Ultima ora: Ioan Niculae angajeaza bucatari si ospatari la combinatul chimic din Turnu Magurele.

02 Septembrie 2019, 13:50 | 5711 vizualizări | 8 comentarii
Car Universal
Donau Chem.

Printre cei care si-au depus o cerere de angajare la Donau Chem sunt si persoane cu pregatire de bucatar si ospatar. Ioan Niculae vrea sa porneasca combinatul cu bucatari, chelneri, ospatari, etc. Ca bucatar poti sa tragi de o teava.

Citeşte şi
Comentarii (8) Adaugă comentariu
Nico pe 03 Septembrie 2019, 23:26
#8
Pt catalina
Cu cine sa luptat Nicolae cu turci la Plevna sau sa luptat cum sa facă sa însele muncitori cu salarii neplătite
Syle pe 03 Septembrie 2019, 12:32
#7
Angajați-va
Să-l porniți cu tura-n patru și vechea poveste:ore suplimentare neplătite si:nu-ți convine, du-te acasă sunt 1000 de inși la poarta. La 26-09-2019 sper să-i dea cu executare.
T pe 02 Septembrie 2019, 20:17
#6
Pacat
Lasa-ti mai oameni buni ca il pune desteptul ala de Ban in functiune ! Asta minte cum respira .....ghioaga ala de director general ( maciuca ). Este generale ?
Ipse pe 02 Septembrie 2019, 19:45
#5
Pt Dna Cătălina
Nu cumva îi sugi p**a lui dl Niculae?
Catalina Ot Nanov pe 02 Septembrie 2019, 15:24
#4
Domnul Ioan NICULAE
Ce vreti mah turneni gaureni, alcoolisti si nenorociti?Bani pe nemunca?Voi stiiti cat a luptat domnul Niculae sa redeschida combinatul?Nopti nedormite, bani adusi de acasa, sa tina in spinare o gloata de gunoaie, boscheti si koorwe. Sa ii lingeti si talpile cand il vedeti, datorita lui, mancati si voi bashitiolr o paine alba.
TIBI pe 02 Septembrie 2019, 14:31
#3
Mormanul de fiare da semne importate de...moarte
Si nu in ultimul rand,spalatori de WC-uri si mancat de rahat.Un mare rahar pe care l-a facut odata cu mentinerea acestui combinat.Pai,strainii care l-au construit(Americani,Francezi,Belgieni si alti occidentali),parca spuneau ca durata de functionare a combinatului este de 25-30 de ani.Iaca,tocmai ce a trecut bine de 50 de ani,daca nu chiar de 55 de ani,si cu multe carpeli si peticiri.Nici azi nu intelegeti pericolul continuarii functionarii acestui colos dezafectat,distrus de incapacitatea de exploatare,si de o neretehnologizare corecta si la timp,plus de timpul sc*rs de-atatia ani de muls??
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.