Bai, saracule, noi suntem clanul Dragnea. Sărăciile au furat pana si banii copiilor amarati si dau lectii de viata. Fericiti cei saraci cu duhul.

17 August 2019, 20:10 | 2219 vizualizări | 5 comentarii
Sărăciile.

Membrii clanului  Dragnea se adreseaza teleormanenilor cu saracule, saracilor. Stefan Dragnea si clanul din jurul lui reprezinta bogatii din aceasta zona. Noi nu stim de unde au ajuns la asemenea avere pentru ca ei nu produc nimic, nu au fabrici, nu au mostenit imperii. Tinand cont de situatia de fapt, asa-zisii bogati sunt niste sărăcii( au produs saracie in jurul lor prin faptul ca au luat ceea ce trebuia sa fie la toata lumea). Daca te adresezi in asemenea hal, tradeaza o saracie cu duhul.

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
Ion pe 21 August 2019, 16:45
#5
Mincinosi4
SuntetilabagiidinTurnuEscroci

Jegosilorvetivoi safitilaPrimarie
ki pe 18 August 2019, 15:55
#4
șl
stefanel L-A BAGAT PE TATAL SAU LA RAHOVA IMPREUNA CU CONSATEANUL DE LA GRATIA SI CU O PERSOANA DE LA FERMA SALCIA

Anti-PSD Ciuma Rosie pe 18 August 2019, 10:30
#3
PSD=CANCERUL ROMÂNIEI, SURSA RĂULUI DIN ȚARĂ, IATĂ-I MAI JOS PE CEI CARE AU SUSȚINUT CIUMA ROȘIE
Sunt o grămadă de SCLAVI PSD:Prună Marinel, Aura Atheneu, Dumitru Simion, Gheorghe Mihai, Cazangiu, Mihalcea Claudiu, Gruia Gelu, Puti Cosac, Raicu Marian, Petculescu, Cone etc.iată si clipuri cu ei de la mitinguri:http://m.turnucustiri.ro/stiri-locale/11498-video-cu-papagali-si-catei-rusinea-orasului-turnu-magurelehttp://m.turnucustiri.ro/stiri-locale/11448-video-patriotii-teleormaneni-si-au-facut-datoria-la-procesul-lui-dragneahttp://m.turnucustiri.ro/stiri-locale/11353-video-aura-atheneu-si-pruna-marinel-doua-exemplare-din-categoria-protestatar-pesedist-ne-scriu-cititoriihttp://m.turnucustiri.ro/comentariul-zilei/11497-foto-angajatii-primariei-turnu-au-semnat-condica-de-prezenta-la-lucru-la-inalta-c*rte-comentariul-zilei
Dănuț cuclea zis koyu pe 17 August 2019, 20:40
#2
Sclavii lui dragnea
Totul a pornit de la ARO ăla,al lui Petrache și de la mwia madamei pitiș.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.