,și Pitiș,și alte căpușe ale bugetului de stat ale României.Mama voastră de comuniști săraci,azi,niște prosperi hoți,inventați în democrația originală a lui Iliescu!
Daniel pe 08 Septembrie 2019, 06:48
#10
Borfaș ordinar
Să li se confiște banii,care să fie investiți în modernizarea "hotelului Racova, să i se dea o garsonieră ca pe vremea lui Ceaușescu, în care să stea toată viața! Să nu mai beneficieze de rec*rsul compensatoriu,pe care Viorica și gașca ei formată. din păcate, din alți hoți nu vor să-l anuleze în parlament! Rușine PSD!
Of pe 07 Septembrie 2019, 21:23
#9
Nud
Întrebați .l pe stefanel Și _a dorit bwe -lui pe banii Altora
ilie de la scularie pe 07 Septembrie 2019, 16:04
#8
aiureli
Bre Usa, inainte de a bate campii vorbind pe gura camasii invata l. romana.In c*rand o sa ai mai multe greseli decat cuvinte....
MurePsd pe 07 Septembrie 2019, 14:05
#7
Fura sefu furam si noi fura toti ce basca mea
Pai dragnea e mic copil. Nicolae scotea intrun an cat a scos dragnea in toata viata lui. Dar serviciile nu stie !!!???
Pedro pe 07 Septembrie 2019, 08:13
#6
Lui Cristi și altor iubitori de infractori
Bravo,lingăule,ai reușit să scoți o bășină pe gură.Vedeți,dragilor,prositia nu doare,doar se desfășoară.Ceea ce nu înțelegeți voi,tâmpițeilor,este că nu toți sunt spălați pe creieri și stau cu limba-n fundul familiai de infractori,Dragnea.Cât de c*rând veți vedea cum,niște noi dosare cu probe indubitabile,vor scoate capul din sertarele închise și soioase ale unora care au știut să ascundă bine,ce și cât a reușit să fure acest infractor,din bugetul României.Băă,dar ăștia au furat,nu glumă!E,cu ocazia asta,poate vom afla și cine i-a ajutat,le-au fost complici și parteneri de jafuri.Sunt câțiva și prin acel mizer și sărac orășel,Turnu Măgurele.În concluzie,banii confiscați și prelungirea mandatului de ședere în landul Rahova.Aștept simpatizanții la comentarii.
Cristi pe 07 Septembrie 2019, 06:07
#5
Usa
Sa inteleg ca suma de 375 milioane nu a mai ajuns in SUA si sa suparat Americanii,daca ajungeau la ei toata lumea era fericita,control nu ti mai faci si tu la cap?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.