Conditii groaznice la internatele liceelor Praporgescu si Haralambie.

04 Septembrie 2019, 06:27 | 2497 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Conditii groaznice la internatele liceelor Praporgescu si Haralambie.

Numai mâine nu-i poimâine și începe un nou an școlar. La fel se va întâmpla și la Turnu Măgurele, la liceele „Sf. Haralambie” și „General David Praporgescu”, care urmează să își primească elevii în niște internate cu condiții inumane, așa cum arătat la sfârșitul lunii iulie în contextul organizării unei faze naționale a Sesiunii de comunicări științifice la disciplina istorie.

La scurt timp după articolul nostru, pe 1 august, Direcția de Sănătate Publică (DSP) Teleorman ne-a comunicat că o echipă de inspectori s-a deplasat la cele două licee, că cele reliefate de noi sunt reale, că IȘJ Teleorman nu a informat DSP despre desfășurarea concursului respectiv, dar că cele două conduceri ale instituțiilor de învățământ și-au asumat răspunderea pentru cazarea participanților în condițiile existente. Totuși, ceea ce ne surprinde este că DSP nu a aplicat nicio sancțiune și că nu a dispus nicio măsură astfel încât condițiile să fie ameliorate. Aici avem o mare problemă!

Mai mult, aici>>romaniacurata.ro

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
Mirela pe 05 Septembrie 2019, 07:40
#4
Oamenii infractorului Dragnea și ai PSD
Despre ce cămine ale elevilor trebuie să mai vorbim atâta timp cât abandonul școlar a ajuns la cote maxime,iar prezența la c*rsuri și promovabilitatea au atins cotele cele mai mici decând a fost înfințat liceul?Atunci când profesorii nu depășesc nivelul intelectual al elevilor,și facultățile particulare au invadat întrega țară,scoțând pe bandă analfabeți funcționali.”Carte multă nu se cere,să fi prost să ai putere!”
Muiepsd pe 04 Septembrie 2019, 22:49
#3
Vvv
Inchideti pana la remediere.
H pe 04 Septembrie 2019, 21:56
#2
Mitroi
Ce multe ai facut mai ,director de rahat ! Ai performanțe zero și ca individ și ca ,conducător!
Mitroi pe 04 Septembrie 2019, 19:02
#1
Consilierul
Si cam ce ar vrea DISTINSUL scriitor sa facem? Sa punem marmura ?

Va aberati pe aici ca nu am facut ca nu mai stiu ce. La ce buget am avut am facut destule. Sa va vad pe voi ( daca veti ajunge la putere) ce veti face
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.