Fantana Dronii - RedOil - droguri usoare si alcool la margine de oras - ne scriu cititorii.

08 August 2019, 06:07 | 4843 vizualizări | 7 comentarii
Car Universal
Red Oil
Noutăți periculoase, la statia peco REDOIL de la fântâna Dronii se face schimb de mașini pentru fetele aduse la noi în oraș și până se face schimbul, se fumează la terasa țigări de-alea cu magie ETNO, cafea și băuturi alcoolice! E la margine și se accepta! De ce se accepta? Autorități !!!!!!!
Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
Persoana pagubita pe 12 August 2019, 20:30
#7
Gicu
Eu am qvut proces cu je**sul si am castigat 70 mil. Am avut tractorul facut praf la motor cu motorina lui SH de REDOIL Asa ca adresati-va justitiei si vă va da dreptatesi daune platite de REDOIL.

Chiar nu va inteleg de ce nu faceti constatare la daunele produse de carburantul SH si bun de plata.
Gicu pe 11 August 2019, 22:50
#6
Câtă prostie.
Ba da piticul ala dupa ce a bagat o jumatate de oras "masinile" in servisuri acum se ocupa de gazda de cuiburi de fetite face si bifetul aia de au bani. Opc si autoritati, pericol trebuiau luate masuri mai demult!!! A despagubit infirm pentru ce paguba a gacu la masini CARBURANT SH.
Speedy pe 09 August 2019, 20:50
#5
Revin cu detalii
La Redoil daca nu mai merge vanzarea cu benzita si motorina calitatea a-2a, macar sa mearga vanzarea de interzise la proxeneti sau sa fie gazda pentru schimb de fete. ASA ESTE DUPA MIEZUL NOPTI
Un cetatean pe 09 August 2019, 20:38
#4
Asta nu se observă?
E Batacliu al nostru de pe strada Calmatui, TR30 DRS Care lucreaza numai noaptea taximetrist cu femei de produs. Nu ne lasa toata noaptea sa ne odihnim.

Si cu briceag in usa din stanga si bata ce i-ar folosi daca ar fi in regula?
Cetățean pe 09 August 2019, 20:25
#3
Locul
Asta e locul acela unde își întrețin tinerii relațiile intime prin wc -uri. Țara lui papură vodă! Hal de conducător al unității. Doarme în papuci. Nu poți să te duci să îți faci nevoia că sunt ăia claie peste grămadă.
Speedy pe 08 August 2019, 19:46
#2
Revin cu detalii
TR 30 DRS mașină care face transport ilegal de persoane și mai ales tineri? Și ne sfidează in cartierul Măgurele că are de toate, din ce venituri? Taximetrie privata comandata?

Asta nu mai este controlat in trafic! Garantat se va gasi cutit si pumnal.
Soare pe 08 August 2019, 14:31
#1
Fitza
Fitza
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.