Liviu o sa iasa in baston. Darius Valcov a dat startul la turnatorii.

12 Iunie 2019, 21:51 | 2470 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Valcov.

Asa cum se intampla indeobste cu cei cazuti la pamant, intotdeauna se mai gaseste cate un ”slugoi” care sa sara sa-l loveasca imediat dupa aceea, exact unde il doare mai rau. Si asta cu un exces de zel care de obicei le  face mai mult scarba, decat placere noilor ”stapani”. Iar Liviu Dragnea nu face in niciun caz exceptie! Pentru ca nici nu a apucat bine de acum fostul ”El lider maximo” sa se acomodeze cu noua sa saltea, ca a doua zi dupa incarcerarea la Rahova, deja procurorii anticoruptie primeau marfa proaspata in ceea ce il priveste. Iar situatia se anunta cu atat mai grea, cu cat de aceasta data a fost bagat in hartii care vor duce la deschiderea a noi dosare, unele cu mult mai ”dureroase” decat ”bazaconiile” pentru care a fost deja condamnat, precum ”mortii” de la referendum si instigarea la abuzul cu angajarea celor doua asistente sociale.

Mai mult, aici>>national.ro

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Mircica Geoana pe 13 Iunie 2019, 09:09
#2
Asa fac viermii,se mananca intre ei
Sa iasa din puscarie atunci cand Romania va fi prima in Europa si a doua dupa America.Sa plateasca prin izolare,dar,sa i se confiste si intreaga avere.Macar inca 15-20 de ani,daca rezista.Dar si de interpusii,apropiatii si partenerii de jafuri trebuie sa aflam cate ceva.Cu totii sunt niste hiene lacome si toxice pentru societate.
Mitică de la măcelărie pe 12 Iunie 2019, 22:02
#1
De privit!
https://www.facebook.com/stirilediaspora/videos/664288877347483/UzpfSTEwMDAwODQyODM1Nzg5NjoyMTQ2OTc5MzQyMjU5NjU3/
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.