Video Exclusiv: Politist din Turnu Magurele fuge cu 230 km/h

11 Iunie 2019, 23:49 | 4476 vizualizări | 9 comentarii
Car Universal
Radu Radoi.

Politistul se numeste Radoi Radu si este agent la Politia Turnu Magurele. Automobilul este marca AUDI. Video-ul a fost postat in anul 2014. Mai jos pentru video. 

Citeşte şi
Comentarii (9) Adaugă comentariu
... pe 12 Iunie 2019, 23:19
#9
..
Daia nu mai pot astia ca scrieti voi de ei .. in loc sa dati o stire care merita citita.. nu ii cunosc personal doar din auzit si nu am auzit de rau.. ca se leaga de toti ti**nii nu mai spuneti ca se bat cu ei pe magurele nu mai spuneti .. defaimati politia si nu trebuie ca si voi apelati la ei .. de ce credeti ca toti ti**nii injura politistii mentionati in comentarii .. probabil se leaga de ei ..daca asta numiti voi stire si asta subiect nici de ras nu sunteti .. dar la nivel de turnu la ce sa ma astept ..
Pietonul pe 12 Iunie 2019, 20:14
#8
pt. politia
Radoi Radu este omul PSD-Dragnea. Colegii il caracterizeaza ca un individ mediocru, fara caracter si total nepregatit, dar arogant(ca sa nu zic fudul ) datorita pileleor pe care le are pana la Inspectorul sef al IJP (sluga lui Dragnea, parte a mafiei locale construita de infractor). Verificati procesele-verbale pe care le scrie acest politist Radoi, ca toate pot fi atacate. Prietenul lui de la circulatie (tot Radoi) este un baiat pregatit, cuminte si respectuos, dar s-a imprietenit cu cine nu trebuie .
Stire de cacat pe 12 Iunie 2019, 16:38
#7
Oameni de cacat care scriu stirile
2014 ..suntem in 2019 .. nu are nici o legaturasmile)) sigur a ars pe cine care scrie sau e cineva din pnl tr magurele
Goe pe 12 Iunie 2019, 16:10
#6
Milițienii
Iar vă luați apărarea unii la alții. Săptămâna trecută acest milițian RĂDOI oprise pe praporgescu un tânăr care avea o mașina cu număr de Buc*rești. Nu știu dacă gresise cu ceva dar acest milițian l-a oprit.Este exact ca pe vremea lui Ceausescu când colindai toată țara cu mașina și nu te oprea nimeni până când ajungeai în TELEORMAN și te oprea un prost. Acest cacacios de milițian ar trebui să fie în Buzunarul ca sa și-o ia.
MARIO pe 12 Iunie 2019, 15:56
#5
Soimu
ce bvo soimu ma? fiti ar saracia a dracu. un basit ordinar. Fi asa smecher cu ti**nii daca te tine.



Saracioo

politia pe 12 Iunie 2019, 13:01
#4
bravo baieti
V-a ars bine Radoi, nu? smile)

Bravo lui! Bravo Soimu! Bravo Cebuc! Bravo Radoi(Alexandria)! Bravo Radoi(Turnu Magurele)!

Sunt niste baieti care isi fac bine datoria. Ii urati si ii injurati cu totii pentru ca v-a amendat. Asta este pentru ca ati incalcat legea.

In rest : sunt baieti de treaba, oameni normali.
Marius pe 12 Iunie 2019, 10:38
#3
minciuni
Nu stiu ce tot aveti cu agentul Radoi Radu si Andrei, daca intereseaza pe cineva; acest agent nici nu are Audi ci BMW, am inteles ca mai face figuri(deh, asa este la inceput de cariera!) dar el isi face datoria; daca va mai amintiti de Baban, de Gaman doua nulitati, analfabeti chiar nefunctionali, cred ca nu faceau cinste politiei, dar acum ca a aparut un grup de politisti(Soimu, Cebuc, Radoi) care(cu bune, cu rele) isi fac datoria iar unii sar in sus de suparare. Pe mine m-a amendat de 2 ori domnul Soimu pt. ca pur si simplu am gresit si nu m-am suparat. Mult succes in activitate politistilor amintiti mai sus dar si celorlalti care chiar isi fac datoria.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.