Alerta!! Ovedenie cauta sa omoare participanti la traficul rutier sau pietonal. Politia Turnu a fost manjita de acest prostovan.

26 August 2019 | 4320 vizualizări | 6 comentarii
Camion Ovedenie.
Camion Ovedenie.

Camioanele lui Ovedenie circula fara sa respecte normele in vigoare privind incarcatura. Toata lumea stie despre nenorocirile produse de acest cacat. Politia si Primaria tac pentru ca Ovedenie este omul lor. Sa vedem cat timp?! O sa vina si timpul vostru. Va asteptam cu mare drag. 

Comentarii (6) Adaugă comentariu
Marinel pe 29 August 2019, 22:32
#6
Jihad
Jihad de basculante cu încărcătură peste obloane și fără prelată în zona Victoria.

Autobasculantele cu încărcătură mare circulă fără jenă că doar sunt ale domnului primar PSD Tismănaru prin centrul orașului fără prelate, dar domnul primar este spărgătorul de iceberg și în spate îl are ca administrator pe un fost polițist. Păi vedeți cum se leagă și lăsatul ăsta liber la circulație peste tot și cum se vrea?

B 301 TCC, TR 90 TCC.
Gogu pe 28 August 2019, 14:49
#5
Țene mic
De aia nu poti tu sa tragi aer în piept că îți stă Ovedenie în gât. Dacă ai dovezi scrie pe hârtie și semneaza și da-le la cine trebuie. Dar tu fiind un meschin cum să te delatezi singur?
Lele pe 27 August 2019, 20:25
#4
Băi Țene
Băi Țene mai schimbă și tu poza cu basculanta că te dai de gol. Că doar je**sul de taică-tu a făcut-o la Codrea pe șoseaua Alexandriei.
Paul pe 27 August 2019, 11:51
#3
Jurnalism de cacao
Intelg ca se întâmplă nereguli în tr dar, majoritatea articolelor de pe pagina asta sunt scrise de o fata mare la ciclu
Mitică de la măcelărie pe 27 August 2019, 07:32
#2
Lui # 1
Ba ar trebui să te intereseze subiectul boule! Dacă stai pe bancă în părculeț și joci table sau șah acolo normal că nu te interesează subiectul. Dar ia să stai la volan toată ziua să-ți câștigi pâinea să vezi cum e! Stai în plm în banca ta și nu te mai băga singur în seamă precum supozitorul în c*r.
Nu are importanta pe 26 August 2019, 23:56
#1
Articole de cacat
"acest prostovan", "acest cacat"...? Se pare ca persoana care scrie pe acest site, acest anonim, este direct implicat si profund afectat de tot ce se intampla in acest oras pt ca jigneste in mod constant. Nu tin apararea nimanui, nu ma intereseaza in mod special subiectul, doar am citit articolul acestui anonim care nici macar nu isi semneaza "manoperele" si, ca toate celelalte articole de pe acest site, mi se pare de cacat. Da-ti demisia! Asta in cazul in care cineva te-ar si plati pt ce scrii, desi ma indoiesc
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.