Hotie pe fata - Firma Lavcom nu are licenta de transport pentru toate cursele. Calatorii sunt inghesuiti precum animalele.

02 Iulie 2019, 12:51 | 2449 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Lavcom.

Lavcom este cea mai mare firma de transport persoane din sudul judetului Teleorman. Aceasta societate a inflorit cat toate celelalte la un loc.

In nicio statie nu exista un loc de afisaj al curselor, acestea fiind tinute la secret. Microbuzele sunt incarcate peste normele prevazute in lege. Firma are mijloace de transport doar pentru cate licente are in mod legal. Facand mai multe curse, calatorii sunt obligati sa ia loc in picioare. Exemplu: la o cursa, in functie de numarul de calatori, trebuie sa fie doua microbuze, in realitate, asa-zisul patron hotaraste ca este nevoie de un singur microbuz, calatorii pot merge si in picioare.

Banii rezultati sunt bagati in buzunar fara sa plateasca taxe, adica sunt bani negri. Daca declara toate cursele era obligat sa cumpere mai multe microbuze, asa banii sunt bagati la buzunar. Aceste lucruri grave se intampla cu complicitatea autoritatilor, care sunt corupte si asculta ordinele primite de la protectorul patronului din acte al firmei de transport. 

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
ZORRO pe 13 Septembrie 2019, 09:40
#4
Protejat de politie
Politia rutiera ii protejeaza afacerea. Microbuzele rudarului circula fara a respecta un orar, asa cum ar fi normal si legal, si incarcate la refuz. Domnii politisti de la rutiera, impreuna cu seful lor, care le vede in fiecare dimineata la 7.30 cand pleaca la serviciu, se fac ca nu vad aceste ilegalitati. Cu toate ca incalcarea repetata a legii poate duce la suspendarea licentei. Dar de fapt cum sa sufle in ciorba rudarului cand acestia i se adreseaza cu,,boss"
Gogu pe 07 Iulie 2019, 17:26
#3
Verificați
Se fura împreună cu cei care ar trebui să respecte legea dar Rudaru ia mistuit când vine în control îl sună înainte Isctr
Lulu pe 02 Iulie 2019, 13:40
#2
Hoți
Nu este firma lui Dragnea cine să facă controale .cine face control mâine nu mai are loc de muncă

Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.