Ioan Niculae a repornit primul combinat chimic.

06 Iulie 2019, 12:19 | 5634 vizualizări | 8 comentarii
Car Universal
Ioan Niculae.

Combinatul chimic Viromet Victoria, deţinut de grupul InterAgro al omului de afaceri Ioan Niculae a fost repornit astăzi la ora 11. Este  prima unitate chimică dintre cele şase pe care le deţine omul de afaceri care este repornită

Specializat în producţia de metanol, formaldehidă, răşini sintetice, produse prelucrate din mase plastice, combinatul chimic Viromet Victoria a fost repornit azi la ora 11.00.

Informaţia ne-a fost furnizată chiar de Ioan Niculae.

“Azi 4 iulie va începe să curgă gaz la Viromet, ceea ce înseamnă că în 48 de ore va trebui să ajungem să producem metanol. De trei luni de zile repunem în funcţiune toate instalaţiile pentru acest moment. Vom produce 456 de tone de metanol pe zi, aferente unui consum de 22 de milioane de metri cub de gaz.

Mai mult, aici>>economica.net

Citeşte şi
Comentarii (8) Adaugă comentariu
Juristul pe 11 Iulie 2019, 17:27
#8
Pentru Nicolae Stefan
Dacă ai hotărâre definitiva și irevocabila de ce nu mergi la un executor și plătești 10% din valoare de recuperat deoarece cei 10% ți se vor deconta prin adăugarea la ce ai de recuperat. Toate cheltuielile de recuperări salariale se adaugă la salariul restant. Fiind litigiu de munca Îți recuperezi toate cheltuielile făcute inclusiv transporturi către instanțele de judecata. Dacă exista în cadrul acționarilor și persoane fizice ele pot fi executate prin popriri salariale sau pensie.
Fane Belu de la Nasturelu pe 11 Iulie 2019, 16:34
#7
Pentru Ilie de la scularie
Colegul de comentarii, sunt cu totul decor cu tine dar mai exista un dar. Combinatele unele se vor redeschide și posibil sa și producă, numai ca aceste redeschiderii sau reporteri sunt pregătiri de viitoarele megatepe economico-financiare ce sunt specifice lui Ioan Niculae țiganul.
Ilie de la sculărie pe 11 Iulie 2019, 08:41
#6
Mein Liebe Idioten Kamerad, pe lângă faptul că ești un impostor mai ești și idiot patentat. Ca să pornești un morman de fier vechi îți trebuie enșpe avize de la Mediu, ISCIR, etc. Nu se deschide nici un combinat, este tot o țeapă a mafiotului de Nicolae, ca să mai scape de datorii.
Nicolae Stefan pe 09 Iulie 2019, 15:04
#5
Nu mai scrieti mincuni!
Salariile restante le dadu am hotarare definitiva si irevocabila de mai mult de doi ani dar vrea sa vada daca mai gaseste prosti sa lucreze moka.
ilie de la scularie pe 09 Iulie 2019, 13:39
#4
metanol
Stati cuminti, la Tr. Magurele se pot produce doar ingrasaminte chimice...
Ion pe 08 Iulie 2019, 10:44
#3
Cucu
A pornit spre cimitir - canta popa prohodu
gheorghe pe 06 Iulie 2019, 13:44
#2
v
la turnu m a pornit un kkt
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.