Nicolae Mohanu, un scamator de tot rahatul. Jegul asta a furat milioane de euro( pentru buzunarul lui)

07 Iulie 2019 | 3024 vizualizări | 6 comentarii
Volvo S 40, masina jegului.
Volvo S 40, masina jegului.

Fostul senator este unul dintre cei mai mari nesimtiti din istoria acestui municipiu. In ultima declaratie de avere a trecut vechea Dacie 1300( cumparata in rate), nici macar un Logan. Nesimtitul conduce un Volvo S 40 de culoare visinie. Bai, jegule, nu o sa te lasam. 

Comentarii (6) Adaugă comentariu
Greață și scârbă față de acești infractori pe 09 Iulie 2019, 10:24
#6
UN HOȚ ÎNCĂ NEDOVEDIT,ÎNCĂ
Bine,bine,jeg,așa cum spuneți voi,dar j**ul ăsta a rămas cu banii.Parcă exista o lege cu justificarea averii și confiscarea extinsă până la rudele de gradul al-III-lea.Acest NIMENI,intrat în politică rupt în fund,fără a avea vreo competență,ne râde-n nas,prostindu-ne cu Dacia 1300,cu care nu mai umblă nici nevastă-sa.Asta a învățat de la infractorul Dragnea,să apară în declarația de avere un apartament și un ARO.Săracii infractori!Iar proștii i-au votat și au crezut toate balivernele și minciunile pe care le-au scos pe gură timp de peste 25 de ani.Intre timp,orașul a ajuns o ruină,cu oameni triști și mai săraci ca oricând.Știm că fata lui are o clinică pe la Drăgănești Olt,împreună cu soțul,un primar infractor și eI.Cu ce,domnilor politicieni,și de unde atâția bani?!?Nu-i mai credeți pe toți niște proști,așa cu i-ați crezut pe alegătorii voștri atâția ani.Mai tinerii care sunt în justiție astăzi,să judece drept faptele acestor distrugători de destine și loc*ri.
Vf pe 08 Iulie 2019, 08:16
#5
Te
Dragnea om bun fiul sau și consăteanul de la gratia i-au dat bomboane la Rahova l-au trimis acolo
Gheorghe pe 08 Iulie 2019, 08:00
#4
Taranii
Astazi in jurul orei 7:40 primarul a stropit de tantari in parc 10 min si in c*rte la primarie 30 minute.

Un je**s!
Anti-PSD Ciuma Rosie pe 07 Iulie 2019, 23:35
#3
ACEȘTI ANALFABEȚI AU AJUNS ÎN FUNCȚII ÎNALTE DATORITĂ OAMENILOR CARE I-AU VOTAT ȘI SUSȚINUT
Sunt o grămadă de SCLAVI PSD:

Prună Marinel, Aura Atheneu, Macavei, Cone, Dumitru Simion, Gheorghe Mihai, Cazangiu, Mihalcea Claudiu, Gruia Gelu, Puti Cosac, Raicu Marian, Petculescu etc.



iată si clipuri cu ei de la mitinguri:



http://m.turnucustiri.ro/stiri-locale/11498-video-cu-papagali-si-catei-rusinea-orasului-turnu-magurele



http://m.turnucustiri.ro/stiri-locale/11448-video-patriotii-teleormaneni-si-au-facut-datoria-la-procesul-lui-dragnea



http://m.turnucustiri.ro/stiri-locale/11353-video-aura-atheneu-si-pruna-marinel-doua-exemplare-din-categoria-protestatar-pesedist-ne-scriu-cititorii



http://m.turnucustiri.ro/comentariul-zilei/11497-foto-angajatii-primariei-turnu-au-semnat-condica-de-prezenta-la-lucru-la-inalta-c*rte-comentariul-zilei
Fost prin învățământ pe 07 Iulie 2019, 23:32
#2
Vreo reacție a DNA,a Parchetului General?
Cam târziu și-a dat lumea seama despre caracterul acestui hoț,mincinos și slugă a infractorului Dragnea.Un om care nu a făcut NIMIC BUN pentru cetățenii orașului Turnu Măgurele.A ascultat de Dragnea și au furat cot la cot împreună cu toate sc*rsurile care i-au înconjurat,i-au ajutat să fure și să mintă alegătorii.Multe din bunurile pe care le are sunt pe numele unor interpuși,ale cumnatului său,Cula,și pe numele altor hoți și proști mai mici,neînsemnați.Să urmăriți și averile celor ce i-au stat prin preajmă.Va rămâne în istoria orașului ca o lichea neocomunistă,putredă de corupție și mediocritate.Oamenii care au contat pentru ei au fost săracii,proștii creduli și țiganii,adică votanții lor.Dumnezeu să vă judece,nenorociților!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.