Video cu hotii de la benzinaria din Turnu Magurele.

08 Iulie 2019 | 5374 vizualizări | 5 comentarii
Hotii de la benzinaria din Turnu Magurele.
Hotii de la benzinaria din Turnu Magurele.

In data de 04 iulie, 2019, au fost furati bani din casieria unei statii peco din Turnu Magurele. Site-ul explozivnews24.ro a prezentat primele imagini cu prinderea hotilor. Mai jos pentru video.

Comentarii (5) Adaugă comentariu
XYZ pe 14 Iulie 2019, 09:02
#5
" ? "
Corniy, te lauzi ! Unde eşti ? Nu-te vezi...
Tigani pe 10 Iulie 2019, 19:37
#4
Era de asteptat!
Tigani imputiti cu X-ul! Stiu sa faca altceva?! Doar sa fure si sa duca proaste la produs!
MarianM pe 09 Iulie 2019, 20:22
#3
.
Acum nu mai spuneti ca abuzeaza, ca nu fac nimic ?
codreanu pe 09 Iulie 2019, 12:01
#2
info
ANAF -UL I A INTREBAT VRE O DATA PE ACESTI TIGANI DE UNDE AU BANII DE SI-AU CONSTRUIT ASEMENEA CASE SI DIN CE MUNCA I-AU DOBANDIT ?EI AU PLATIT IMPOZITE SI TAXE LA STATUL ROMAN (DESI NU AU LUCRAT NICIODATA SI BENEFICIAZA DE SERVICIILE ACORDATE DE STAT,SANATATE,SIGURANTA ETC.)DOMNILOR DE LA ANAF CU SALARII F MARI V-ATI INTREBAT VRE O DATA CUM SE NUMESTE CE FAC TIGANII DE LANGA CASA DE SCHIMB VALUTAR DE LA INTERSECTIA SFANTA VINERI ? EI PLATESC VRE O TAXA LA STATUL ROMAN DE PE URMA ACTIVITATII LOR ? DESI TERCE-TI IN FIECARE ZI PE LANGA EI .NU PUTETI SA-I VEDETI DIN CAUZA OCHELARILOR DE SOARE PROBABIL.RUSINE AUTOTRITATILOR DIN ACEST ORAS PE CARE L-AU TRANSFORMAT INTR -O MARE TIGANIE. CASE CONSTRUITE FARA AUTORIZATII,EVAZIUNE FISCALA(AVERILE NEJUSTIFICATE),PROSTITUTIE,COMPORTAMENTUL ANTISOCIAL,IGNORAREA ORICREI REGULUI DE BUN SIMT,MAI GRAV IGNORAREA AUTORITATII STATULUI.SI VOI AUTORITATI CE FACE-TI ????? (PLATITE DIN BANII CELOR CE MUNCESC )INTOARCE -TI CAPUL ??TOATE AU SI UN SFARSIT.
LEGE SI ORDINE pe 09 Iulie 2019, 09:22
#1
O RASA NEEDUCATA SI PARAZITA
Condamnari grele pentru jaf,fara a putea iesi conditionat.Plus confiscarea masinii,masina cu care a comis fapta.Pe garoii astia-i intreaba cineva de unde au bani,pentru masini,case si traiul zilnic?E valabil si pentru cei ce practica proxenetismul,inc*rajeaza prostitutia si furtul juvenil.Ii verifica cineva sau asteptati sa faca fapte,dupa care sunt prinsi sau nu,ori acoperiti si facuti scapati?Cu astfel de animale de prada,Romania se scufunda in mizerie si izolare fata de civilizatie.Celor ce spun ca fac dreptate in justitie le doresc sa apeleze la constiinta si c*raj.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.