Cap tractor căutat de autorităţile din Suedia, descoperit la P.T.F. Turnu Măgurele.

11 August 2019 | 2199 vizualizări | 0 comentarii
Cap tractor.
Cap tractor.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Turnu Măgurele – judeţul Teleorman au depistat un cetăţean turc care conducea un cap tractor marca Scania, căutat de autorităţile din Suedia.

În data de 07.08.2019, în jurul orei 08.30, la Punctul de Trecere al Frontierei Turnu Măgurele, judeţul Teleorman, s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră, pe sensul de intrare în ţară, cetăţeanul turc G.R., în vârstă de 42 de ani, la volanul unui ansamblu rutier, format din cap tractor, marca Scania şi semiremorcă marca Krone.

În urma verificărilor suplimentare, poliţiştii de frontieră au constatat că pentru capul tractor, fabricat în anul 2014, era emisă o alertă în bazele de date, ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Suedia la data de 28.06.2019.

Faţă de cele constatate, bărbatul a declarat că nu avea cunoştinţă despre faptul că mijlocul de transport ar fi fost căutat de autorităţi.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de„tăinuire”, iar cap tractorul, în valoare de 200.000 de lei, a fost indisponibilizat la sediul S.T.P.F. Teleorman, până la finalizarea cercetărilor.

Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.