E pe vine. Pod la Zimnicea si Autostrada Sudului.

14 Iulie 2019, 15:42 | 4263 vizualizări | 12 comentarii
Car Universal
Pod.
Ministrul Transporturilor Răzvan Cuc a spus, duminică, la conferința de alegeri a PSD Teleorman, că obiectivele de infrastructură prioritare pentru acest județ, Autostrada Sudului și podul peste Dunăre de la Zimnicea, vor fi realizate și că s-au făcut pași importanți în acest sens, scrie Mediafax.

„Primul lucru și cel mai important este Autostrada Sudului. Suntem într-un stadiu avansat, din cei 195 de kilometri, cât va avea Autostrada Sudului, 70 vor traversa județul Teleorman. Și să văd eu că vine cineva să ne spună că nu este necesară o autostradă pe sud și o să-l invit să vină pe DN 6, și să mergem și în cursul dimineții și al după-amiezii, să vadă exact ce înseamnă trafic și cât de importantă e autostrada”, a declarat Răzvan Cuc, care a precizat că proiectul va fi realizat în parteneriat public-privat, ceea ce va duce la urgentarea lucrărilor.

„A fost scos la licitație studiul de fundamentare, va fi finalizat la sfârșitul lunii iulie, în august vom intra cu hotărârea în Guvern, după care în luna septemebrie vom scoate atribuirea pentru firma care va veni să construiască”, a mai spus ministrul Transporturilor.

Cel de-al doilea proiect prioritar pentru județ este, în opinia lui Răzvan Cuc, podul peste Dunăre de la Zimnicea-Svishtov.

„Un alt proiect deosebit de important, care se va face, este podul peste Dunăre Zimnicea și Svishtov. Partea română a urgentat foarte mult acest obiectiv, am avut discuții cu bulgarii despre acest obiectiv, s-a intrat cu memorandum în Guvern. A urmat o perioadă practic de negociere. (...) Am vorbit cu ministrul Transporturilor din Bulgaria, ei ne-au dat câteva puncte generale, eu astăzi i-am prezentat doamnei prim-ministru acordul care se va face între Guvernul României și Guvernul Bulgariei pentru implementarea acestui pod”, a precizat Răzvan Cuc.

El a mai spus că este nevoie și de dezvoltarea infrastructurii adiacente, cum ar fi centura de ocolire de la Zimnicea, dar și reabilitarea DN51 și DN52, care vor fi demarate în scurt timp.
 

 

Citeşte şi
Comentarii (12) Adaugă comentariu
Fane Belu de la Nasturelu pe 02 Septembrie 2019, 10:26
#12
comentariu
Ca de fiecare data vom comenta dezbaterea din titlul articolului cat si articolul. Rog si pe ceilalti sa faca la fel ca noi. In primul rand in Zimnicea am vazut ca Ioan Niculae are o vaca deosebit de mare si grasa de muls - trecerea cu bac-ul. Credeti ca va fi deacord sa piarda afacerea cu trecerea in favoarea stat-ului ( pudul peste dunare )? Poate doar daca va fi actionar majoritar la constructia podului partea Romana prin societatea Interagro, iar partea Bulgara prin Interagro Bulgaria condusa din Svistov de Nicola Popov, cat si prin administrarea lui ( taxarea trecerii de catre Interagro ). Ha ha ha frumoasa teapa data statului.
Sile Pietroi pe 18 Iulie 2019, 09:19
#11
Lui Liviu Olteanu
Giap nu putea face nimic contra amerlocilor dacă URSS nu le acorda sprijin militar masiv. Și spun asta deoarece odată cu faza a doua a conflictului noile avioanele MIG 21 introduse în luptă erau zburate de piloți sovietici în uniforma vietnameză. Revenind la oile noastre prefer un profesor de fizică mai slab decât să fi avut un subinginer la fel de slab dar mult mai corupt la cârma țării. În rest mănânci căcat la greu cu fraudatul alegerilor. Adică vrei să spui că alegerile astea europarlamentare au fost fraudate? Că PSD și-a furat-o prin fraudă? Că Moș Bășină Tăriceanu n-a trecut pragul electoral pentru că a fost furat la vot? Pe bune, tu chiar crezi că suntem toți la nivelul intelectual al electoratului PSD? Tu nu ai simțul penibilului când aberezi atât de crâncen? Tu vrei să ne conducă o agramată ca Verorica? Apropo, măcar Mutulică Plimbărețul nu confundă capitalele sau orașele din România. Asta apropo de România educată. Boule!
LIVIU OLTEANU. pe 16 Iulie 2019, 15:28
#10
Stimate "Arbitru ajutator" (????)
Alt titlu nu mai gasisi? Oricum, esti neinspirat: arbitrul nu pune intrebari, ci ia hotarari. Apoi nu numai PSD trebuie schimbat, ci toate ASA ZISELE partide. Cu electoratul este mai greu, PENTRU CA NU MAI STIM CUM A VOTAT EL CU ADEVARAT. FAPTUL CA ALEGERILE AU FOST FRAUDATE MASIV INCEPAND CU TRAIAN BASESCU NU ESTE O SIMPLA CLEVETEALA, CI O CERTITUDINE. IN VIETNAM, UN PROFESOR DE FIZICA (parca Giap este numele lui) a devenit general si i-a batut mar pe americani, iar la noi cel mai slab profesor de fizica din tara a fost pus presedinte si vrea sa educe tara ( ce-o fi aia"Romania educata" )(?). (te-apuca plansul cand ii iohahahannizezi numele)
Arbitrul ajutator pe 16 Iulie 2019, 00:51
#9
Cine sa schimbe PSD ?
Intentiile sunt bune, chiar daca suntem inainte de o campanie electorala - si nu v-a fi ultima . PNL-ul nu exista si nici Uniunea Scindati Romania a lui Soros, nu au putere de convingere in sudul extrem . O alternativa ar fi PCR sau JUSTIȚIARII ( cine nu munceste si mai si fura bani din taxele si impozitele platite de pop**atia saraca a sudului, v-a da socoteala justițiarilor ) . Poate oare statul roman sa repuna in functiune combinatele chimice ale lui InterAgro, iar ingrasamintea chimica si alte produse sa fie date la consumatorii interni, pe o perioada determinata si sa nu mai importam ingrasaminte chimica de proasta calitate din Germania !

Niciolae,ti**nu de Zimnicea. pe 15 Iulie 2019, 13:44
#8
Muie psd.
Se deschide un butic in centrul orasului.Cine sa deschide handicapatilor?Niciolae,hotul,hotilor.Mergeti sclavilor sa vedeti ce m**e cu chimicale va luati .Nici salarile restante nu le veti primii muistilor.Chiar nu va ti saturat de minciuna si manip**are,muistilor.Sau va ti obisnuit cu muia de la psd si a inceput sa va placa?Va da Ban cum va mai dat si pina acum .Falimentul scrie pe combinat,bai,slugilor.
Petrica pe 15 Iulie 2019, 10:39
#7
Astia au inebunit deabinelea
Disperarea a atins cote maxime.Nu mai au ce scoate din tolba cu minciuni a PSD.Pai ei nu sunt in stare sa repare cateva stradute,sa traga cateva tevi de apa si canalizare,sa faca c*ratenie prin satucul numit oras,si vor sa faca poduri?Lumea a fugit din zona asta ca de ciuma,vor avea mari probleme si cu salariile bugetarilor,si acum PSD vine cu investitii de iti sta mintea-n loc.Nu mai au limite,iar tupeul si nesimtirea fac parte din bagajul de cunostinte si pregatire a membrilor PSD.Sa speram ca se vor trezi si ultimii spalati pe creieri votanti ai acestui partid de hoti.
Ct pe 15 Iulie 2019, 09:34
#6
Lo
Cu Viorica și cuc Baza americană de la deveselu se va muta la lita ier la salcia și putineiu se va construi o uzina pentru producerea de bwn atit de utile pentu tinerii care au distrus zona.
Gigi contra. pe 14 Iulie 2019, 22:33
#5
Impozit auto
Intrebati-l pe primarul de acolo,domnu petre parvu,cum sta cu impozitul la misinile lui ioan nicolae(de ordinul sutelor).!e la zi!?intrebare de baraj.omul de rand care se duce acolo dupa o adeverinta nu i se da ca nu are impozit platit.
.fane pe 14 Iulie 2019, 21:04
#4
Oraș condus de incapabili exp cuclea -cristea
Pentru postări,combinatul se întreține nu se deschide pt că ne are cine .Ca și combinatul,orașul este condus de neica nimeni pt că nu - i interesează de oraș ci numai de locul lor călduț, mai este puțin și vin iar cu tolba de minciuni pentru alceva nu stie niste cahalere
Un fost consilier PNL. pe 14 Iulie 2019, 17:44
#3
Fereasca Dumnezeu.........
..de pod peste Dunare la Turnu Magurele! Si asa aceasta urbe a devenit un cuib al mafiei transnationale. Zic unii ca orasul s-a depop**at, ca oamenii traiesc in saracie crunta, in realitate lucrurile stau exact invers: nu mai ai loc de masini pe strazi-aflate si in stationare si in mers- conduse probabil de stafii, marile magazine sunt luate cu asalt desi atat marfurile alimentare si nealimentare sunt de proasta calitate si chiat toxice, dar scumpe, taxele si impozitele se colecteaza greu. Se urla ca nu s-au creat loc*ri de munca, dar campurile stau nemuncite si napadite de balarii, evaziunea fiscala este in floare, micile pravalii iau marfuri de la Profi si Penny pe care nu le mai inregistreaza-mafiotii se bat pe burta cu autoritatile,s-au dat pensii pentru lucru in conditii grele de munca,dar cu acte false, mai mult de jumatate dintre masini circula cu acte false intacmite de interlopi arhicunoscuti, dar nepedepsaiti si multe alte minuni ale "revolutionarilor" revopsiti din comunisti
Ilie pe 14 Iulie 2019, 17:03
#2
Se redeschite Combinatul
De pe 1 septembrie se redeschide si Combinatul de la Turnu Magurele, acordul cu GazProm a fost semnat, sudul se trezeste economic.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.