Bomba! Liviu Dragnea si cei doi copii ai sai au interdictie de intrare in America pentru ca sunt hoti cu acte in regula.

05 Septembrie 2019, 21:06 | 2045 vizualizări | 8 comentarii
Car Universal
Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea și cei doi copii ai săi, Valentin Ștefan Dragnea și Maria Alexandra Dragnea au interdicție de intrare în SUA din cauza implicării în acte de corupție, arată un comunicat oficial al Departamentul de Stat al SUA. Dragnea și cei doi copii săi au fost desemnați chiar de Mike Pompeo, secretarul american de Stat, drept persoane implicate în ”acte semnificative de corupție”.

 ”Acțiunea de astăzi transmite un semnal puternic că SUA sunt angajate să susțină lupta anti-corupție și susținerea statului de drept din România”, se mai arată în comunicatul oficial al Departamentului de Stat din SUA.

Astfel de desemnări din partea administrației americane sunt însoțite, de obicei, și de măsuri precum înghețarea conturilor din SUA, dar comunicatul Departamentului de Stat nu menționează astfel de măsuri.

sursa: g4media.ro

Citeşte şi
Comentarii (8) Adaugă comentariu
Florentin pe 06 Septembrie 2019, 09:09
#8
Dumnezeu sa le dea fupa fapte
Nu toti pot fi pacaliti,mintiti si furati la nesfarsit.Numai prostii de prin TR l-au perceput ca pe un Dumnezeu al loc*rilor.Dar,in definitiv,a fost dovedit doar un Dumnezeu al hotiei,jafului si al pustiirii acestor loc*ri.De-acum incolo vor iesi la suprafata si alte grozavii ale infractorului Dragnea.
Petrache pe 05 Septembrie 2019, 22:39
#7
Pt dragnea
Veniți la solar la Giuvarasti
po pe 05 Septembrie 2019, 22:06
#6
vb
bwe alb x3 primit de alexandra si platit de ferma salcia trebuie adus din america,directoarea stie mai bine.
Maria din New York pe 05 Septembrie 2019, 21:53
#5
o familie de infractori,dovedită
Cand te pui cu americanii,pierzi din start.Iar cand americanul îți spune că ești hoț,corupt,să fi sigur că are probe și nu ai scăpare.Niște țărănoi care au ajuns prin America în loc să muncească prin solar pe la Giuvărăști.Poate se reușește pe viitor și o lege pentru confiscarea averii acumulată într-un mod ilicit.
Anti-PSD Ciuma Rosie pe 05 Septembrie 2019, 21:20
#4
La Mulți Ani cu Executare !!!!!
Sper ca Liviu Dragnea să putrezească în Pușcărie, să iasă cu picioarele înainte în 4 blăni de la Rahova!

Ziua când a intrat Dragnea a făcut o țară întreagă fericită !!!!!

Să se ducă după el cât mai mulți susținători de-ai lui împreună cu armatele de orci zombificați susținători ai Cancerului PSD Ciuma Roșie !!!!!
Eu pe 05 Septembrie 2019, 21:15
#3
Nu cred ca suferă din cauza asta
Oricum nu putea sa mai ajungă acolo în următorii ani. Bine ca a rămas cetățeanul nostru de onoare. Mare onoare ne face!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.