Danut Cuclea, ironizat la nunta lui Catalin Codrea. Stefan Dragnea se abtine sa nu rada in hohote.

29 August 2019, 21:40 | 8748 vizualizări | 9 comentarii
Car Universal
Nunta Codrea.

Nunta prietenilor lui Valentin Dragnea de la Turnu Măgurele a adunat laolaltă sute de persoane, iar printre ele s-a aflat, așa cum era firesc, și primarul orașului, Dănuț Cuclea. Acesta a și oficiat căsătoria lui Cătălin Codrea cu partenera lui, în prezența lui Valentin Dragnea, care a jucat rolul de naș în cadrul evenimentului. Despre înălțimea lui Dănuț Cuclea noi nu prea am făcut referiri, din simplul motiv că nu ne stă în fire să ne legăm de trăsăturile fizice ale indivizilor. Au făcut-o, în schimb, entertainerii plătiți de familia Codrea pentru a le transforma nunta într-un veritabil show. Practic, în timpul oficializării uniunii celor doi, prezentatorul evenimentului a ținut să-l ironizeze pe primar pentru faptul că e foarte scund, de unde reiese clar respectul celor adunați acolo pentru autoritățile publice.

Mai mult, aici>>liberinteleorman.ro

Citeşte şi
Comentarii (9) Adaugă comentariu
Live?? pe 09 Martie 2020, 15:17
#9
P. #6 Vrabiuta
Greșești! Nu o să fugă din țară că vezi că îi aduce și din Madagascar. Nimeni nu spune .... Irina nu a fost invitată? Hai bombonica nu, dar Irina ca rudă acuma Și dacă tot a făcut live a văzut petrecerea și Liviu acolo?
Pt Catalin si Adi pe 30 August 2019, 20:04
#8
Foto live
Intrati pe camere să vedeți fițoșii care au dat articolul,cei de lângă voi care i-ați luat de milă,de la furat!
Geodoiu prăjina pe 30 August 2019, 20:00
#7
Liber in teleorman
De la Geodoiu sunt toate înregistrările,el nu poate sa stea fără băsini.el vrea aere de golan.
O vrabiuta pe 30 August 2019, 19:18
#6
Odaienee,să le-o sugeți voi,toți lingăii și slugile din jurul acestor infractori
Oooff,câtă prostie și slugărnicie poate exista pe lumea asta.Niste taranusi cu capul sec se-ntrec in osanale la adresa unor infractori pușcăriași.Incet,încet va veni și vremea sa fie pe fuga,din Romania,și băieții ăștia.
odaia!! pe 30 August 2019, 15:27
#5
Odaianu
SA LE SUGETI CUIU LA FRATI CODREA!!
Nuntaș de ocazie pe 30 August 2019, 09:56
#4
Ceva mai penibil nici că există
La nunta nașului Dragnea jr.a răcnit vestitul Salam,iar la această parodie de nuntă,au fost invitați să prezinte și să facă glume proaste,niște păcălici de circ ieftin,Țociu și Palade.Ceva mai chicios nu am văzut.Din peisaj mai lipsea Tavițică și imaginea penibilului era completă.Încep să regret că iminentul și mult trâmbițatul ”Sfârșit al Lumii”,nu a venit mai devreme.
Om simplu pe 29 August 2019, 22:55
#3
Catastrofe si koorwe PSD
La fost C.T.Saligny Directorul numit a fost exmatriculat pentru viol, Harambie Bratcoveanu, adjuncta, Ileana-Florinela, amanta lui Vasile Ionita si Florin Stoicea!
Ionescu pe 29 August 2019, 22:48
#2
Hero
Sphaga la Saligny Cat cuprinde!Bibi Bratcoveanu, cu Maria Bratcoveanu, Spitalul Caritas, condamnata penal, Daniel Ciobanu, hot doves it DICOT, Buc*resti, vagone marfa, hot dovedir, a devalizat C.T.A.Saligny Tosiori de Vede, atelierele scoala, utilaje, cancelaria mobia, parchetul sa se sezuzeze urgent!
Ionescu pe 29 August 2019, 22:20
#1
Directori la Saligny
Madame Inez’s Gherhe!Ce directori Ati pus la Saligny, o koorwa, Vasile Ionita, Florin Stoiceasi un exmatriculat pentr viol Haralambie Bratcoveanu?Asa Esti si Tu, rapandula batrana?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.