Perchezitii la Giuvarasti si Lunca pentru prinderea unor braconieri piscicoli. Bibi si Pito, cei mai cunoscuti electricieni vizati in ancheta.

18 Iunie 2019 | 4732 vizualizări | 12 comentarii
Perchezitii la braconieri.
Perchezitii la braconieri.

Nouă percheziţii domiciliare au avut loc la sfâşitul săptămânii trecute într-un dosar de braconaj piscicol, vizate fiind mai multe persoane din comunele Giuvărşti, judeţul Olt, şi Lunca, judeţul Teleorman. În urma descinderilor, care au fost efectuate de poliţişti de frontieră, s-au confiscat unelte de pescuit folosite în activităţile infracţionale, în valoare de 6.600 de lei, iar patru persoane, dintre care două din Giuvărăşti, sunt cercetate pentru infracţiuni la regimul braconajului piscicol.

Percheziţiile domiciliare la persoanele suspecte că desfășoară activități de braconaj piscicol din localităţile Giuvărăşti şi Lunca au fost efectuate de poliţiştii de frontieră din cadrul structurilor teritoriale ale Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu – Olt, Corabia, Turnu Măgurele, Teleorman şi Giurgiu, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Corabia. 

„La descinderi au fost descoperite și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, bărci, prostovoale, mincioage, invertoare, redresoare, transformatoare, vârşe, faruri, cabluri electrice, obiecte metalice artizanale, în valoare de aproximativ 6.600 lei, toate fiind folosite în activitatea infracţională”, precizează comisarul şef Leonoriu Florescu, purtătorul de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Olt.
În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări cu privire la patru persoane de cetăţenie română, dintre care două din Giuvărăşti, acestea fiind acuzate de săvârşirea infracţiunilor de pescuit comercial în habitate piscicole naturale prin orice metode şi mijloace, al peştilor şi al altor vieţuitoare acvatice în perioada de prohibiţie, deţinerea sau folosirea la pescuit de către persoane neautorizate a prostovoalelor precum şi a altor tipuri de unelte de pescuit comercial, pescuitul electric, deținerea aparatelor și dispozitivelor care distrug resursele acvatice vii prin curentare, pescuitul cu material explozibile, pescuitul cu substanţe toxice şi narcotice de orice fel, precum și folosirea armelor de foc în scopul omorârii peștilor sau altor vieţuitoare acvatice. 

sursa: evenimentdeolt.ro

Comentarii (12) Adaugă comentariu
Nelu pe 31 Mai 2021, 19:47
#12
Fomați rău mafioți !
Un pescar dacă este prins cu un băț de pescuit în apă, în plus, se ia atitudine și se rec*rge la amendă, iar mafioți ăștia își fac de cap în voie, urmare a faptelor ce distruge regenerarea tuturor speciilor prin electrocutare și otrăvire . Iar legea lasă de dorit
..... pe 26 Noiembrie 2019, 18:48
#11
.....
Dc nu va faceti ma undiță cu bateria lefurilor..



guest pe 19 Iunie 2019, 13:27
#10
Ciobanu
Ciobanu de la politie la anuntat ca se duc mascati peste ei si lea zis sa ascunda tot...................mafia din politiiiia de la lunca
pescar pe 18 Iunie 2019, 22:22
#9
a
baragan e sefu electricenilor
Caifas pe 18 Iunie 2019, 19:30
#8
Caifas
2 unități nu au putut să prindă braconieri din lunca si giuvarasti ca erau pe mana cu ei primeau parte la peste
Semaca pe 18 Iunie 2019, 19:25
#7
Mai dați și la rîme
La Saele sunt alde Cocoșu, Găină și încă cițiva ratați din ăștia și unul gras rău, care mai e și milițian (lumea știe ce spun, vinde ticu peștele prin alte sate) unde nu s ar c*renta să i găsească înțepeniti în barcă.
Caifas pe 18 Iunie 2019, 18:59
#6
Caifas
Le plăceau când luau peste de la braconieri urmează unele filmări cu ei in uniforma sunt postate pe youtube
Andronache pe 18 Iunie 2019, 17:51
#5
Se bracona cu braconieri in uniforma
Ce sa le faca daca inainte îi anunță sa nu vina
Pito pe 18 Iunie 2019, 16:39
#4
Braconieri
Pe raicu sa.l ia ca el le confecționează
Pitrocu pe 18 Iunie 2019, 16:16
#3
Nu speriați pestele
Treceți și pe la SAELELE, pentru că și acolo se c*rentează, poliția se face că nu vede, peștele fiind vindut prin tirguri.
Carasu pe 18 Iunie 2019, 16:05
#2
Moarte cormoranilor!
Cam târziu domnilor, se știau de mult cine sunt. Nu poți merge la un pescuit corect, pentru că nu aveai loc de cormoranii ăștia, niște țărani jegoși și împuțiți. La bulău cu ei.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.