Video si Foto - Politistii din Teleorman seamana si au gesturi de interlopi-cocalari.

22 Iulie 2019 | 4957 vizualizări | 8 comentarii
Politist sau cocalar?
Politist sau cocalar?

Politistii din Teleorman au imprumutat felul de a fi al prietenilor din lumea interlopa. Multi dintre oamenii legii, daca ii dezbraci de uniforma, sunt poza unui cocalar. In viata particulara sunt cocalari mai ceva ca originalul de pe strada. Mai jos pentru video.

Comentarii (8) Adaugă comentariu
varza pe 21 August 2019, 15:56
#8
cocalar
cocalar
Ipse pe 24 Iulie 2019, 16:57
#7
Poza de cocalar
NU,e doar un milițian PROST și cu capul mare.
Un INS. pe 24 Iulie 2019, 15:21
#6
Vad, ascult si ma intreb.
In Buc*resti si in alte capitale europene se desfasoara o ampla actiune de de depistare a unor infractiuni de care se fac vinovati multi conducatori auto. Asa cum s-a mai semnalat pe acest site si in SATRA MAFIOTA cunoscuta sub numele de Turnu Magurele peste 50% dintre autovehiculele care sufoca localitatea au ACTE FALSE SAU NU AU DELOC. MA REFER LA POLITE RCA SI ITP. DEPISTAREA LOR NU RIDICA PROBLEME DEOSEBITE (noaptea se noteaza numerele de inmatriculare ale celor parcate pe strazi si apoi se verifica la ASF si RAR) NU SE FACE ACEST LUCRU INTRUCAT EXISTA RETELE DE CRIMA ORGANIZATA TUTELATE CHIAR DE CATRE CEI CARE SUNT PLATITI SA SUPRAVEGHEZE APLICAREA LEGII. ACESTE RETELE NU SUNT ALE PSD!
123 pe 24 Iulie 2019, 00:20
#5
!
Ce legatura are clipul video ?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.