Valentin Dumitrascu, Sef IPJ Teleorman si prietenul infractorilor, trebuie sa mearga acasa.

31 Iulie 2019 | 8156 vizualizări | 23 comentarii
Lista pe care acesta o prezinta, pe care se afla mai multi sefi de Inspectorate Judetene de Politie:
Lista pe care acesta o prezinta, pe care se afla mai multi sefi de Inspectorate Judetene de Politie:

Deputatul USR Claudiu Nasui explica parte din esecul autoritatilor de a-si proteja cetatenii prin faptul ca in fruntea institutiilor sunt numiti politic oameni fara competente, a caror singura "calitate" este ca sunt apropiati de "cine trebuie".

"'Bine, bine, stai acolo. Ramai acolo ca iti trimit eu echipaj, dar nu mai tine linia ocupata'. Aceste cuvinte care ne arata exact cat de jos poate merge dezumanizarea celor platiti din bani publici.

De ce ajung ei sa se comporte asa? Pentru ca nu sunt responsabili in fata noastra, ci a politrucilor care ii pun in functii. De aceea, pentru un politruc se poate trimite un elicopter SMURD cand are diaree, dar pentru o fata violata nu se poate tine linia de telefon ocupata. Lucrurile acestea le-am vazut deja in atatea locuri. Peste tot unde statul ne ofera cate ceva, am vazut cum functioneaza.

Problema noastra nu este un om sau cativa oameni, fara de care sistemul ar fi perfect. Problema este intregul sistem. Iar sistemul se apara de fiecare scandal printr-un sacrificiu de forma. Opinia publica e potolita prin demisii. Depinzand cat de groasa e treaba, poate fi o demisie sau mai multe.

Dar toate sunt de forma. Dar sa nu credeti ca cei care pleaca merg in privat sa vada cum e sa cauti clienti, sa trebuiasca sa fii responsabil pentru munca pe care o faci. Deloc, de cele mai multe ori cei demisi raman tot in sistem, doar ca merg la alta agentie de stat", a scris pe Facebook Claudiu Nasui.

El face si o lista pe care spune ca a pus doar cativa dintre "marii conducatori ai politiei romane", al caror trecut si prezent nu le-ar permite sa ocupe functiile in care sunt.

"In fruntea politiei avem:
1) oameni care au picat examenul de ocupare a postului, care au fost apoi numiti direct;
2) prieteni apropiati ai politicienilor corupti sau ai aparatului de partid, fidelizati prin chermeze si partide de vanatoare;
3) plagiatori;
4) oameni acuzati de agresiuni sexuale, abuz de minori, favorizarea inculpatilor;
5) oameni demisi pentru management defectuos si repusi in aceeasi functie.

Ce e trist este ca lista nu se opreste aici.

Toate aceste exemple ne arata ca oribilele crime de la Caracal se pot repeta oricand, pentru ca sistemul favorizeaza astfel de scenarii. Termenul de ipocrizie este foarte des vehiculat in ultimele zile. Oare cum se cheama numirea in functie a unor oameni necalificati, pe salarii grosolane, doar pentru ca sunt in partidul potrivit?", mai spune Nasui, care subliniaza ca, de aceea, USR a militat mereu pentru numirea profesionistilor in institutii.

"Daca vrem cuvantul 'depolitizare' sa nu ramana doar un cuvant vid de sens, trebuie ca toate partidele sa reziste presiunilor interne de a face numiri politice si sa alegem oamenii strict pe criteriul competentei", conchide deputatul USR.


Iata si lista pe care acesta o prezinta, pe care se afla mai multi sefi de Inspectorate Judetene de Politie:

IPJ Cluj - Mircea Rus - In 2017 pica examentul pentru sef al IPJ Cluj cu nota 3, in iulie 2018 e numit fara examen de Carmen Dan. Presa scrie ca ar fi nasul fiului unui interlop clujean.

IPJ Vrancea - un ofiter si-a sarbatorit ziua in incinta sediului politiei Adjud, cu bautura, lautari si o minora - a fost mutat pe de pe o functie de conducere pe o functie de executie.

IPJ Dambovita - Sorin Paun - apropiat PSD, a participat la petreceri si intalniri de partid cu Rovana Plumb si fiul ei.

IPJ Arges - Pieleanu Tudorel - asociat intr-o firma cu Carmen Dan.

IPJ Valcea - Sorin Ovidiu Oara - imputernicit sef inspectorat, fostul sef a devenit adjunct. Au fost surprinsi la un local cu primarul Miricia Gutau, care a facut inchisoare pentru mita si abuz in serviciu.

IPJ Bacau - Oprisan Vasile - Anchetat intern dupa ce a spus ca femeile care primesc o palma din partea sotilor exagereaza atunci cand suna la 112 si nu ar trebui sa-i deranjeze pe politisti in miez de noapte, deoarece pot astepta si pana dimineata.

IPJ Salaj - Terhes Gabriel Marin - si-a incercat norocul de doua ori la concursurile organizate in 2018, dar nu a reusit sa ia nota de trecere.

IPJ Botosani - Serbanoiu Viorel - anchetat de DNA pentru abuz in serviciu, fals intelectual si uz de fals, schimbat de la sefia IPJ Vrancea in 2008.

IPJ Gorj - Decebal Dumitru Draghiea - fiul prefectului de Mehedinti Nicolae Draghiea, acuzat de o tanara ca a agresat-o sexual.

IPJ Constanta - Dancu Constantin - reclamat la DNA pentru declaratii de avere in care averile nu sunt justificate de salariu, cunoscut ca apropiat de mediul infractional.

IPJ Dolj - Nicolescu Constantin - in 2010 isi pierde functia ca urmare a rezultatelor proaste descoperite dupa o verificare a Corpului de Control al MAI, iar in 2012 revine la sefia IPJ Dolj.

IPJ Ialomita - Ivan Cristian - cercetat disciplinar dupa cazul Sinesti, cand unui cetatean i-a fost intepata o roata si a fost urmarit.

IPJ Sibiu - Ivancea Tiberiu-Iulian - in 2018 e acuzat ca a plagiat lucrarea de doctorat. In 2016 declara "iti vine sa ti-o freci cand iei un permis 'cu greutate'?" In 2011, dupa un accident, declara ca autorul a plecat de acolo acasa la socri sa se spele si sa se schimbe.

IPJ Neamt - Tablan Costel Paul - cercetat penal in 2018 alaturi de adjunctul sau si subordonati sub aspectul savarsirii infractiunii de favorizarea infractorului.

IPJ Teleorman - Dumitrascu Valentin - mergea la vanatoare cu Dragnea si acolitii, le-a cerut celor de l RISE sa le spuna de unde au informatiile cand a fost cazul Teleorman Leaks.

Comentarii (23) Adaugă comentariu
Anti-PSD Ciuma Rosie pe 05 August 2019, 01:30
#23
GUVERNUL PSD ASCUNDE ADEVĂRUL! TOTUL E MUȘAMALIZAT!
https://www.aktual24.ro/site-ul-inml-spart-de-hackeri-anti-psd-de-doua-ori-intr-o-singura-zi-postati-informatii-adevarate/
Anti-PSD Ciuma Rosie pe 05 August 2019, 01:28
#22
LUIZA MELENCU & ALEXANDRA MĂCEȘANU TRĂIESC DAR TOTUL E MUȘAMALIZAT
Adrien Hunter, director funerar la Washington Cremation Alliance (2017-prezent)

Este foarte puțin probabil să puteți testa cu succes rămășițe cremate pentru ADN. Temperatura atinsă în interiorul cuptorului de cremare este atât de mare încât doar oasele și dinții au rămas în urmă, restul vor fi pur și simplu cenușă care constă din fosfați de calciu uscați cu unele minerale minore, cum ar fi săruri de sodiu și potasiu. Sulful și majoritatea carbonului se pierd ca gaze, deși o cantitate relativ mică de carbon poate rămâne ca carbonat. Cenușa reală nu va conține deloc ADN. Oasele și dinții pot fi potențiali ADN viabile pentru analiză. Cu toate acestea, după incinerație, oasele și dinții rămași sunt pulverizați mecanic într-o pulbere fină (cunoscută sub numele de „prelucrare” a rămășițelor). Procesul de pulverizare, împreună cu căldura extremă, rămășițele sunt supuse pentru a face extragerea ADN-ului o provocare semnificativă. Șansele de extragere a ADN-ului de succes sunt aproape de zero
Caraliul. pe 04 August 2019, 18:22
#21
Lui DI-li-MAlex.
Auzi, bai, animal analfabet, prost crescut si obraznic: eu fac parte din generatia celor adusi din alte colturi ale tarii sa reconstruiasca acest targ comunal, cunoscut drept locul unde intorcea trenul, unde a avut loc un bal la puscarie, un incendiu la pompieri si, cand se revarsa, Dunarea ajungea pana-n buza satului.Oameni ca mine au ridicat acest oras si l-au transformat intr-unul industrial de prima marime, pe care-dupa REVOLUTIA din 1989- neamurile tale l-au distrus si l-au prada. Noi n-am primit nimic de la nici un partid, fie el PSD, PNTCD, PNL, PDL sau, mai nou uniunea sugrumati Romania. Daca voi va-nchipuiti ca venind la putere alta gasca de sacali o sa pice para malaiata in gura lui natafleata, ca voi, eu va doresc multe "succesuri". Bai, putorilor, stau campurile nemuncite si voi faceti pe salvatorii neamului. Bravos, Romanie educata!Asta clocesc creierasii vostri, daca cineva nu crede in ineptiile voastre, trebuie neaparat sa fie in gasca lui dragnea. Sictir, javrelor!.
Alex Dima pe 04 August 2019, 15:15
#20
Răspuns pt Caraliul
Un postac Ciumat s-a simțit și a ieșit la atac.... Ori ești copilul vreunui Parazit PeSeDist sau chiar vreun Orc Ciumat???

Din cauza unor microbi ca voi, s-a ales praful și pulberea de Turnu și de țara noastră..... Sper să vă duceți cu toții după Dragnea, să putreziți în Pușcărie alături de el și să nu mai ieșiți de acolo decât cu picioarele înainte în 4 blăni, cu direcția vis-a-vis de Pompieri!
Caraliul. pe 04 August 2019, 06:54
#19
L-alde mihai matei si alex dima.
Aveti dreptate, Politia este mana-n mana cu infractorii. Cel mai bun exemplu il oferiti voi:DOI DERBEDEI, INTERLOPI SI ESCROCI!
Mihai Matei pe 03 August 2019, 19:48
#18
IATĂ CUM POLIȚIA E MÂNÂ-N MÂNÂ CU INFRACTORII
https://m.digi24.ro/stiri/actualitate/legaturi-periculoase-la-caracal-politia-era-cu-ei-erau-mereu-prin-oras-cu-ei-la-cafenele-la-protapuri-1168708
Mihai Matei pe 03 August 2019, 19:44
#17
IATĂ CUM POLIȚIA E MÂNÂ-N MÂNÂ CU INFRACTORII
https://m.digi24.ro/stiri/actualitate/evenimente/dezvaluiri-socante-dupa-apelul-alexandrei-la-112-adjunctul-ipj-olt-le-a-dat-interlopilor-informatii-confidentiale-privind-disparitia-1168122
JUSTITIARUL. pe 02 August 2019, 18:04
#16
Remember.
PE 28 AUGUST SE IMPLINESC CINCI ANI DE CAND MAFIOTUL DE TAVOCU L-A ACCIDENTAT MORTAL PE CETATEANUTL GHEORGHE SFETCU SI NICI NU A AJUNS IN INSTANTA. DUPA O CERCETARE SUMARA POLITIA L-A DECLARAT NEVINOVA, ZICAND CA VINA II APARINE IN TOTALITATE MORTULUI, CARE SE AFLA SUB INFLUENTA BAUTURILOR ALCOOLICE, CA SI CAND, VEZI DOAMNE, BICICLISTII CARE SUNT BAUTI POT FI UCISI FARA GRIJA! AM PROMIS CEVA SI MA VOI TINE DE CUVANT, MAI ALES CA IN PREZENT TAVOCU ARE DE ISPASIT O PEDEAPSA DE 9 LUNI DE INCHISOARE PRIN MUNCA IN FOLOSUL SOCIETATII. ACEASTA MUNCA CONSTA DE FAPT IN CONTINUAREA FAPTELOR INFRACTIONALE IN FOLOS PERSONAL. VOI REVENI SPUNAND SI PE CINE ARE IN SPATE.
Anti-PSD Ciuma Rosie pe 02 August 2019, 16:15
#15
LA MULȚI ANI CU EXECUTARE !!!!! ABIA AȘTEPT SĂ AJUNGĂ KOVESI ȘEFĂ LA PARCHETUL EUROPEAN
Cea mai Fericită zi din viața multor români a fost când a intrat Dragnea la Pușcărie, sper să putrezească în pușcărie, să iasă de acolo cu picioarele înainte în 4 blăni.....

Să vedeți câte lacrimi și ce jale va fi când va ajunge Kovesi la Parchetul European Șefă, să vedeți atunci ani grei de Pușcărie wink
Ctmp pe 02 August 2019, 00:44
#14
Fg
Dragnea junior l-a dus la Rahova pe tatăl sau începând din anii 2014-2015. Mare dobitoc.
Alex Dima pe 01 August 2019, 12:45
#13
Răspuns pt Oana, Dani & Teodora. iată Turnenii cum îl susțin PSD (DRAGNEA)
Sunt o grămadă de SCLAVI PSD:

Prună Marinel, Aura Atheneu, Dumitru Simion, Gheorghe Mihai, Cazangiu, Mihalcea Claudiu, Gruia Gelu, Puti Cosac, Raicu Marian, Petculescu, Cone etc.



iată si clipuri cu ei de la mitinguri:



http://m.turnucustiri.ro/stiri-locale/11498-video-cu-papagali-si-catei-rusinea-orasului-turnu-magurele



http://m.turnucustiri.ro/stiri-locale/11448-video-patriotii-teleormaneni-si-au-facut-datoria-la-procesul-lui-dragnea



http://m.turnucustiri.ro/stiri-locale/11353-video-aura-atheneu-si-pruna-marinel-doua-exemplare-din-categoria-protestatar-pesedist-ne-scriu-cititorii



http://m.turnucustiri.ro/comentariul-zilei/11497-foto-angajatii-primariei-turnu-au-semnat-condica-de-prezenta-la-lucru-la-inalta-c*rte-comentariul-zilei
Cenușă pe 01 August 2019, 11:20
#12
Tu însă puți a idiot patentat.
Oana pe 01 August 2019, 10:31
#11
Corect,dar nu și suficient
Dragă Teodora,nu toți ne merităm soarta de care vrei să ne spui.Este nevoie de oameni noi în toate conducerile instituțiilor statului și chiar până la ultimul angajat.Și nu în ultimul rând,de trezirea electoratului și o mai bună informare și conștientizare a realității vremurilor în care ne ducem traiul.O lungă perioadă de timp le-au fost spălați creierii(așa cum spunea Infractorul Dragnea prin cerc*rile de apropiați),cu tot felu de minciuni și promisiuni,iar noi ne afundam din ce în ce mai mult în sărăcie și nedreptate,iar EL fura la umbra legii,împreună cu o gașcă de incapabili.Oare cum vă explicați poziția Județului Teleorman,în orice clasament,fie economic,cultural sau de orice fel,și prcepția cetățenilor lui în sondajele de la nivel național?Marea majoritate a cetățenilor nu mai are încredere în autoritățile statului,dar nici sprijin din partea lor.
Dani pe 01 August 2019, 08:20
#10
Pentru Teodora
Îți dau dreptate la tot ce spui toți cer salarii marite dar ei nu fac nimic dacă nu ai posibilitate financiară să te duci mai departe la alte spitale mori cu zile acasă nu ești băgat în seamă și ești umilit ca un câine
Dani pe 01 August 2019, 08:17
#9
Așa e teodoara
Am fost la spitalul turnu măgurele dabia mai puteam vorbi și respira așa cum am venit am și plecat nimeni nu mia zis nimic
Teodora pe 31 Iulie 2019, 23:00
#8
Ne meritam soarta!
Se vorbește de o săptămână numai de Poliție, ati fost in spitale? Te omoară cu zile si nu au nicio remuscare, de la liftiera si pana la medici așteaptă sa te rogi de ei....altfel nici nu iti vorbesc. Invățământul stiti cum este? Din pacate asta se intampla în toate instituțiile statului, din pacate nici instanțele nu sunt ceea ce ar trebui sa fie....
. pe 31 Iulie 2019, 17:59
#7
.
Daca puteti informați-va cum a fost incadrat politistul Radoi,,fiul vitreg,, al lui Dumitrașcu Gheorghe Valentin,o sa aflați lucruri interesante.
Sictir pe 31 Iulie 2019, 17:29
#6
.
Al dracu ce ești codrene,puti a milițian frusat de la o posta!
codreanu pe 31 Iulie 2019, 14:25
#5
info
DUMITRASCU VALENTIN L-A SCAPAT PE DRAGNEA DE FLAGRANTUL DE PE SCARILE DNA-ULUI(ERA LA OPERATIUNI SPECIALE CONSTANTA) SI DREPT RECOMPENSA L-A NUMIT SEF LA IPJ.TIMP DE ANI DE ZILE A CONDUS JUDETUL AVIND SI O RELATIE MINUNATA CU FOSTUL PRIMPROCURIOR "DOAMNA" RADOIIN URMA CAREIA L-A ANGAJATSI PE FISU,VESTITUL POLITIT RADOI(CEL CARE NU DA SOCOTEALA LA NIMENI IN POLITIA DIN TURNU MAGUREL SI PRIMESTE SI SALARIU DE MERIT)OARE DE CE ? CHIR NU MAI SUNT SI ALTI POLITISTI MAI PREGATITI DECAT EL?SAU COMANDANTUL ENE O STII EL CEVA SI COLEGII NU STIU!
Anti-PSD Ciuma Roșie pe 31 Iulie 2019, 14:15
#4
RĂPIREA + UCIDEREA LUIZEI MELENCU & ALEXANDREI MĂCEȘANU ARATĂ PARAZITAREA INSTITUȚIILOR DE PSD
Ciuma Roșie PSD, acest CANCER AL ROMÂNIEI, a parazitat toate instituțiile statului cu Proști, inculți, Analfabeți și incompetenți.....



IEȘIȚI OAMENI BUNI LA VOT LA URMĂTOARELE ALEGERI PREZIDEȚIALE, LOCALE + PARLAMENTARE ȘI VOTAȚI ÎMPOTRIVA CANCERULUI PSD+ALDE !!!!!
Grebu pe 31 Iulie 2019, 10:10
#3
JOS PSD
Acesta este rezultatul Legilor Dragnea-Dancila, de protectia INFRACTORILOR. Jos acest govern putred de coruptie si infractionalitate.
Doru pe 31 Iulie 2019, 09:13
#2
PSD și politica lui au distrus România
Nici nu vă închipuiți,și nici nu avem întreaga sumă a relelor făcute de acest partid(Grup Infracțional Organizat),întregii Românii și tuturor românilor.Trăim însă cu speranța că toate aceste fărădelegi vor fi reparate și și autorii lor vor da socoteală în fața unei justiții mai tinere și neinițiate în năravuri și obiceiuri mai vechi,de corupție,ca cele de astăzi.Acum să nu săriți să spuneți că și alții au făcut rele,da,corect dar,c*rățenia trebuie începută de la primii hoți ai țării,și ai celor ce au inventat tot felul de metode de distrugere și furt.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.