Adevarul despre pesta porcina. Mafia carnii castiga imens.

22 Iulie 2019, 10:00 | 7942 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Pesta porcina.

Pesta porcina face ravagii in gospodariile teleormanenilor. Autoritatile nu si-au facut datoria pentru ca sunt incompetente si corupte. In loc sa impuste porcii mistreti si sa limiteze raspandirea bolii, autoritatile au actionat la efecte nu la cauze. Porcii mistreti nu aveau cum sa scape( ucisi de boala sau prin impuscare). Daca erau impuscati, pesta era tinuta sub control si nu termina porcii din gospodarii. Carnea fiind un produs strategic, interesele sunt foarte mari. In zona noastra au castigat cei care comercializeaza acest produs. Nu s-a vrut impuscarea porcilor mistreti pentru ca virusul trebuie sa distruga porcii din gospodariile taranilor, concurenta magazinelor de carne. 

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
Ana Nahana pe 16 August 2019, 00:39
#4
Despre țepe
Păi uite așa,a lichidat fiul lui Dragnea ferma de porci,a vindut și carnea și a fost și despăgubit de la stat și multe altele etc...
Stanca ion pe 26 Iulie 2019, 15:17
#3
Că la nebuni
Acum 35-34 de ani cazanele de țuică erau camuflate și țuică se făcea an mare secret.Acum cazane sunt de vânzare pe la porți și rachiul se face fara probleme.Dar cea mai mare provocare an ziua de azi e să-ți crești porcul pe ascuns.Vai Doamne unde am ajuns sau unde a vrut sa se ajungă !
ui pe 22 Iulie 2019, 12:04
#2
dfg
ansvsa,dsv au protejat porcii mistreti pina cind s-A dat HG Si amodificat legea pentru pentru alua despagubiri propietarii de fonduri de vinatoare asta s-a intimplat si la turnu magule
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.