Din Penal la Politai( tot cu P incepe) Cocosila Emil, un exemplu de coruptie-partid-primarie-politie.

25 August 2019, 17:30 | 2491 vizualizări | 4 comentarii
Politia.

PARCHETUL DE PE LÂNGĂ JUDECĂTORIA TURNU-MĂGURELE Petent
COCOŞILĂ EMIL IONUŢ Intimat

Ora estimata: 08:30
Complet: C5 Camera preliminara - fond5
Tip solutie: admite cererea
Solutia pe scurt: Admite solicitarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Turnu Măgurele. Constată legală şi temeinică şi confirmă soluţia de renunţare la urmărire penală, dispusă prin ordonanţa nr. 1303/P/2018 din 28.06.2019 a Parchetului de pe lângă Judecătoria Turnu Măgurele. Cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Definitivă. Pronunţată astăzi, 13.08.2019, în şedinţă publică.
Document: Hotarâre cameră consiliu 361/2019 13.08.2019

Mai mult, aici>>Bomba!! Politia Turnu Magurele incadreaza penali. Cocosila Emil Ionut, un exemplu de coruptie dusa la extrem.

 

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
Rik pe 01 Septembrie 2019, 21:36
#4
Penal
Cocojambo....daca mai faci prostii te desfiaza prostanacul de tactu.nu il duce mintea.e in stare.sa mai dea si el niste banuti si sa osuga...
M pe 30 August 2019, 03:58
#3
Un adevar
Am interactionat de cateva ori cu el in diferite cerc*ri, intradevar are o doza de aroganta in el, dar depinde de abordarea pe care i-ai oferit-o, chiar daca e unul dintre tinerii care au avut perioade mai tumultoase in viata lor si a avut ceva scapari... e un om ok in general si destul de dezvoltat ca inteligenta si vocabular.
Rrr pe 28 August 2019, 21:22
#2
Rrr
Un nenorocit. Il cunosc pe asta. Un tip foarte violent, agresiv fizic. Eu nu inteleg ce cauta un asemenea individ in Politie?!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.